Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.659
- 36.212
- 3.638
Nice kulübü olarak neden bakıyorsunuz ki sadece Monaco ile görüşmeye gitmiş olabilir yada Marsilya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
greenwood ?Nice kulübü olarak neden bakıyorsunuz ki sadece Monaco ile görüşmeye gitmiş olabilir yada Marsilya.
Sane gitmeden almayız gibigreenwood ?
bunu ilk @Okan Mason kesfettiydi sankiBen sanırım ama burada kolpacı diye paylaşmıştım. Yurtdışı basınında ciddiye aldıkları bir haberi vardı. Haluk’lar Burhanlar( ismi hatırlamıyorum, güvenilir isimler) Cuesta Rusya’ya gidecek derlerken bu şu an gittiği takımı yazmıştı. Güney Amerikalılarda bunu paylaşıp duruyordu, bizim basında Güney Amerikalıların haberi gibi girmeye başlayınca bu kolpacıdan çıkmış haber diye paylaşmıştım. Sonra haber doğru çıktı işte. Rakamları bile verdi. Ben inanmıyordum da forumda doğru söylediğini iddia edenler falan vardı işte
baleba bu sene berbattı öyle sanıldığı gibi yüksek bir piyasası yok artık öyel 70 80 falan şu haline kimse vermez 40 veren olsa bile bırakabilirler bu sene ki geçen seneki performansı o bile etmez dümdüz 6 gol asist katkısı lemina kadar bile değil olmazBaleba mumkun degil ya
Brighton fiyatta bizim verebilecegimiz bonservise duserse PL'den biri alir, yahut 5 buyuk ligden baska talipleri cikar
he Brighton lig icine yollamak istemiyosa
oyuncunun aklini da yuksek maasla celmissek
o zaman olabilir
ama bunun ihtimali yuzde 1-2
Yanlis. @Okan Mason un keṣfi
evet de satmak icin bi aceleleri yok kibaleba bu sene berbattı öyle sanıldığı gibi yüksek bir piyasası yok artık öyel 70 80 falan şu haline kimse vermez 40 veren olsa bile bırakabilirler bu sene ki geçen seneki performansı o bile etmez dümdüz 6 gol asist katkısı lemina kadar bile değil olmaz
orada tatil yapan kritik menajer vs. cokturSosyal medya araştırmalarım sonucu Khepren Thuram’ın Maybourne Riviera’da kaldığına kanaat getirdim. Muhtemel gidilen isim
bu sene 90 dakikalık maçı yok 10 dk 20 dk 40 45 dk süreler almış muthiş bir düşüş yaşıyorevet de satmak icin bi aceleleri yok ki
az daha 100m'ye satacaklari adami bi kotu sezondan sonra niye 40m'ye biraksinlar
mantikli gelmiyor acikcasi
tamam da neden alelacele satsinlar bunu soruyombu sene 90 dakikalık maçı yok 10 dk 20 dk 40 45 dk süreler almış muthiş bir düşüş yaşıyor
Kriterlere uyuyor![]()
Christian Mawissa - Spelersprofiel 26/27
Christian Mawissa, 21, uit Frankrijk ➤ AS Monaco, sinds 2024 ➤ Centrale verdediger ➤ Marktwaarde: 15,00 mln. € ➤ * 18 apr. 2005 in Saint-Jean-de-Verges, Frankrijkwww.transfermarkt.nl
100 kim veriyormuş ? manu diyorsan o alex scottu istiyor tam bir 8 baleba 6 alakasız topçulartamam da neden alelacele satsinlar bunu soruyom
bi de 40m pek cok PL ekibi icin cerez parasi
100m vermeyi goze koymus bi ekip bi sene sonra 40m de verir yani
gecen yaz Man Utd veriyodu o paralari100 kim veriyormuş ? manu diyorsan o alex scottu istiyor tam bir 8 baleba 6 alakasız topçular
geçen yaz evet 2 sene önce iyidi ama bu sene icardi gibi düştü diyeyim sana hayatta öyle büyük para etmez şuangecen yaz Man Utd veriyodu o paralari
Bu arkadaşın gelme ihtimali daha yüksek bence Lesley'e göre.