Lesley ve can uzun aldığımız dakika değişir
O iş öyle olmaz işte.
Aldığın anda senden onay almadan değiştiremezler.
Bu transfer sezonu başlamadan olsa okey sana söylemeden de yapabilirler planlamanı yaparsın diye ancak tam tersi mümkün değil. Hele Fifanın gözü üzerindeyken.

Burada sorulacak olan bizimkiler okeyler mi?
Ben burada da karşılıklı çıkar almadan bazı şeyleri kabul etmediğimizi düşünüyorum. Bu ne bileyim inşaat izni falan olabilir kesinlik elbet yok.
Ama vur ensesine al lokmasını olmadığını düşünüyorum.
Ek olarak sanki limit artsa bizimkiler gidip kaliteli yerliye para verecek ha u23e sıkmış parayı ha yükselen bir türk gence ha 25 yaşında birine sıkmış değişmiyor ki.
Singo örneği ortada, sara ortada.

@Aybars Ay birlikte dizi film izleyen çiftler daha mutluymuş heis doğru herhalde film sonrası mutlu bitiyordu.

Kulup yabancı sınırı için açıklama yapmalı. Bundan sonra çalışmaları 10+4 göre yapıyoruz hiçbir şekilde değişiklik kabul etmiyoruz diye

Kulup yabancı sınırı için açıklama yapmalı. Bundan sonra çalışmaları 10+4 göre yapıyoruz hiçbir şekilde değişiklik kabul etmiyoruz diye
Herhangi bir calisma yapmadiklari icin aciklama yapmiyorlardir.Yonetim olsa dediginiz gibi bu saatten sonra yapilan degisikligi kesinlikle kabul etmiyoruz aksi halde gerekli mercilere basvurulacagini bildiririz diye yazi yayinlardi.

Dua Lipa ile 1 gece mi yoksa 1 günde aniden 5 transfer mi?
Dua Lipa Nova GIF by Smallzy

Deadpool 2 Yes GIF by 20th Century Fox Home Entertainment

Geri
Üst Alt