Hoca Camavinga, Thuram, Odegaard gibileri hayatta gelmez boşa heveslenmeyin demiş basitçe.

Nike ile alakali oldugunu sanmiyorum font isinin.

Adamlar barcelonada ki Gaudi agirlikli bir suru ogeyi kullanmis. Tamamen kendi iclerinden cikan is bence font. Ya da en azindan "boyle olacak" demislerdir.
Art nouveau'dan ziyade art deco daha güzel durmuyor mu bu font olayında sevgili can

Afedersin rakamları yuvarlamışlar bükmüşler ardlarına konduruvermişler

Bizim Baleba teklifi 1 kiralık, en az 40 maça ilk 11 çıkarsa 99m euro zorunlu satın alma

Belki de bjk trosardi almalı

Seneye asensio ile 50 maça çıkarlar kesin :asd:

Gs girmemeli bu riske kesinlikle

Herif hasat olabilir tutulmalarla

Asla almamaliyiz

Hoca Camavinga, Thuram, Odegaard gibileri hayatta gelmez boşa heveslenmeyin demiş basitçe.
Benim anlamadığım nokta şu. Geçen devre arası bütçemiz çok, büyük isimler alacağız diyordu. Sonra aynı dönemde yönetimin para harcamayacağı haberleri çıktı ve para harcanmadı. Ne işler dönüyor anlamadım. Bütçemizi düşürecek birşey de olmadı, şampiyonuz gelirler iyi ve şl ye gidiyoruz.

Asensionun gelecek sezonu sağlıklı geçireceğini hic sanmıyorum

Ben olsam neneyi satmam defans arkasina kaçırırım gelecek sene

Fb çık hata yapiyo

Talisca gidecek daha

Benim anlamadığım nokta şu. Geçen devre arası bütçemiz çok, büyük isimler alacağız diyordu. Sonra aynı dönemde yönetimin para harcamayacağı haberleri çıktı ve para harcanmadı. Ne işler dönüyor anlamadım. Bütçemizi düşürecek birşey de olmadı, şampiyonuz gelirler iyi ve şl ye gidiyoruz.
Yine büyük isimler pesindeyiz

Bruno Fernandes
Baleba
Leao

lesley ve duran bitmeli bir an once elim ayagim titriyor
Lesley evet de Duran yerine daha 'normal' ruh haline sahip bir genco alsak diye ümit ediyorum hala. Simyacı romanında geçen bir Arap atasözünü hatırlatıyor; ''Bir şey ilk kez oluyorsa tesadüftür derim ama 2. kez oluyorsa 3. kez de olacaktır'' gibi bir şeydi...Herif sırasıyla Villa, Al Nasr, FB miz ve Zenith' de ciddi problemler çıkarmış dengesizin biri; şimdi burnu sürtüldüğü için her şartı kabulleniyor olsa bile, mesela iyi oynadığı bir maç sonrasında Osimhen' in kötü oynadığı ilk maçtan sonra formayı kendisinin hak ettiğini düşünüp yine değişik tavırlara girebilecek biri. İmkan varsa, ismi geçenlerden Ponomarenko gibi birini alıp geleceğe yönelik yatırım yapmak daha mantıklı bir tercih olabilir diye düşünüyorum...

Geri
Üst Alt