bunlar için kuralı 14+4 .. 14 oyuncu 30 yaş üzeri zorunlu olacak de bak bakalım nasıl patır patır transferleri indiriyorlar.. vetaranları bile altyapıya doldururlar..

Duran angutu gelmesin gitsinler adam gibi oyuncu bulsunlar. Sürekli rakip olmuş oyuncuyu alma hastalığı nerden çıktı zaten? Herif 6 ayda bir kulüp değiştiriyor sanki çok normalmiş gibi buna değinen yok.
Normalde ben de soğuğum o anguta ama hem u23 olması hem de bizim yönetimi düşününce alsak mı acaba diyor insan. Yoksa gidip vinicius aspirilla cuesta tarzı bi adam bulup koyarlar santrafor yedeğine bunlar

Normalde ben de soğuğum o anguta ama hem u23 olması hem de bizim yönetimi düşününce alsak mı acaba diyor insan. Yoksa gidip vinicius aspirilla cuesta tarzı bi adam bulup koyarlar santrafor yedeğine bunlar
Daha 6 ay önce 'canım maça çıkmak istemiyor' diyen birisi. Rusya'da bile bunun kafası kırık demişler, ben böyle birine güvenip aldırmazdım yarın Osimhen cezalı olduğunda bunun ne yapacağı da muamma. Osimhen sık sık oynadığında problem bile çıkartma potansiyeli yüksek. Hiç gerek yok.

Duran angutu gelmesin gitsinler adam gibi oyuncu bulsunlar. Sürekli rakip olmuş oyuncuyu alma hastalığı nerden çıktı zaten? Herif 6 ayda bir kulüp değiştiriyor sanki çok normalmiş gibi buna değinen yok.
Duran almak transfer yapmış olmak için transfer yapmak. Gitsinler x ligi oradan 5 milyona u23 bir santrafor getirsinler kimsenin adını duymadığı o bile daha iyidir. En azından zar attık deriz.

10+4 varken hem Singo hem Sallai ile devam etmek de ayrı mallık olacak keşke Singo’yu düzgün bedele göndersek de o parayla taş gibi bir 10 no alsak

singo sallai arasından sallaiyi tutarım

belki tavanı singodan aşağıda ana 10 lat daha güvenilir ve standartlı

Şu an erden timur sportif aş.nin başına gelse messi transfer etmişiz gibi sevinirim. Bize transferden önce iyi bir futbol yöneticisi lazım
Erden Timur başkan olmalı o tecrübe fazlasıyla var artık bu camianın dinamiklerinide iyi öğrendi diye düşünüyorum. Erden Timur ya başkan olmalı yada imparator başkanlığında sportif as başkanı olmalı

Duran almak transfer yapmış olmak için transfer yapmak. Gitsinler x ligi oradan 5 milyona u23 bir santrafor getirsinler kimsenin adını duymadığı o bile daha iyidir. En azından zar attık deriz.
Bizimkiler nerde boş adam var buluyorlar, bilmiyorlar o işleri. Ts yönetimi olsa o dediğin adamı şıp diye bulur

Erden Timur başkan olmalı o tecrübe fazlasıyla var artık bu camianın dinamiklerinide iyi öğrendi diye düşünüyorum. Erden Timur ya başkan olmalı yada imparator başkanlığında sportif as başkanı olmalı
Başkan zaten olmalı da bu sezonu kurtarmaktan bahsediyorum. 2 sezondur transferde eziyet çektiriyor yönetim

uche rejinders
can

keşke be

ben burada kaldım

gerisi çözülür

sara ve singodan para gelse

Duran alacagına Kiralama ücreti artı maaş Muadilmanji al geri kalan parayı can uzuna yada alacağın 10 numaraya bas

Geri
Üst Alt