Dün Saç, Feridun nerde hani para basacaktı güya falan fistan dedi bugün pat diye greenwood Guirassy indiriyorlar. El altından gene para dağıtmaya adamların yöneticileri.

Biz arayı açıp gidelim diyoruz.bizim yönetim bize engel oluyor sürekli. Bu nasıl bir şeydir anlamadım

işte zaten osimhen de varken daha koyacaksın yani üstüne , greenwood mu var alacaksın artık van dijk falan filan alacaksın abi yani
3 sallai 3 tane de kulübü candan seven torreira yeter bize reis

Osimhen seneye kesin gider zaten

Kadro böyle eski ve yaşlı devam ederken son belli

Hala yunus munus bilmem ne

işte zaten osimhen de varken daha koyacaksın yani üstüne , greenwood mu var alacaksın artık van dijk falan filan alacaksın abi yani
yok fb gwood alırsa takip etmem dedin ya, yine ligin en değerli ve en dominant oyuncusu bizde yani ondan dedim. yoksa dediklerine katılıyorum. kulübümüzün gereğini yapacağına da eminim.

Şimdi bu dünya kupasında uygulanan bazı kurallar lig maçlarında da geçerli olacakmı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke uygulansa, Var ın kornerlerede karışması lazım artık çok kolay bir iş, taç ve autda 5 saniye kuralıda çok doğru, diğerletide dahil hepsi uygulanmalı çok güzel olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben torreira sara ve sallaiden başlardım işe gondermede.icardi zaten gitti.

Thuram Grenwood(leao) Brahim diaz

+4e de lesleyi eklerdim miss.pavlovic +duran ile iş biterdi.

Yani.Barisa da büyük teklif varsa satar Aral sımsiri alirdin

Evetde orayı u23le falan hallederim gerekirse ama greenwoodu alırdım imkanı varsa, 2 seneye premier lige 100 milyona satabileceğin bir transfer olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecen sezon o istatistikleri yapmis genc ingilize 50 veren bulamiyor marsilya. Biz alsak 2 sene sonra 40a zor satariz

Her mevkiye fazlasıyla bonservis harcanıyor mesela 30'a sağ bek geliyor ama iş orta sahaya gelince 3'ün 5'in hesabı yapılıyor. Lesley için 2 M kiralama teklif edilmiş adamlar neden kabul etsin ki bu teklifi zaten. Genç oyuncu istiyorsun ama bonserviste vermiyorsun nasıl olacak bu durum.

yok fb gwood alırsa takip etmem dedin ya, yine ligin en değerli ve en dominant oyuncusu bizde yani ondan dedim. yoksa dediklerine katılıyorum. kulübümüzün gereğini yapacağına da eminim.
Abi yok yani bu tamamen sinirsel bir durum artık yoksa tabiiki tek oyuncuyla da bir şey olmuyor ama yani bizde saçma sapan isimler konuşuluyor bunlar gezip duruyor şans işiyle her dönemi geçiriyoruz yani tüm transferler karavana.Madem öyleyse gidip artık rekor para falan bilmem ne varsa gidip net alacaksın işte yani vereceksin abi

leşwood transferine ilişkin aklımıza şu sual takılmakta
korkudan chp binasının önünden geçemeyen sübhanekeci ablanın dediği gibi: YA TECAVÜZ EDERSE..?

Fb bu kadar limitte eksideyken Tff'yi geçtim Uefa'da maaş bütçesini düşürmesi gerekirken bu hamleleri neye göre yaptığı aklıma hiç yatmıyor. Her neyse sosyal medyada yangın ve istifa şenlikleri gene başlamış. Bakalım bu sezon etki edecek mi bu tepkiler?
Zaten geçen gün muhabirleri şey diyordu, bu tarz pahalı bir transfer olursa geriye transfer için bütçe kalmıyormuş

3 sallai 3 tane de kulübü candan seven torreira yeter bize reis

Osimhen seneye kesin gider zaten

Kadro böyle eski ve yaşlı devam ederken son belli

Hala yunus munus bilmem ne
Valla öyle ya direkt yollayacaksin şunları yani yerlerine gerekirse 3 kat masrafa giricen yani camavinga için gerekirse gidip verecen ne istiyorsa hani böyle işler yapmadığın sürece nasıl buyuyeceksin ben onu da bilmiyorum biz hedef mi yukseltecegiz yoksa her sene yerimizde mi sayacagiz ben çözemedim yani.

Ya greenwood denen tacizciyi ben de istemem ama karşı tarafa gitmesini de istemem. Ciddi etki edecek bir profil.

Dursun başkan transfer konusunda yine millete ederinin yarısında teklifler vererek boşa vakit harcıyor sonumuz hayrolsun.

Geri
Üst Alt