Şaka bir yana, Sane-Barış kanatlarını koruyoruz.

Lucas-Sara-Mario tutup iyi bir U23 Ön libero alacağız ki güzel bence.

Can uzun ya da o tarzda birini de aldık mı kadronun eksiği kalmıyor, rotasyona ekleme ise mutlaka yapılır zaten.

Sakinlik gerek şimdilik.
Böyle olursa sakin kalamayiz

IMG_0524.webp

Koca 12 yıl

Rakiplerin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor bizim ne yaptığımız daha doğrusu neyi yapamadığımız ilgilendiriyor

Ve şu ana kadar somut hiçbir halt yapılmadı, yönetim hala bodrumlarda kutlama ayağına zevkü sefa içinde kokteyller düzenliyor fi tarihinde gerçekleşmiş bir olayın mizansenini yaptırmak içi sounessı getirip bayrak diktiriyor ıvır zıvır işler peşinde

Kimisi yabancı kontenjanı konusunda son kararı bekliyoruz diyor, kimi daha çok var diyor, kimi icardi gidecek kimi kalacak onu bekliyoruz diyor tam bir kafa karışıklığı keşmekeş rehavet başıbozukluk sürüp gidiyor lakin zaman da daralıyor

Gün geçtikçe de felakete doğru gidiliyor taraftar dahil herkesin olayın ciddiyetini kavraması lazım!

Şaka bir yana, Sane-Barış kanatlarını koruyoruz.

Lucas-Sara-Mario tutup iyi bir U23 Ön libero alacağız ki güzel bence.

Can uzun ya da o tarzda birini de aldık mı kadronun eksiği kalmıyor, rotasyona ekleme ise mutlaka yapılır zaten.

Sakinlik gerek şimdilik.
O zaman foruma yazan olmuyor yangın iyidir iyi. Bu arada bir oyuncuya ciddi para verecek hakkımız varsa her türlü Brahim Diaz'a gömelim parayı.
This Is Fine GIF

Şöyle söyleyim renktaşım bize 2024/2025 sezonunda bile bir 10 numara gerekiyordu Mertens 'den sonrası için haydi o süreci bir şekilde Sara 'yı orada kullanıp geçirdik diyelim. Geçen sezona başlarken Mertens 'in de emekli olmasından sonra yapılmayan 10 numara transferinin en başta yapılması gerekiyordu biz yine o mevkiye adam almadık gittik Eylül ayında İlkay 'ı alıp ondan medet umduk o da olmayınca Yunus 'u orda denedik şimdi 2026/2027 sezonu başlıyor biz hala Mertens 'in yerini dolduramadık diye konuşuyoruz

Bence olacak muhtemel senaryo şöyle Ağustos ayına kadar Can Uzun 'u konuşur dururuz onun da olmayacağını anlayınca tahmini Eylül gibi 10 numaraya bir transfer yapmak yerine elimizdeki parayla bir fırsat transferi kovalarız sağ kanat için Pulisic/Orsolini filan bir fırsat transferi çıkar artık şansımıza kim düşerse sonra bu sefer de Sane 'den 10 numara çıkarmaya çalışır gibime geliyor

Ben bu sakinliği da önce de çok yaşadım Galatasaray 'da herhangi bir transfer döneminin çok mantıklı ilerlediğini hiç hatırlamıyorum. Geçen sene saydığın bu Lucas-Sara-Mario orta saha hattıyla Şampiyonlar Liginde özellikle deplasman maçlarında Frankfurt, Monaco, City, Juventus ve en sonunda da Liverpool 'a karşı darmadağan olduk geçen sene Şampiyonlar Liginde oynadığımız 6 deplasman maçının 5 tanesini kaybettik bunu da gözden kaçırmamak gerekiyor

Bir de işin vahim tarafı şu Lemina 'da kadroda kalırsa bahsettiğimiz Ön Libero-10 Numara-Kanat-Stoper ve Forvet transferlerinden sadece 1 tanesini kontenjana takılmadan yapabileceğiz geri kalan 4 tanesini de u23 kuralından çözmek zorundayız. Ben Okan Buruk ve Abdullah Kavukçu da dahil kimsenin net bir planı olduğuna/herhangi bir transfer için aşama kaydettiğimize de emin değilim emin değilim
Galatasaray herhangi bir dönemde transfer planı yapılmaz, yapılması düşünülmez bile. “Fırsat Transferi” denilen saçma sapan kavramla son dakika transferler yapılır

Bu yönetimin hiçbir şeyi yine doğru yapmayacağına dair içim rahat 4 senedir aynı şeyleri yaşayıp yaşayıp duruyoruz planla şampiyon değil şansla oluyoruz son gün Icardi, Osimhen gibi adamlar çıkıp kulübün itibarını kurtardılar.

O yüzden yangın yapmayı bıraktım daha şampiyon kadroyu koruduk, dünya kupası bitecek, lig daha başlamadı, CL listelerine 2 ay var, önümüzde uzun zaman var ne aceleye gerek yok son gün yaparız.

hep 10 no konuşuyoruz ama merkezi daha kritik görüyorum. düşme sinyalleri verdi epeyce geçen sene bu bölge
10 no katkısı alamadan sıkış tepiş top oynamaya alıştık biraz ama hocanın eforlu koş koş futbolunda orta saha düşerse mezarımıza çiviyi çakarlar

hep 10 no konuşuyoruz ama merkezi daha kritik görüyorum. düşme sinyalleri verdi epeyce geçen sene bu bölge
10 no katkısı alamadan sıkış tepiş top oynamaya alıştık biraz ama hocanın eforlu koş koş futbolunda orta saha düşerse mezarımıza çiviyi çakarlar
10'da lazım, 6'da lazım bu ikisi olmazsa olmaz hatta 8'de lazım bizim komple orta sahayı yenileyip Torreira'yı rotasyona atmamız lazım.

Baskan transfer yerine bir proje daha aciklasinda rahat uyuyalim.

Ligin sonunda yorgunduk diyelim bu sene o kadar kötü oynadığımız maç sayarım ki Avrupa'yla da alakası yok geçtiğimiz senelerde de CL'de AL'de mücadele ettik ama Alanya dep, Kocaeli dep, Konya dep, Samsun bu maçlar yorgunlukla filan açıklanamaz.

İç sahada Beşiktaş'a diş geçiremedik, Trabzon'a karşı pozisyonumuz yok orta sahamız ezildi. Liverpool ve Juventus deplasmanları resmen fazia 4 dakikada 3 gol yedik tarihi farka gidebilirdi ki Uğurcan panter gibi maç çıkardı.

Bir şeyler değişirse başarı gelir bu tok oyuncularla, maç seçtiğini itiraf edip rotasyonda saçma sapan rekabete giren adamlarla sürdürebilir başarı asla yakalanamaz

Icardi zaten oraya kaldı mı koşa koşa gelir nasıl olsa yata yata 5 m euro kazanacak üstüne tatili uzatmış olacak mis gibi kariyer.

Geri
Üst Alt