Sad Cry GIF

Şunu anlamıyorlar. Oradaki çöpler bu lig için altın. Aradaki seviye farkını idrak edemediler hala
Çöp demeyelim de bayağı geriledi hakkaten, düşüş seviyesi üzerinden bakınca kötü geliyor ama kaç sene City’de oynamış adamın pozisyon bilgisi yeter üstüne önde oynamaya alışmış vs.

Burada 10 yabancıdan biri yapmaya değer mi konusu var daha çok, değmeyebilir.

Ake ortalama bir transfer, kötü de değil çok iyi de değil.

Hedefi sadece lig olan bir takım için Osterwolde’den daha güvenilir bir adam ve daha büyük takım stoperi.

Eskisine göre ağırlaştığı için Skriniar ile uyumlu olmama ihtimalleri var.

Sakatlık sorunu yaşamadığı durumda kötü bir iş değil, bu adamlar tecrübeleriyle bile fark yaratır bizim boktan ligde. Skriniar’a da çöp dediniz geçen sene o sakatlanınca dağılmaya başladılar, taş gibi sezon geçirdi.
Skrinar önceki sezon daha iyiydi hacı

Enciso manifestliyorum iki haftadır
Ben o çocuğu Brighton döneminden beri severim ki normalde genç topçu da istemem oraya ama Almada, Enciso gibi güney amerikalılara okay gibiyim.

2 sene Mastantuano kiralamaya bile okay olabilirim.

Çöp demeyelim de bayağı geriledi hakkaten, düşüş seviyesi üzerinden bakınca kötü geliyor ama kaç sene City’de oynamış adamın pozisyon bilgisi yeter üstüne önde oynamaya alışmış vs.

E degmiyosa kötü

Ake ortalama bir transfer, kötü de değil çok iyi de değil.

Hedefi sadece lig olan bir takım için Osterwolde’den daha güvenilir bir adam ve daha büyük takım stoperi.

Eskisine göre ağırlaştığı için Skriniar ile uyumlu olmama ihtimalleri var.

Sakatlık sorunu yaşamadığı durumda kötü bir iş değil, bu adamlar tecrübeleriyle bile fark yaratır bizim boktan ligde. Skriniar’a da çöp dediniz geçen sene o sakatlanınca dağılmaya başladılar, taş gibi sezon geçirdi.
Kuytun ağırlığı varmış demek ki pat diye holland topçu geldi. Oster dengesizinden iyi oldu şuanki tandem skrinar - nake. sadece lig için iyi hat.

10 yabancı mevzusu ayrı tabi ama elit seviye takımlarda gözden düşmüş adamlara bizim taraftarın burun kıvırması komik geliyor. İcardi denen adam psg'de çöpe atılmış bir adamken gelip bu ligi kırdı. Skriniar da oynayınca adamın seviye farkı net görülüyor

Kuytun ağırlığı varmış demek ki pat diye holland topçu geldi. Oster dengesizinden iyi oldu şuanki tandem skrinar - nake. sadece lig için iyi hat.
Avrupa özelinde düşünsem rezalet ikili derdim zaten, lig için Agbadou Magbadou gibi adamlara para vermektense Ake gibi denge stoperi daha mantıklı.

Şunu anlamıyorlar. Oradaki çöpler bu lig için altın. Aradaki seviye farkını idrak edemediler hala
3 büyük takımın premier ligten getirdikleri son yıllarda aklıma gelenler bunlar fredle sanchez dışında tutan hatırlamıyorum

ederson
diego carlos
edson alvarez
fred
agbadou
ndidi
jota silva
chamberlain
amartey
e.bailly
delle ali
ilkay
ziyech
c.vinicius
davinson sanchez
s.aurirer
zaha
ndombele

Boş konuşma, ake'yi izlememişiz ne demek yav. Defosu olmayan yıldız oyuncuyu takımı niye salsın zaten. Odegaard'ı zaten o risk olmadan bu lige getiremezsin.
Alacağın risk, gireceğin maliyetler az buz bir şey değil. Ciddi düşüşte olan 2 senedir doğru dürüst oynamayan birini yada son senesinde sürekli sakatlanan birilerine o paraların bağlanması bana göre pek doğru gelmiyor. Sırf yıldız isim diye de isim almak doğru değil. Van Dijk'e bile o paralar bana mantıksız geliyor ama en azından adam sürekli oynayan bir oyuncu.

Geri
Üst Alt