Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.799
- 24.260
- 3.198
herifler 80 milyonu soverek reddetmisler
ne kiraligi ya
ne kiraligi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veteran hakkımı kontenjanını hayatta trossard gibi adamlara harcamamTrossard bu sene 32 yasina girecek ama maalesef kendine bakarsa 36 kusur yasina kadar ust duzey katki verecek meziyetleri mevcut
Yine de bilemiyorum maliyetli olur ve hemen simdi kazanma hamlesi, biraz gelecegi yakmis oluyorsun bu maliyetlerle
Ben Turkiye'ye gelmeye okey olmasina asiri sasirdim bu arada. Hadi transfer doneminin sonu falan olsa neyse de
herifler 80 milyonu soverek reddetmisler
ne kiraligi ya

Nike manyak derecede özeniyor Barça'ya efsane bir birliktelik onların ki abi yawFont hususunda Barcelona'nin fontu + tasarim ogeleri 10/10
ne top 5'i abartma sendeAdam okadar ahmakki, epl'in top 5 orta sahasina kiralyacaklar diye dusunup tweet atiyor.
Bu isten de para kazaniyor.
Nike ile alakali oldugunu sanmiyorum font isinin.Nike manyak derecede özeniyor Barça'ya efsane bir birliktelik onların ki abi yaw
Ha yok abi ben forma için demiştim, yine deli dehşet bir forma yapmışlarNike ile alakali oldugunu sanmiyorum font isinin.
Adamlar barcelonada ki Gaudi agirlikli bir suru ogeyi kullanmis. Tamamen kendi iclerinden cikan is bence font.

Formalari da iyi oluyor ama font olayi dedigim bu. Enfes. Gaudi agabeyin izinden gitmisler (sagrada familia da bitti haziranda)Ha yok abi ben forma için demiştim, yine deli dehşet bir forma yapmışlar
Forma diye okudum benim hatam![]()
Formalari da iyi oluyor ama font olayi dedigim bu. Enfes. Gaudi agabeyin izinden gitmisler (sagra di familia da bitti haziranda)
Icardi gitti GS bitti. MutlumusunuzGS 4 yılı bitti