- 1 Haziran 2015
- 27.491
- 19.073
- 2.148
greenwood ligin kaderine etki edebilecek bir adam
rahatsız oldum
biz alsak keşke
rahatsız oldum
biz alsak keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boşu sen yapıyorsun. para için terör örgütü sevici chobani ye de domalalım o zaman.Boş muhabbet, gelip 3 sene şampiyon yapınca anlarsın nasıl boş yaptığını.
Niye olmasın yahu biz dokulursek feneri her şekil geçerler vlahovic Salih Özcan konuşuluyor bir iki adam daha eklediler mi tamamTamam da fener alsa okey, tjk şampiyon mu olacak abi. Mal mal işler yapıyorlar yine
@Nedim V. DuranYav başladın herkese laf etmeye. Adam kadıköyün göbeğinde stada sponsor, kimseye sorun değil hükümet için değil devlet için değil sözde atatürkçüler için değil koç için değil. Demekki ortada böyle bir durum yok (gerçeklerden bağımsız)boşu sen yapıyorsun. para için terör örgütü sevici chobani ye de domalalım o zaman.
kolonlarını bir görmek lazımİnşaat diye yeni bir 10 numara almışız iş yapar mı ?
Başlatmıssın tartışmayi memnunmusun@Nedim V. Duran
Greenwood ve trosard alsak lige 5 sene daha ambargo koyarız. Tam bize lazım yıldız oyuncularBirisi Greenwood alıyor, diğeri Trossard. İkisi de çok iyi olurdu bize. Bizim beceriksizlerin bunlardan daha iyisini alacağına zerre kadar inanmıyorum. Tek dertleri elde edecekleri rant. Galatasaray’ı düşünüyorlarsa ne olayım
Stil olarak benim beğendiğim bir topçu değil ama sutu ve ayak içi plasesi var herifin.Greenwood'u ithal inşaat malzemesi olarak dursun'a tanıtıp aldırsak mı acaba.
Greenwood'un yaptıklarından sonra kimse EPL'den almaz , almak isteseler şimdi niye almıyorlar 55'e de 2 sezon sonra iki misline alsınlar? Hele böyle iyi bir sezondan sonra?