Trossard bu sene 32 yasina girecek ama maalesef kendine bakarsa 36 kusur yasina kadar ust duzey katki verecek meziyetleri mevcut
Yine de bilemiyorum maliyetli olur ve hemen simdi kazanma hamlesi, biraz gelecegi yakmis oluyorsun bu maliyetlerle

Ben Turkiye'ye gelmeye okey olmasina asiri sasirdim bu arada. Hadi transfer doneminin sonu falan olsa neyse de
Veteran hakkımı kontenjanını hayatta trossard gibi adamlara harcamam

Atangana büyük potansiyeldi Arabistan'a 25'e gitti. Oyuncu ayrılma istemiyorsa kulübünde oynuyor da vermezler herhalde.

Emre Kaplan, BCT, İlhan Tüysüz, ANK vs vs

Tek tük bir kaç isim var onlar da sosyal medya menşeli Samiyen ve Tolgahan :asd:

Emre kaplan kimden nasil haber alabilir yaw aklınız mantiginiz aliyor mu :D

Futbol aklın kötü ise her sene 100 milyon euro bonserviste harcasan altına ettiğin zaman temizleyemezsin zaten satma başarısı olan klüp değiliz.Yönetim kendini geliştirmiyor.Hoca kendini ne kadar geliştirdi mechul.Nasıl kalkınacak bu klüp bu kadar çok para harcanırken ve paranın bir çoğu kötü performans aldığın oyunculara giderken.

musabın 4 koldan 6789056890 farklı yoldan aradığı negatif haberleri vermeden biran önce transferleri bitirmemiz lazım

stoper transferi gündemde bile değil
ciddi ilgilenilen bi 10 numara var mı
plan program ne belli mi
ugochukwu nedir yahu
2 tane üst düzey stoper alınması gerekiyor rasyonal bi davranış biçimi altında herifin açıklamalara bak
şaka mısınız birader
kadro zaten moruklamış, cl'de sonuncu olacağın belli
bu maliyetler altında bi de şampiyonluğu ver gör ondan sonra anyayı konyayı hadi
te allam ya

Nike manyak derecede özeniyor Barça'ya efsane bir birliktelik onların ki abi yaw
Nike ile alakali oldugunu sanmiyorum font isinin.

Adamlar barcelonada ki Gaudi agirlikli bir suru ogeyi kullanmis. Tamamen kendi iclerinden cikan is bence font. Ya da en azindan "boyle olacak" demislerdir.

Nike ile alakali oldugunu sanmiyorum font isinin.

Adamlar barcelonada ki Gaudi agirlikli bir suru ogeyi kullanmis. Tamamen kendi iclerinden cikan is bence font.
Ha yok abi ben forma için demiştim, yine deli dehşet bir forma yapmışlar

Forma diye okudum benim hatam :asd:

Musap ile umutu dolaba kilitlerseniz gelişmeler olabilir

ödegard kolpası akşama kadar oyalamıştı kuruduk yahu yok mu yeni 1 kolpa

Geri
Üst Alt