- 20 Ağustos 2017
- 23.664
- 16.087
- 1.838
Kaleciye ihtiyacimiz olsa Paraguay'li Orlando Gill deneyelim derdim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da böyle diyorsa endişelerimiz haklı ve iş gerçekten vahimdir
bjk gider alır kesinKaleciye ihtiyacimiz olsa Paraguay'li Orlando Gill deneyelim derdim..
Bi gözüm kapalı attım postu sonra söyliyimKimi istiyorsun soyle bakiim
Rakiplerin daha cok transfer yapmasini istiyorum. Dursun baska turlu duymayacak sesimizi.bjk gider alır kesin
Dursun ses duymama da bir dünya markasıdır. 2015-2018 arası dönemde taraftar kendini paraladı bu istifa etmediRakiplerin daha cok transfer yapmasini istiyorum. Dursun baska turlu duymayacak sesimizi.

Duran, Barca'yı reddetti haberi ayık kafa ile yapılamaz zaten.serhan türk son tekila shottan sonra bi gaza gelmiş, hikayeyi bir seviye yukarı çıkartmış. :d
Dursun satıyor bu seneyi

Divanda ki kankalarına şirin gözükmek için takımı dinamitliyor 2 transfer dönemidir. Sırf çok para harcıyorsun dendi diye para harcatmıyor adam.İlk hazırlık maçında #ParalarNeredeDursunEfendi tezahüratları duyalım o vakit.![]()
Geçenlerde sana dedim ya gökhan dinç bu mevzuları biliyor diye bahsettiğim şey transferdeki topçu isimlerini bilmek değildi,transfere bütçe ayrılıp ayrılmadığını öğreniyor bi yerden o adam. Geçen devre arası dursun para harcamayacak dedi, bu dönem de transfer bütçe bulununca olur bi yerlerden para bulunmaya çalışılıyor tarzında konuştu. Mağazacılık halka arz falan olabilir mi o meseleİlk hazırlık maçında #ParalarNeredeDursunEfendi tezahüratları duyalım o vakit.![]()
Mağazacılık halka arz en erken sene sonu olabilir sanırım.Geçenlerde sana dedim ya gökhan dinç bu mevzuları biliyor diye bahsettiğim şey transferdeki topçu isimlerini bilmek değildi,transfere bütçe ayrılıp ayrılmadığını öğreniyor bi yerden o adam. Geçen devre arası dursun para harcamayacak dedi, bu dönem de transfer bütçe bulununca olur bi yerlerden para bulunmaya çalışılıyor tarzında konuştu. Mağazacılık halka arz falan olabilir mi o mesele