Kimi istiyorsun soyle bakiim
Bi gözüm kapalı attım postu sonra söyliyim :asd:

akira kurosawa lol GIF by Maudit

bunu istiyormuşuz. ulan şunu da izlemiş olup, direkt yorum yapıp bilmeyin be. :asd:

Doğruysa almayarak hata yapmışız. Haberlere göre Dursun Özbek hocanın isteklerini yerine getirmiyor gibi. Okan hocanın yerinde olsam başkana madem benim isteklerim kabul görülmüyor. Demek ki benden memnun değilsiniz. O zaman ben bırakıyorum derdim.

İlk hazırlık maçında #ParalarNeredeDursunEfendi tezahüratları duyalım o vakit. :asd:
Geçenlerde sana dedim ya gökhan dinç bu mevzuları biliyor diye bahsettiğim şey transferdeki topçu isimlerini bilmek değildi,transfere bütçe ayrılıp ayrılmadığını öğreniyor bi yerden o adam. Geçen devre arası dursun para harcamayacak dedi, bu dönem de transfer bütçe bulununca olur bi yerlerden para bulunmaya çalışılıyor tarzında konuştu. Mağazacılık halka arz falan olabilir mi o mesele

Geçenlerde sana dedim ya gökhan dinç bu mevzuları biliyor diye bahsettiğim şey transferdeki topçu isimlerini bilmek değildi,transfere bütçe ayrılıp ayrılmadığını öğreniyor bi yerden o adam. Geçen devre arası dursun para harcamayacak dedi, bu dönem de transfer bütçe bulununca olur bi yerlerden para bulunmaya çalışılıyor tarzında konuştu. Mağazacılık halka arz falan olabilir mi o mesele
Mağazacılık halka arz en erken sene sonu olabilir sanırım.

Geri
Üst Alt