- 26 Ocak 2021
- 41.014
- 40.266
- 3.078
Tesislerin yapim için gereken malzemelerinin uçak takibi olacak mı @Arda Kerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abartma, orta saha lazımOrtasahaya adam almayalım ama greenwoodu alalım razıyım öyle bir transfer, bu adam Türkiyeye düşüyorsa bir şekil girmek lazım, fbye gelirse dengeler değişir.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evetde orayı u23le falan hallederim gerekirse ama greenwoodu alırdım imkanı varsa, 2 seneye premier lige 100 milyona satabileceğin bir transfer olur.abartma, orta saha lazım
tesis saray olma yolunda ilerliyoruz rengimTesislerin yapim için gereken malzemelerinin uçak takibi olacak mı @Arda Kerim
Adam Fransa liginde 30 gole etki etmiş. Burada direkt fark yaratacak, daha ne olsunbu greenwood süper topçu belli. fb2ye de geleceğini sanmıyorum ama başka bir noktaya vurgu yapmak isterim: zaha'nın ilk geldiği anları hatırlıyorum da, o hype'ı. işte epl'nin son bilmem kaç yılının en fazla çalım atan adamı, yok epl beklerinin kabusu, yok şöyle, yok böyle diyorduk. adam geldi, beklenilen katkının %10unu yaptı (yaptığı katkıyı değerli buluyorum ama beklenilenin çok altında kaldı) ve 1 sene sonra gs kariyeri bitti. kısacası o işler öyle kolay değil.
belki psg bayern falan alırGreenwood'un yaptıklarından sonra kimse EPL'den almaz , almak isteseler şimdi niye almıyorlar 55'e de 2 sezon sonra iki misline alsınlar? Hele böyle iyi bir sezondan sonra?
tam olarak bunu diyorum ben de. bazen beklentileri karşılayamıyor süper iyi de olsa oyuncular. zaha da epl'yi sallıyordu. g'wood da sorunlu bir profil. benzeri olabilir gayet. tabi gelip ligin içinden de geçebilir.Adam Fransa liginde 30 gole etki etmiş. Burada direkt fark yaratacak, daha ne olsun
insanların tecavüzcü bir yavşağı istememesi normal. Sane den 10 numara bizde olmaz. Kimse topçuluğuna laf etmiyorBurada greenwood alalım diyince laf eden arkadaşlar, fenerde izlerler nasıl bir topçu olduğunu.
10 numaraya 40-50 sıkacağız diye sağda solda sallayan yönetim aynı paraya greenwood alabilir, saneyi 10 numara yapabilirdik
Boş muhabbet, gelip 3 sene şampiyon yapınca anlarsın nasıl boş yaptığını.insanların tecavüzcü bir yavşağı istememesi normal. Sane den 10 numara bizde olmaz. Kimse topçuluğuna laf etmiyor