Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.150
- 17.834
- 2.228
Neyi yalanlamışHocam isteseler alırlar
Aziz var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi yalanlamışHocam isteseler alırlar
Aziz var
başarısız olmayı isteyen bi kitle de var garip ama öyle. mesela milli takım elenince üzülen ama "off şimdi ne kavga gürültü olur çok zevkli" diyen bi arkadaşım var. burada da vardır illa bu sene şampiyon olamasak üzülecek ama çıkacak kaostan keyif alacak birileri.Bütün bu ağlamalar Greenwood yazdığı için miydi. On sayfa agladiniz yav yazik
Geçmiş olsun renktaş kendine iyi baklol saplamışlar
bende bunu anlamıyorum bjkye karşı gereksiz bi övgü var hep acaba biz olamazsak jk olsun kaygısından mıdır nedir çözemedim
Kara bulutlar ancak iyi bir sportif direktör ve iyi bir bütçe verip yönetim kenara çekilirse dağılır. Amatörlük dizboyu kulüpteBu kara bulutları dagitabilevek iki isim var bruno fernandez hadi olmadı brahim Diaz
Yav tjk nereye şampiyon olur abi geçinizNiye olmasın yahu biz dokulursek feneri her şekil geçerler vlahovic Salih Özcan konuşuluyor bir iki adam daha eklediler mi tamam
Bu Marsilya ile anlaşamadılar mı demek? Yoksa başka bir şey mi?
Iyide Bizim şampiyon olmamız yonetimi, hocayi basarili yapmiyor ki yav onu da geçtim başari kavramı görecelidir bir defa zaten. Tek nesnel bir çizgisi yoktur yani. Ben ikisine de duzenli araliklarla salliyorum burada ve söylediklerim de doğru olduğunu düsünuyorum meselaiki konunun birleşmesi
birinci olarak istiyorlar ki biz başarısız olalım ve yönetim ile hocaya söyledikleri her şey doğru çıksın
ama bu olurken de sınıf arkadaşları fenerli berkecan ile atışmalarında incinmesinler
ikisi birleşince en iyi seçenek bjknin iyi çıkması
Greenwood gelip şampiyon yaparsa çekeceğiniz varBütün bu ağlamalar Greenwood için miydi. On sayfa agladiniz yav yazik