Nice kulübü olarak neden bakıyorsunuz ki sadece Monaco ile görüşmeye gitmiş olabilir yada Marsilya.

Baleba mumkun degil ya
Brighton fiyatta bizim verebilecegimiz bonservise duserse PL'den biri alir, yahut 5 buyuk ligden baska talipleri cikar

he Brighton lig icine yollamak istemiyosa
oyuncunun aklini da yuksek maasla celmissek
o zaman olabilir

ama bunun ihtimali yuzde 1-2

Ben sanırım ama burada kolpacı diye paylaşmıştım. Yurtdışı basınında ciddiye aldıkları bir haberi vardı. Haluk’lar Burhanlar( ismi hatırlamıyorum, güvenilir isimler) Cuesta Rusya’ya gidecek derlerken bu şu an gittiği takımı yazmıştı. Güney Amerikalılarda bunu paylaşıp duruyordu, bizim basında Güney Amerikalıların haberi gibi girmeye başlayınca bu kolpacıdan çıkmış haber diye paylaşmıştım. Sonra haber doğru çıktı işte. Rakamları bile verdi. Ben inanmıyordum da forumda doğru söylediğini iddia edenler falan vardı işte
bunu ilk @Okan Mason kesfettiydi sanki
yazin her dedigi cikiyodu Ugurcan ile zirve yapti

Baleba mumkun degil ya
Brighton fiyatta bizim verebilecegimiz bonservise duserse PL'den biri alir, yahut 5 buyuk ligden baska talipleri cikar

he Brighton lig icine yollamak istemiyosa
oyuncunun aklini da yuksek maasla celmissek
o zaman olabilir

ama bunun ihtimali yuzde 1-2
baleba bu sene berbattı öyle sanıldığı gibi yüksek bir piyasası yok artık öyel 70 80 falan şu haline kimse vermez 40 veren olsa bile bırakabilirler bu sene ki geçen seneki performansı o bile etmez dümdüz 6 gol asist katkısı lemina kadar bile değil olmaz

baleba bu sene berbattı öyle sanıldığı gibi yüksek bir piyasası yok artık öyel 70 80 falan şu haline kimse vermez 40 veren olsa bile bırakabilirler bu sene ki geçen seneki performansı o bile etmez dümdüz 6 gol asist katkısı lemina kadar bile değil olmaz
evet de satmak icin bi aceleleri yok ki
az daha 100m'ye satacaklari adami bi kotu sezondan sonra niye 40m'ye biraksinlar
mantikli gelmiyor acikcasi

Ugochuk
Baleba
Pulisic

Ucusuyor yine. Sonuc hpzran

Kriterlere uyuyor
Screenshot_20260702_223811_Samsung Browser.webp

Geri
Üst Alt