Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.187
- 7.621
- 2.568
Dün Saç, Feridun nerde hani para basacaktı güya falan fistan dedi bugün pat diye greenwood Guirassy indiriyorlar. El altından gene para dağıtmaya adamların yöneticileri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 sallai 3 tane de kulübü candan seven torreira yeter bize reisişte zaten osimhen de varken daha koyacaksın yani üstüne , greenwood mu var alacaksın artık van dijk falan filan alacaksın abi yani
yok fb gwood alırsa takip etmem dedin ya, yine ligin en değerli ve en dominant oyuncusu bizde yani ondan dedim. yoksa dediklerine katılıyorum. kulübümüzün gereğini yapacağına da eminim.işte zaten osimhen de varken daha koyacaksın yani üstüne , greenwood mu var alacaksın artık van dijk falan filan alacaksın abi yani
Keşke uygulansa, Var ın kornerlerede karışması lazım artık çok kolay bir iş, taç ve autda 5 saniye kuralıda çok doğru, diğerletide dahil hepsi uygulanmalı çok güzel olur.Şimdi bu dünya kupasında uygulanan bazı kurallar lig maçlarında da geçerli olacakmı
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecen sezon o istatistikleri yapmis genc ingilize 50 veren bulamiyor marsilya. Biz alsak 2 sene sonra 40a zor satarizEvetde orayı u23le falan hallederim gerekirse ama greenwoodu alırdım imkanı varsa, 2 seneye premier lige 100 milyona satabileceğin bir transfer olur.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizimkiler transferin son gununu bekliyor ki ne kadar kazik, curuk adam var onlari alalim. Bir GS klasigi.greenwood ligin kaderine etki edebilecek bir adam
rahatsız oldum
biz alsak keşke
Abi yok yani bu tamamen sinirsel bir durum artık yoksa tabiiki tek oyuncuyla da bir şey olmuyor ama yani bizde saçma sapan isimler konuşuluyor bunlar gezip duruyor şans işiyle her dönemi geçiriyoruz yani tüm transferler karavana.Madem öyleyse gidip artık rekor para falan bilmem ne varsa gidip net alacaksın işte yani vereceksin abiyok fb gwood alırsa takip etmem dedin ya, yine ligin en değerli ve en dominant oyuncusu bizde yani ondan dedim. yoksa dediklerine katılıyorum. kulübümüzün gereğini yapacağına da eminim.
Zaten geçen gün muhabirleri şey diyordu, bu tarz pahalı bir transfer olursa geriye transfer için bütçe kalmıyormuşFb bu kadar limitte eksideyken Tff'yi geçtim Uefa'da maaş bütçesini düşürmesi gerekirken bu hamleleri neye göre yaptığı aklıma hiç yatmıyor. Her neyse sosyal medyada yangın ve istifa şenlikleri gene başlamış. Bakalım bu sezon etki edecek mi bu tepkiler?
fener alırsa 100 milyona satarmış. Marsilya niye satamadı b.k satarlar.Greenwood'un yaptıklarından sonra kimse EPL'den almaz , almak isteseler şimdi niye almıyorlar 55'e de 2 sezon sonra iki misline alsınlar? Hele böyle iyi bir sezondan sonra?
Valla öyle ya direkt yollayacaksin şunları yani yerlerine gerekirse 3 kat masrafa giricen yani camavinga için gerekirse gidip verecen ne istiyorsa hani böyle işler yapmadığın sürece nasıl buyuyeceksin ben onu da bilmiyorum biz hedef mi yukseltecegiz yoksa her sene yerimizde mi sayacagiz ben çözemedim yani.3 sallai 3 tane de kulübü candan seven torreira yeter bize reis
Osimhen seneye kesin gider zaten
Kadro böyle eski ve yaşlı devam ederken son belli
Hala yunus munus bilmem ne
Fred de kalıyor üstüne düşünZaten geçen gün muhabirleri şey diyordu, bu tarz pahalı bir transfer olursa geriye transfer için bütçe kalmıyormuş