Trossard istikrarlı olsa da bu paraların adamı değil pek, hele bu maaş asla verilmez. Bonservissiz olsa neyse.

Kariyeri boyunca pek para kazanmadı zaten, emeklilik kontratı istiyor gibi.
Bizim maaş skalasına göre uygun bence. Biçim takımda açlık sınırı 3 milyon. Sane'ye 9 milyon verdik ne verdiği belli değil tüm sezonda

Sakin, sakin de lig başlıyor 1 ay sonra yav. Aynı açıklamaları kaç haftadır dinliyoruz hala önümüzü göremedik mi?

5 yıllık kontrat hatta imza parası da istiyormuş sanırım. Ertan Süzgün öyle diyordu.
Avrupa’da kalmak istiyorsa daha yüksek bir kontrat alamaz. Arabistan’a gitmeyi de tercih edeceğini sanmam.

Beşiktaş’ın teklifi onun için mantıklı, orta tempoda 4 sene rahatça takılır.

Avrupa’da kalmak istiyorsa daha yüksek bir kontrat alamaz. Arabistan’a gitmeyi de tercih edeceğini sanmam.

Beşiktaş’ın teklifi onun için mantıklı, orta tempoda 4 sene rahatça takılır.
Sanırım yüksek kontrat istiyormuş. O yüzden Arabistan tarafına da gidebilir gibi geliyor bana.

Bizim maaş skalasına göre uygun bence. Biçim takımda açlık sınırı 3 milyon. Sane'ye 9 milyon verdik ne verdiği belli değil tüm sezonda
Sane daha büyük kariyer ve oyuncu ama, üstüne bonservis de vermedin ona ve daha genç geldi.

Sane’yi gönderip Trossard’ı alsan hadi neyse dersin ama varken her türlü saçma.

Osimhen ve Sane dışında 5 m euro dahi alan yok takımda, 5in üstüne çıkılacaksa world class oyuncu olmalı.

Singo gibi kötü örnekler kıstas değil, mesela ona 30 bons 3 maaş versen bile elle tutulur bir yanı olabilirdi, game changer olmayan adama hem yüksek bons hem maaş saçmalıktı.

Gördüğüm kadarıyla sen de benim gibi ugochukwuyu istemeyen hiziptensin sato

Yürü madem önden arkandan yürüyelim

#ugochukwuyuistemiyoruz

ben herifi burnleyde izlemedim ama küme düşen takımın her maç oynayan oyuncusu

southampton'da ayılama defansif hamleler yapıyordu, kalas gibi de hali hareketi vardı. ben torreira gibi hızlı pasör vs birini isterim o bölgeye şahısen

fark yaratabilecek oyuncuları chelsea asla ve kata şutlamaz ki zaten biyere

menemen jk son kursunlarina kullaniyor

30+ oyuncuya 4-5 sene kontrat manyaklık. Türkiye'de 2. senenin sonunda düşmeyen oyuncu yok Torreira, İcardi, Fred hepsi bir yerden sonra salıyor.

Sakin, sakin de lig başlıyor 1 ay sonra yav. Aynı açıklamaları kaç haftadır dinliyoruz hala önümüzü göremedik mi?

çok doğru ve güzel açıklamalar

beklentiyi yükseltmeden

hedefi doğru işaretlemiş

bundan sonraı oyuncu seçimi ve iş bitirici yöneticilik

bu jk parayı nerden buluyo taraftarı desen bi avuç malı mülkü yok

Sane daha büyük kariyer ve oyuncu ama, üstüne bonservis de vermedin ona ve daha genç geldi.

Osimhen ve Sane dışında 5 m euro dahi alan yok takımda, 5in üstüne çıkılacaksa world class oyuncu olmalı.

Singo gibi kötü örnekler kıstas değil, mesela ona 30 bons 3 maaş versen bile elle tutulur bir yanı olabilirdi, game changer olmayan adama hem yüksek bons hem maaş saçmalıktı.
Bek oyuncusuna game changer gibi düşünüp 5 maaş vermek gerçekten akıl tutulması.Birde bek üzerine kurulu futbol oynamıyoruz.

Barış ve singo 5 milyon civarı alıyor diyorlardı. 7.5 milyon çok ama biz 6 milyona da falan alabilirdik sanki, bjk ile siklet farkımızdan dolayı daha ucuza bitebilirdi toplam paket bence.

Mümkünlüğü bir kenara koyuyorum

Yüksek maaş:
Bruno Fernandes
Van Dijk

Yüksek bonservis düşük maaş:
Lesley
Gomes
Can

Yüksek bonservis yüksek maaş:
Brahim Diaz - isimden bağımsız yaşı genç ve world class seviyede olan adamlar diyeyim.

Böyle olmalı transfer yaklaşımı.

bu arada en kritik transferler tabiki 2 orta saha

ama yedek santrafor ve yedek sol kanadı da iyi seçmemiz lazım

biz osimhen yokken çok sıkıntı çektik hatta icardi varken baya 10 kişi oynadık en azından onu yaşatmayacak adam lazım

sane ise belli ki yine istikrarsız olacak

bu durumda barışı sağa alıp solda oynatacağımız en az lang kadar katkı verecek adam lazım

yoksa hücumda çok sıkıntı yaşarız

Geri
Üst Alt