- 2 Temmuz 2011
- 137.457
- 58.527
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöp demeyelim de bayağı geriledi hakkaten, düşüş seviyesi üzerinden bakınca kötü geliyor ama kaç sene City’de oynamış adamın pozisyon bilgisi yeter üstüne önde oynamaya alışmış vs.Şunu anlamıyorlar. Oradaki çöpler bu lig için altın. Aradaki seviye farkını idrak edemediler hala
Skrinar önceki sezon daha iyiydi hacıAke ortalama bir transfer, kötü de değil çok iyi de değil.
Hedefi sadece lig olan bir takım için Osterwolde’den daha güvenilir bir adam ve daha büyük takım stoperi.
Eskisine göre ağırlaştığı için Skriniar ile uyumlu olmama ihtimalleri var.
Sakatlık sorunu yaşamadığı durumda kötü bir iş değil, bu adamlar tecrübeleriyle bile fark yaratır bizim boktan ligde. Skriniar’a da çöp dediniz geçen sene o sakatlanınca dağılmaya başladılar, taş gibi sezon geçirdi.
Ben o çocuğu Brighton döneminden beri severim ki normalde genç topçu da istemem oraya ama Almada, Enciso gibi güney amerikalılara okay gibiyim.Enciso manifestliyorum iki haftadır
E degmiyosa kötüÇöp demeyelim de bayağı geriledi hakkaten, düşüş seviyesi üzerinden bakınca kötü geliyor ama kaç sene City’de oynamış adamın pozisyon bilgisi yeter üstüne önde oynamaya alışmış vs.
Burada 10 yabancıdan biri yapmaya değer mi konusu var daha çok, değmeyebilir.
Kuytun ağırlığı varmış demek ki pat diye holland topçu geldi. Oster dengesizinden iyi oldu şuanki tandem skrinar - nake. sadece lig için iyi hat.Ake ortalama bir transfer, kötü de değil çok iyi de değil.
Hedefi sadece lig olan bir takım için Osterwolde’den daha güvenilir bir adam ve daha büyük takım stoperi.
Eskisine göre ağırlaştığı için Skriniar ile uyumlu olmama ihtimalleri var.
Sakatlık sorunu yaşamadığı durumda kötü bir iş değil, bu adamlar tecrübeleriyle bile fark yaratır bizim boktan ligde. Skriniar’a da çöp dediniz geçen sene o sakatlanınca dağılmaya başladılar, taş gibi sezon geçirdi.
10 yabancı mevzusu ayrı tabi ama elit seviye takımlarda gözden düşmüş adamlara bizim taraftarın burun kıvırması komik geliyor. İcardi denen adam psg'de çöpe atılmış bir adamken gelip bu ligi kırdı. Skriniar da oynayınca adamın seviye farkı net görülüyorÇöp demeyelim de bayağı geriledi hakkaten, düşüş seviyesi üzerinden bakınca kötü geliyor ama kaç sene City’de oynamış adamın pozisyon bilgisi yeter üstüne önde oynamaya alışmış vs.
Burada 10 yabancıdan biri yapmaya değer mi konusu var daha çok, değmeyebilir.
Avrupa özelinde düşünsem rezalet ikili derdim zaten, lig için Agbadou Magbadou gibi adamlara para vermektense Ake gibi denge stoperi daha mantıklı.Kuytun ağırlığı varmış demek ki pat diye holland topçu geldi. Oster dengesizinden iyi oldu şuanki tandem skrinar - nake. sadece lig için iyi hat.
Eline tukireyimIcardi'ye oy verdim
3 büyük takımın premier ligten getirdikleri son yıllarda aklıma gelenler bunlar fredle sanchez dışında tutan hatırlamıyorumŞunu anlamıyorlar. Oradaki çöpler bu lig için altın. Aradaki seviye farkını idrak edemediler hala
Sende bizle adı geçenleri bokluyorsun ake rezil bir stoperAlakası yok. Ake fb açıklandığından beridir çoğu kişi b.klamış, geçen sezon guenduzi alındığında da kazma falan dendi asencio kronik dendi. fb alınca otomatik olarak kötüleyen çok
Abi a 1 ay önce Aziz Yıldırımın alacağı 3 adamdan biriydi zatenKuytun ağırlığı varmış demek ki pat diye holland topçu geldi. Oster dengesizinden iyi oldu şuanki tandem skrinar - nake. sadece lig için iyi hat.
Ake iyi adamdı da 3lu de iyiydi gercektenSende bizle adı geçenleri bokluyorsun ake rezil bir stoper
Bizle adı geçen kimi b.kladım ezbere konuşma. Odegard alsınlar halaya kalkarımSende bizle adı geçenleri bokluyorsun ake rezil bir stoper
Alacağın risk, gireceğin maliyetler az buz bir şey değil. Ciddi düşüşte olan 2 senedir doğru dürüst oynamayan birini yada son senesinde sürekli sakatlanan birilerine o paraların bağlanması bana göre pek doğru gelmiyor. Sırf yıldız isim diye de isim almak doğru değil. Van Dijk'e bile o paralar bana mantıksız geliyor ama en azından adam sürekli oynayan bir oyuncu.Boş konuşma, ake'yi izlememişiz ne demek yav. Defosu olmayan yıldız oyuncuyu takımı niye salsın zaten. Odegaard'ı zaten o risk olmadan bu lige getiremezsin.
lig tek hedefleri olacak bu sene kesin, avrupadan elenirler gene, son haftaya kadar ligin zirvesinde tutarlar bunları.Avrupa özelinde düşünsem rezalet ikili derdim zaten, lig için Agbadou Magbadou gibi adamlara para vermektense Ake gibi denge stoperi daha mantıklı.