- 20 Ağustos 2009
- 18.356
- 24.184
- 2.973
Hoca Camavinga, Thuram, Odegaard gibileri hayatta gelmez boşa heveslenmeyin demiş basitçe.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Art nouveau'dan ziyade art deco daha güzel durmuyor mu bu font olayında sevgili canNike ile alakali oldugunu sanmiyorum font isinin.
Adamlar barcelonada ki Gaudi agirlikli bir suru ogeyi kullanmis. Tamamen kendi iclerinden cikan is bence font. Ya da en azindan "boyle olacak" demislerdir.
Gittigi icin mutluluktan uyuyamıyorumIcardi gitti GS bitti. Mutlumusunuz
Belli konseptte gidersen dogru iste hepsi guzel.Art nouveau'dan ziyade art deco daha güzel durmuyor mu bu font olayında sevgili can
Thuram mümkünHoca Camavinga, Thuram, Odegaard gibileri hayatta gelmez boşa heveslenmeyin demiş basitçe.

O listede en oluru olan o da onu da babası yollamıyor herhalde.Thuram mümkün
Hoca ne derse tersi cikiyo zaten
Gs yüz yili kapandiGittigi icin mutluluktan uyuyamıyorum
Valla abi nasıl bi plan var bilmiyorumO listede en oluru olan o da onu da babası yollamıyor herhalde.
Benim anlamadığım nokta şu. Geçen devre arası bütçemiz çok, büyük isimler alacağız diyordu. Sonra aynı dönemde yönetimin para harcamayacağı haberleri çıktı ve para harcanmadı. Ne işler dönüyor anlamadım. Bütçemizi düşürecek birşey de olmadı, şampiyonuz gelirler iyi ve şl ye gidiyoruz.Hoca Camavinga, Thuram, Odegaard gibileri hayatta gelmez boşa heveslenmeyin demiş basitçe.
Yine büyük isimler pesindeyizBenim anlamadığım nokta şu. Geçen devre arası bütçemiz çok, büyük isimler alacağız diyordu. Sonra aynı dönemde yönetimin para harcamayacağı haberleri çıktı ve para harcanmadı. Ne işler dönüyor anlamadım. Bütçemizi düşürecek birşey de olmadı, şampiyonuz gelirler iyi ve şl ye gidiyoruz.
Lesley evet de Duran yerine daha 'normal' ruh haline sahip bir genco alsak diye ümit ediyorum hala. Simyacı romanında geçen bir Arap atasözünü hatırlatıyor; ''Bir şey ilk kez oluyorsa tesadüftür derim ama 2. kez oluyorsa 3. kez de olacaktır'' gibi bir şeydi...Herif sırasıyla Villa, Al Nasr, FB miz ve Zenith' de ciddi problemler çıkarmış dengesizin biri; şimdi burnu sürtüldüğü için her şartı kabulleniyor olsa bile, mesela iyi oynadığı bir maç sonrasında Osimhen' in kötü oynadığı ilk maçtan sonra formayı kendisinin hak ettiğini düşünüp yine değişik tavırlara girebilecek biri. İmkan varsa, ismi geçenlerden Ponomarenko gibi birini alıp geleceğe yönelik yatırım yapmak daha mantıklı bir tercih olabilir diye düşünüyorum...lesley ve duran bitmeli bir an once elim ayagim titriyor