Benim anlamadığım nokta şu. Geçen devre arası bütçemiz çok, büyük isimler alacağız diyordu. Sonra aynı dönemde yönetimin para harcamayacağı haberleri çıktı ve para harcanmadı. Ne işler dönüyor anlamadım. Bütçemizi düşürecek birşey de olmadı, şampiyonuz gelirler iyi ve şl ye gidiyoruz.
Paranda olsa Türkiye'ye gelecek oyuncuların seviyesi belli en basitinden 27 yaşında Odegaard'ı buraya hiçbir şekilde getiremezsin hakeza Camavinga'da öyle. Parayı yarın satılabilme ihtimali olan oyunculara verecekler göründüğü kadarıyla hoca da imkansız isimlerin hayaline kapılmayın diye ön alıyor şu an.

Paranda olsa Türkiye'ye gelecek oyuncuların seviyesi belli en basitinden 27 yaşında Odegaard'ı buraya hiçbir şekilde getiremezsin hakeza Camavinga'da öyle. Parayı yarın satılabilme ihtimali olan oyunculara verecekler göründüğü kadarıyla hoca da imkansız isimlerin hayaline kapılmayın diye ön alıyor şu an.
3-4 sezon önce kurduğumuz sanchez,torreira, mertens, icardi omurgasına sadece osimhen eklendi, mertens'in yeri dolmadı torreira ve sanchez eskisi gibi değil. 4 sezonki şampiyonluğun ana faktörü olan omurga daha zor şarlarda kurulmuşken şuan aynı kalitede 2-3 ekleme lazım yoksa büyük hata olur. O kısıtlı bütçelerle saydığım 4 büyük oyuncu nasıl geldiyse şuan da gelebilmeli

Beni de bildi. 2 sene önce 2025i yorumlattim sağlık sıkıntısı var ilk çeyrek dedi bir organı aldırdım:(

Ben bu çocuktan korkarım
Cus daha neler

Çok geçmiş olsun

Keşke dedigim cikmasaydı

O değil benim twitleri buraya atsam kimliğim belli olur

Direkt ruyalarim cikiyo

Lesley evet de Duran yerine daha 'normal' ruh haline sahip bir genco alsak diye ümit ediyorum hala. Simyacı romanında geçen bir Arap atasözünü hatırlatıyor; ''Bir şey ilk kez oluyorsa tesadüftür derim ama 2. kez oluyorsa 3. kez de olacaktır'' gibi bir şeydi...Herif sırasıyla Villa, Al Nasr, FB miz ve Zenith' de ciddi problemler çıkarmış dengesizin biri; şimdi burnu sürtüldüğü için her şartı kabulleniyor olsa bile, mesela iyi oynadığı bir maç sonrasında Osimhen' in kötü oynadığı ilk maçtan sonra formayı kendisinin hak ettiğini düşünüp yine değişik tavırlara girebilecek biri. İmkan varsa, ismi geçenlerden Ponomarenko gibi birini alıp geleceğe yönelik yatırım yapmak daha mantıklı bir tercih olabilir diye düşünüyorum...
Kim var ki U23 kontenjanindan alinabilecek, total maliyeti 5m altinda?

napacaz ki heis o iki LEŞ HERİFİ
Jelertci biri icin iddiali 1 post olmamis mi

Süper Lig'deki tüm rakip takım oyuncuları Duran'ı tahrik edip attırmaya çalışır sezon boyu.

Duran'ın tüm sene karakterine laf edip Fb'yi karıştırmasına kıs kıs güldük şimdi formamız altında izleyeceğiz. Bats'ın bile oluru vardı da bu yönden hiç içine sinmiyor insanın. Eksisiyle çok ağır basan bir transfer.

Geri
Üst Alt