- 18 Temmuz 2009
- 81.687
- 238.539
- 5.093
Maaşın vergisini de vermiyoruz. Müthiş anlaşma ama ikinci forvet olarak güvenmiyorum
Araplardan topçu olan herkes böyle yapıyor, Fener de Maximin için yapmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşın vergisini de vermiyoruz. Müthiş anlaşma ama ikinci forvet olarak güvenmiyorum
Mintehi ben baleba ile karıştırdım bilyo musunneden hic u23 kanat oyuncusu ismi cikmiyor
Leao veya Trossard'a gore daha mantikli olur bence
onu sanirim Liverpool istiyoduMintehi ben baleba ile karıştırdım bilyo musun
Leao yerine balebaya görmek parayı dedim![]()
gelir vergisinin yuzde 40 olmasi lazimfutbolcu maasindaki gelir vergisi oraniyla transfer ucretinin kdv orani ayni. tek fark kdv satislara mahsup edilebiliyor.
Demekki okan hoca çok beğenmiyor, ts aldı gibi
farketmez ki. diger ulkede vergi yok mu? maasi veren kulube brutu vermen lazim net off olmak icin.gelir vergisinin yuzde 40 olmasi lazim
bi de oyuncuya 5m maas verince yuzde 40 vergi vermiyosun
oyuncunun eline net 5m gecmesi icin 8.34m brut maas vermen gerekiyor
20 olsa bile yani brut 6.25m yapiyor oysa kadeve sadece 1 milyoncuk
Arabistanda vergi yokfarketmez ki. diger ulkede vergi yok mu? maasi veren kulube brutu vermen lazim net off olmak icin.
Arabistan'da yabanci ulke vatandaslarina yokfarketmez ki. diger ulkede vergi yok mu? maasi veren kulube brutu vermen lazim net off olmak icin.
Yurtdışı satışlar ihracat kapsamında olduğu için muaf galiba da KDV’yi illa ki mahsuplaştırıyoruzdurfutbolcu maasindaki gelir vergisi oraniyla transfer ucretinin kdv orani ayni. tek fark kdv satislara mahsup edilebiliyor.
Arabistanda vergi yok
Arabistan'da yabanci ulke vatandaslarina yok
Çilingir futbolcu tartışmasızDun izledim ama pek oyle ozel oyuncu gelmedi bana.
arabistanda vergi yokmus zatenYurtdışı satışlar ihracat kapsamında olduğu için muaf galiba da KDV’yi illa ki mahsuplaştırıyoruzdur