- 16 Haziran 2010
- 202.432
- 154.234
- 6.838
Duran angutu gelmesin gitsinler adam gibi oyuncu bulsunlar. Sürekli rakip olmuş oyuncuyu alma hastalığı nerden çıktı zaten? Herif 6 ayda bir kulüp değiştiriyor sanki çok normalmiş gibi buna değinen yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can uzun her ne kadar 10 olmasalar büyük olasılık o gelecek10 numaraya kim gelecek bu senenin kritik transferi
10+4 varken hem Singo hem Sallai ile devam etmek de ayrı mallık olacak keşke Singo’yu düzgün bedele göndersek de o parayla taş gibi bir 10 no alsak
Normalde ben de soğuğum o anguta ama hem u23 olması hem de bizim yönetimi düşününce alsak mı acaba diyor insan. Yoksa gidip vinicius aspirilla cuesta tarzı bi adam bulup koyarlar santrafor yedeğine bunlarDuran angutu gelmesin gitsinler adam gibi oyuncu bulsunlar. Sürekli rakip olmuş oyuncuyu alma hastalığı nerden çıktı zaten? Herif 6 ayda bir kulüp değiştiriyor sanki çok normalmiş gibi buna değinen yok.
Daha 6 ay önce 'canım maça çıkmak istemiyor' diyen birisi. Rusya'da bile bunun kafası kırık demişler, ben böyle birine güvenip aldırmazdım yarın Osimhen cezalı olduğunda bunun ne yapacağı da muamma. Osimhen sık sık oynadığında problem bile çıkartma potansiyeli yüksek. Hiç gerek yok.Normalde ben de soğuğum o anguta ama hem u23 olması hem de bizim yönetimi düşününce alsak mı acaba diyor insan. Yoksa gidip vinicius aspirilla cuesta tarzı bi adam bulup koyarlar santrafor yedeğine bunlar
Duran almak transfer yapmış olmak için transfer yapmak. Gitsinler x ligi oradan 5 milyona u23 bir santrafor getirsinler kimsenin adını duymadığı o bile daha iyidir. En azından zar attık deriz.Duran angutu gelmesin gitsinler adam gibi oyuncu bulsunlar. Sürekli rakip olmuş oyuncuyu alma hastalığı nerden çıktı zaten? Herif 6 ayda bir kulüp değiştiriyor sanki çok normalmiş gibi buna değinen yok.
10+4 varken hem Singo hem Sallai ile devam etmek de ayrı mallık olacak keşke Singo’yu düzgün bedele göndersek de o parayla taş gibi bir 10 no alsak
Erden Timur başkan olmalı o tecrübe fazlasıyla var artık bu camianın dinamiklerinide iyi öğrendi diye düşünüyorum. Erden Timur ya başkan olmalı yada imparator başkanlığında sportif as başkanı olmalıŞu an erden timur sportif aş.nin başına gelse messi transfer etmişiz gibi sevinirim. Bize transferden önce iyi bir futbol yöneticisi lazım
Bizimkiler nerde boş adam var buluyorlar, bilmiyorlar o işleri. Ts yönetimi olsa o dediğin adamı şıp diye bulurDuran almak transfer yapmış olmak için transfer yapmak. Gitsinler x ligi oradan 5 milyona u23 bir santrafor getirsinler kimsenin adını duymadığı o bile daha iyidir. En azından zar attık deriz.
Başkan zaten olmalı da bu sezonu kurtarmaktan bahsediyorum. 2 sezondur transferde eziyet çektiriyor yönetimErden Timur başkan olmalı o tecrübe fazlasıyla var artık bu camianın dinamiklerinide iyi öğrendi diye düşünüyorum. Erden Timur ya başkan olmalı yada imparator başkanlığında sportif as başkanı olmalı
Belli olmaz. Dursun son anda veto etmiş olabilirGizli falan calisilmiyordur elbette tolgahan neyde patladi bu arada
En cok da akli basinda gorenen forumdaslarimizin bunlari taşıması enteresan.Abi önune gelen foruma tasinmasin artik ya.