Kale ve santrafor hariç tüm mevkilerde daha iyi duruma geliyorlar.
Bizim bir de yerli avantajımız var.
Ciddi katkı verecek 6-7 transfere ihtiyaç var
Bizim taraftar da hep sadece fbjk'ye göre kendini konumlandırıyor da şl işi ne olacak hani çeyrek final hedefi falan vardı. Bu kadroyla mı avrupada başarılı olacağız. Böyle bir fırsat gelmişken seviyeyi çıtayı çok daha yükseltir akıllı bir yönetim

Bizim taraftar da hep sadece fbjk'ye göre kendini konumlandırıyor da şl işi ne olacak hani çeyrek final hedefi falan vardı. Bu kadroyla mı avrupada başarılı olacağız. Böyle bir fırsat gelmişken seviyeyi çıtayı çok daja yükseltir akıllı bir yönetim
Basit bir soru

Kale ve santrafor hariç tüm mevkilerde daha iyi duruma geliyorlar.
Bizim bir de yerli avantajımız var.
Ciddi katkı verecek 6-7 transfere ihtiyaç var
Hocam nasıl bir anda her mevkide daha iyi duruma geliyorlar yapmayın.

Üstelik teoride güzel görünen pratikte patlayabilir, kadro kimyası uymayabilir vs vs.

Rakipler Trossard ve Greenwood mu çekiyor neler oluyor böyle

Hocam nasıl bir anda her mevkide daha iyi duruma geliyorlar yapmayın.

Üstelik teoride güzel görünen pratikte patlayabilir, kadro kimyası uymayabilir vs vs.
Dediğin doğru. Ama ara tranfer dönemiyle orta saha onlarda daha iyiydi onu biliyoruz.
Bizde bardakçı sanchez iyi ake skriniar aynı veya daha iyiler. 10 numarada açık ara iyiler. Greenwood ciddi fark yaratır, bence sane o kadar fark etmedi bizim için.

Bizim net üstün olduğumu osi ve uğurcan hariç yer varsa yazın

of of of
20200617_172922-768x1024.jpg
Dance Dancing GIF by Staatsloterij

Adamlarda adam yok o yüzden transferlerde acele ediyorlar bizim takım kurulu 4 yıldır şampiyonsun ne bu panik alacağın 3 4 adam altı üstü beklemek bize birsey kaybettirmez.

Şaka bir yana, Sane-Barış kanatlarını koruyoruz.

Lucas-Sara-Mario tutup iyi bir U23 Ön libero alacağız ki güzel bence.

Can uzun ya da o tarzda birini de aldık mı kadronun eksiği kalmıyor, rotasyona ekleme ise mutlaka yapılır zaten.

Sakinlik gerek şimdilik.
Şöyle söyleyim renktaşım bize 2024/2025 sezonunda bile bir 10 numara gerekiyordu Mertens 'den sonrası için haydi o süreci bir şekilde Sara 'yı orada kullanıp geçirdik diyelim. Geçen sezona başlarken Mertens 'in de emekli olmasından sonra yapılmayan 10 numara transferinin en başta yapılması gerekiyordu biz yine o mevkiye adam almadık gittik Eylül ayında İlkay 'ı alıp ondan medet umduk o da olmayınca Yunus 'u orda denedik şimdi 2026/2027 sezonu başlıyor biz hala Mertens 'in yerini dolduramadık diye konuşuyoruz

Bence olacak muhtemel senaryo şöyle Ağustos ayına kadar Can Uzun 'u konuşur dururuz onun da olmayacağını anlayınca tahmini Eylül gibi 10 numaraya bir transfer yapmak yerine elimizdeki parayla bir fırsat transferi kovalarız sağ kanat için Pulisic/Orsolini filan bir fırsat transferi çıkar artık şansımıza kim düşerse sonra bu sefer de Sane 'den 10 numara çıkarmaya çalışır gibime geliyor

Ben bu sakinliği da önce de çok yaşadım Galatasaray 'da herhangi bir transfer döneminin çok mantıklı ilerlediğini hiç hatırlamıyorum. Geçen sene saydığın bu Lucas-Sara-Mario orta saha hattıyla Şampiyonlar Liginde özellikle deplasman maçlarında Frankfurt, Monaco, City, Juventus ve en sonunda da Liverpool 'a karşı darmadağan olduk geçen sene Şampiyonlar Liginde oynadığımız 6 deplasman maçının 5 tanesini kaybettik bunu da gözden kaçırmamak gerekiyor

Bir de işin vahim tarafı şu Lemina 'da kadroda kalırsa bahsettiğimiz Ön Libero-10 Numara-Kanat-Stoper ve Forvet transferlerinden sadece 1 tanesini kontenjana takılmadan yapabileceğiz geri kalan 4 tanesini de u23 kuralından çözmek zorundayız. Ben Okan Buruk ve Abdullah Kavukçu da dahil kimsenin net bir planı olduğuna/herhangi bir transfer için aşama kaydettiğimize de emin değilim emin değilim

Adamlarda adam yok o yüzden transferlerde acele ediyorlar bizim takım kurulu 4 yıldır şampiyonsun ne bu panik alacağın 3 4 adam altı üstü beklemek bize birsey kaybettirmez.
Adamlarda adam yok mu 55 tane yabancı oyuncuları var.
Bunlar da güzel sorular

Geri
Üst Alt