Tesisler için gerekli çimento için Çimsa kısık ateşte pişiyor. Alternatifi Limak çimento ile de eş zamanlı görüşmeler sürüyor.

Aziz Yıldırımın alamadığı tek topçu belhandaydi sanırım

O da düdüğün tekiydi,başkanları satmadi zaten

Greenwoodu da alır,başkasını da acikcasi.

Bizde osimhene 80 veriyoruz diye çok diyen bile oldu taraftarda

Bu kadar para hesap işi yapan taraftar,10+4 varken bile gitmeli diyemediğiniz adamlar varken

Yönetimden ve hocadan ne bekliyoruz

Leaoya 40 versek kesin baris gidecek o zaman yazarsiniz

Yedekten de sallai ile aysun kayacı girer

Müstahak

2044 te anca biter burasi

Ekli dosyalar

• D33BB836-7631-4CF8-A501-4D609B180305.webp
    D33BB836-7631-4CF8-A501-4D609B180305.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 6
bu greenwood süper topçu belli. fb'ye de geleceğini sanmıyorum ama başka bir noktaya vurgu yapmak isterim: zaha'nın ilk geldiği anları hatırlıyorum da, o hype'ı. işte epl'nin son bilmem kaç yılının en fazla çalım atan adamı, yok epl beklerinin kabusu, yok şöyle, yok böyle diyorduk. adam geldi, beklenilen katkının %10unu yaptı (yaptığı katkıyı değerli buluyorum ama beklenilenin çok altında kaldı) ve 1 sene sonra gs kariyeri bitti. kısacası o işler öyle kolay değil.

Burada greenwood alalım diyince laf eden arkadaşlar, fenerde izlerler nasıl bir topçu olduğunu.
10 numaraya 40-50 sıkacağız diye sağda solda sallayan yönetim aynı paraya greenwood alabilir, saneyi 10 numara yapabilirdik

bu greenwood süper topçu belli. fb2ye de geleceğini sanmıyorum ama başka bir noktaya vurgu yapmak isterim: zaha'nın ilk geldiği anları hatırlıyorum da, o hype'ı. işte epl'nin son bilmem kaç yılının en fazla çalım atan adamı, yok epl beklerinin kabusu, yok şöyle, yok böyle diyorduk. adam geldi, beklenilen katkının %10unu yaptı (yaptığı katkıyı değerli buluyorum ama beklenilenin çok altında kaldı) ve 1 sene sonra gs kariyeri bitti. kısacası o işler öyle kolay değil.
Adam Fransa liginde 30 gole etki etmiş. Burada direkt fark yaratacak, daha ne olsun

gwood-richarlison/watkins

3 lüsünden 2 sini avr listesine yetistirmeğe calisiyomus onun bunun cocuklari

Adam Fransa liginde 30 gole etki etmiş. Burada direkt fark yaratacak, daha ne olsun
tam olarak bunu diyorum ben de. bazen beklentileri karşılayamıyor süper iyi de olsa oyuncular. zaha da epl'yi sallıyordu. g'wood da sorunlu bir profil. benzeri olabilir gayet. tabi gelip ligin içinden de geçebilir.

Burada greenwood alalım diyince laf eden arkadaşlar, fenerde izlerler nasıl bir topçu olduğunu.
10 numaraya 40-50 sıkacağız diye sağda solda sallayan yönetim aynı paraya greenwood alabilir, saneyi 10 numara yapabilirdik
insanların tecavüzcü bir yavşağı istememesi normal. Sane den 10 numara bizde olmaz. Kimse topçuluğuna laf etmiyor

Şimdi bu dünya kupasında uygulanan bazı kurallar lig maçlarında da geçerli olacakmı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt