malum muhabir anti-azizci konumlanmıştı. aziz sevmez böyle adamları.

herif bu tarz haberler yaparak aziz ve yönetimini baskı altına almaya çalışıyor bence. sinsi herif.

sinsi pislik en sonunda döndü dolaştı kendi camiasına algı haberleri yapıyor.

bir süre sonra fb forumlarında da yasaklanır iğrenç herif.

Bütün bu ağlamalar Greenwood yazdığı için miydi. On sayfa agladiniz yav yazik
başarısız olmayı isteyen bi kitle de var garip ama öyle. mesela milli takım elenince üzülen ama "off şimdi ne kavga gürültü olur çok zevkli" diyen bi arkadaşım var. burada da vardır illa bu sene şampiyon olamasak üzülecek ama çıkacak kaostan keyif alacak birileri.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende bunu anlamıyorum bjkye karşı gereksiz bi övgü var hep acaba biz olamazsak jk olsun kaygısından mıdır nedir çözemedim

iki konunun birleşmesi

birinci olarak istiyorlar ki biz başarısız olalım ve yönetim ile hocaya söyledikleri her şey doğru çıksın

ama bu olurken de sınıf arkadaşları fenerli berkecan ile atışmalarında incinmesinler

ikisi birleşince en iyi seçenek bjknin iyi çıkması

Yönetim için kayıp ilanı verelim. Adamlar belki görevi bırakıp gittiler haberimiz yok. Gidip kulüp binasını falan kontrol etsin muhabirler oradalar mı diye.

Bu kara bulutları dagitabilevek iki isim var bruno fernandez hadi olmadı brahim Diaz

Hocanın röportajından sonra sanki Can Uzun u sonuna kadar zorlayacakmışız gibi geldi.

Bende diyorum neden bu kadar az negatif haber var meğerse musap cezalıymış

Az önce Ulubatlı'mızı yakaladim hava alanında, heyecanımı paylaşmak istedim, elim ayağım titredi 😆
IMG_20260704_224013.webp

iki konunun birleşmesi

birinci olarak istiyorlar ki biz başarısız olalım ve yönetim ile hocaya söyledikleri her şey doğru çıksın

ama bu olurken de sınıf arkadaşları fenerli berkecan ile atışmalarında incinmesinler

ikisi birleşince en iyi seçenek bjknin iyi çıkması
Iyide Bizim şampiyon olmamız yonetimi, hocayi basarili yapmiyor ki yav onu da geçtim başari kavramı görecelidir bir defa zaten. Tek nesnel bir çizgisi yoktur yani. Ben ikisine de duzenli araliklarla salliyorum burada ve söylediklerim de doğru olduğunu düsünuyorum mesela

Geri
Üst Alt