- 22 Haziran 2012
- 12.146
- 5.577
- 2.013
Dransferrrrrrrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O iş öyle olmaz işte.Lesley ve can uzun aldığımız dakika değişir
Sessiz olalım@Aybars Ay birlikte dizi film izleyen çiftler daha mutluymuş heis doğru herhalde film sonrası mutlu bitiyordu.
Akanji'yi beğenmiyordu bizim taraftar, singo aldılarbize akanji lazımdı sağolsun singo çaktılar ake falan geçelim
Hocam biz ne zaman transfer show yaparız?
Herhangi bir calisma yapmadiklari icin aciklama yapmiyorlardir.Yonetim olsa dediginiz gibi bu saatten sonra yapilan degisikligi kesinlikle kabul etmiyoruz aksi halde gerekli mercilere basvurulacagini bildiririz diye yazi yayinlardi.Kulup yabancı sınırı için açıklama yapmalı. Bundan sonra çalışmaları 10+4 göre yapıyoruz hiçbir şekilde değişiklik kabul etmiyoruz diye
Evet, çok hızlı da mesela Singo da çok hızlı ama dengesiz. Ona saha içinde talimat verecek birisi lazım.O adamı ben de çok istiyorum ya hele Van Dijk - Bassey stoper hattı bambaşka şeyler izlettirir hayal ettirir.
Ben de 3 - 4 maçına baktım. Çok çok hızlı. Kafaya çıkışları da iyiyse faydalı olur. Onu da bir zahmet scout ekibi analiz etsinNijerya Fas maçında izlemiştim. Bassey ciddi ciddi çok iyi stoper, ayakta duran oyunculardandı
Dua Lipa'yı seçmeyen gaydirDua Lipa ile 1 gece mi yoksa 1 günde aniden 5 transfer mi?
Dua Lipa ile 1 gece mi yoksa 1 günde aniden 5 transfer mi?
Şak diye 30 40 vereceğiz birilerine biraz daha vakitJk bile olmayan parasını harcıyor birileriyle anlaşıyor, biz niye böyleyiz
Dua Lipa ile 1 gece mi yoksa 1 günde aniden 5 transfer mi?
ısırırım, kopartırım