Baleba falan hikaye de oluru olan Lesley orada. Ayrıca Lesley'nin alındığı senaryoda Lemina'nın kalması hiç problem yaratmaz. Orta sahayı, stoperi ve sağ beki gayet iyi yedekleyebiliyor.

Ayrıca İcardi'den çıktığımızı düşünürsek hala 1 tane 23 üstü alabiliyorsun. Onu da 10 numarada kullanırsın.
Lemina, Torreira ikilisi kalıyorsa bir tane daha defansif orta saha almak pek mantıklı gelmiyor bana renktaşım, aslında o u23 kontenjanına en azından Sara ile birlikte kullanabileceğimiz bir Merkez Orta Saha alınsa daha mantıklı geliyor

Bence Thuram için 50 istiyorlar diye buna yöneldik zaten, o yüzden bu benzetmeyi yaptım. Thuram beklenen etkiyi yapamadı zaten, Lesley’in tekniğine laf ediliyor mesela Thuram da çok kötü, aşırı pas hatası da yapıyor.

Top kaybetmeyen versiyon Rabiot gibi oluyor, onu da anası yüzünden alamadık.

Muhtemelen farklı formasyonlar denenecektir ama Lesley ile Torr’u prese atıp önlerine playmaker bir 10 ile çözülür anca o iş.

10 numaranın kim olacağına bağlı herşey Lesley, Torr, Can üstüne Barış, Sane ve Osimhenle pas kalitesi iyi bir takım olmayacağımız kesin.
Bence doğrusu torreira’yı da artık rotasyon oyuncusu olarak düşünmek ve lesley - reijnders veya bunun türevi bir ortasaha ikilisi kurup, 10 numaraya da can’ı çekmek. Gönül ister ki 10 numara da top class bir yabancı olsun ama kontenjan müsade etmeyecek gibi. Torr/lemina/lesley/reijnders/can 5’lisi bize hayli hayli yeter. Sara 20+ milyona bye bye.

Toreyrayla sozlesme uzatmak gibi bir ihanet yapmazlar ins

Bence doğrusu torreira’yı da artık rotasyon oyuncusu olarak düşünmek ve lesley - reijnders veya bunun türevi bir ortasaha ikilisi kurup, 10 numaraya da can’ı çekmek. Gönül ister ki 10 numara da top class bir yabancı olsun ama kontenjan müsade etmeyecek gibi. Torr/lemina/lesley/reijnders/can 5’lisi bize hayli hayli yeter. Sara 20+ bye bye.
Reijnders - Sara değişimine kimse hayır demez de pek mümkün görmüyorum.

Parayı merkeze ve 10 numaraya gömecez gibi gözüküyor. Doğruda olur

1 tane eldekilerin seviyesi kanat ve yüksek profil orta sahalarla alternatifli kadro oluşur.

Kimin arkasını topladı yahu maçlarıdamı izlemiyorsunuz.iyi oynadığı maçlar bir elin parmağını geçmez.Ne tor düşmanlığıymış arkadaş.Asıl tor senelerdir beş metre karede oynayan adamların kıçını topluyor.Oda bu sene diğer senelere göre baya düştğ.Ama genel olsrak tüm orta sahalar torun yarısı kadar iyi maç oynamamıştır.

Çapsız yönetim ne olacak şu adamın bile yerini dolduramayacaklarını bildikleri için sözleşme uzatıyorlar.Yabancı sınırı değişse hadi anlarım stoper falan dersin.
Ama şu durumda bu adamın sözleşmesini uzatmak iş bilmezlik kepazelikdir.
maçları izliyorum şimdi sen bana söyle bakalım o zaman madem öyle diyorken de şunu söyle bana hangi cl maçında torr , lemina'dan iyi oynadı söyle bilelim.Liverpool,juve,atleti maçlarında vs kim oynadı topu ? Torr mu oynadı ? Atletico maçında Lemina 3 kişilik falan oynadı mesela orta sahada.Sezon başı iyi girdi sonra düştü yani lemina toparladı hep osyi , o yüzden ikisi arasında her türlü lemina tercih ederim 2.devre bi fb maçında oynadı torreira

Son düzenleme:
İşin açıkçası Bruno-Can Uzun gibi fazla maliyeti nedeniyle olmayacak söylentileri bir kenara bırakırsam bizim takıma istediğimiz 10 numara kim olabilir pek aklıma gelmiyor. Brandt var alınabilecek bence istediğimiz oyuncu değil, Baumgartner aklıma geliyor korkunç pahalı olur çok iyi bir sezon geçirdi, Nkunku desem Leipzig sonrası pek o mevkide oynamadı bir de çok düştü, Kang-in Lee için PSG 'nin isteyeceği bonservisi hayatta ödeyemeyiz, Damsgaard geliyor aklıma onun da çok pahalı olacağını düşünüyorum, Sudakov olabilir onun da Şampiyonlar Ligi seviyesinde filan çok iş yapabileceğine inanmıyorum

Geçen senede benzer şeyi düşünüyordum en sonunda gittik İlkay 'ı aldık, umarım bu sene de benzer bir saçmalığı yapmayız da 1 sene daha Mertens 'i aramayız

Osimhen tarzi veya osimhene yakın 1-2 sükseli transfer bekliyorum.

Nwaneri ikna edilemez mi acaba
Bu arada Arsenal bence Merino'yu salabilir bu yaz

Geri
Üst Alt