Biliyorum. Bu hale gelmeseydi keşke.
2 büyük sakatlık ve fiziksel olarak kendine bakmaması mevcut durumunun temeli. Bu 2 durumdan biri olmasa yine Icardi gibi olurdu.
Ben razıyım kendisinden, yolu açık olsun
Oyle olsa bambaska senaryolar yasiyorduk.

Vakti geldi. Yonetim baya baya teklif yaptik zaten kontrrt 30unda bitiyor modunda "bekliyoruz" gibi akil almayan bir modda takiliyor.

Lemina da oyle bu arada, onun da kontrat bugun bitiyor

Oyle olsa bambaska senaryolar yasiyorduk.

Vakti geldi. Yonetim baya baya teklif yaptik zaten kontrrt 30unda bitiyor modunda "bekliyoruz" gibi akil almayan bir modda takiliyor.

Lemina da oyle bu arada, onun da kontrat bugun bitiyor
Lemina, araplardan yağlı kontrat kovalıyor olabilir

Qc
Lemina, araplardan yağlı kontrat kovalıyor olabilir
Acikcasi 10+4 vs 12+2 denkleminde yonetim 12+2 olunca hem lemina hem icardi ile (icardi icin sanmiyorum gerci ama) kontrat yenilerse hocanin desigi "avrupa icin dezavantaj vs" demeci biraz zayif kaliyor ve tamamen u23 e yuksek para baglamayayim diye istedigimiz dusuncesi olusuyor bende.okan hoca zaten o kadar sevmiyor genc oyuncu olayini.

Cok zor olmamali bu hafta en erkenden aciklanmali bu isin akibeti. "Onunuzu gorelim, ona gore hareket edelim" den bahaneye donusmemeli

Icardi'ye temmuz sonuna kadar falan süre vermişizdir

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Qc

Acikcasi 10+4 vs 12+2 denkleminde yonetim 12+2 olunca hem lemina hem icardi ile (icardi icin sanmiyorum gerci ama) kontrat yenilerse hocanin desigi "avrupa icin dezavantaj vs" demeci biraz zayif kaliyor ve tamamen u23 e yuksek para baglamayayim diye istedigimiz dusuncesi olusuyor bende.okan hoca zaten o kadar sevmiyor genc oyuncu olayini.

Cok zor olmamali bu hafta en erkenden aciklanmali bu isin akibeti. "Onunuzu gorelim, ona gore hareket edelim" den bahaneye donusmemeli
Yönetim pek önünü görmek gibi bir endişesi yok sanki.

Yönetim pek önünü görmek gibi bir endişesi yok sanki.
Vardir muhakkak ama onceligi daha yeni transfer olmus olabilir yetki aldiktan sonra. Bu yabanci kurali vs vs beklenirken en azindan sportifte kim ne yapar, neyi kim yapacak o isleri netlestiriyorlardir umarim. Bu yonetimi baglayan kisim bende.

Transfer konusunda sportif /yonetim/hoca/transfer ekibi vs. butun olarak dusunmek lazim.

Okan Lemina ile anlastik dememis miydi?
Kontrat vs detaylar masasa ama anlasma resmen olmadi galiba , en azindan kolpa ya da degil yazilan cizilen o. Netlesse resmi hesaptan falan bir seyler yazilirdi.

10+4 degisirse lemina imzalayacak diye algiliyorum onu ben. Gorecegiz

benim listedeki adam düşmüş, alınmalı. Ayrıca bütçe azsa kiralık yapabiliriz mantıklı olarak

illa 1.90 boyunda afrikali orta saha oyuncusu cakacak Okan

Transfer çalışmalarımız çok gizli bir şekilde yürütülüyor. Her şey yolunda.

Galatasaray ve Como, Franjo Ivanovic ile ilgileniyor. (Di Marzio)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260628_164349_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260628_164349_Samsung Browser.webp
    40 KB · Görüntüleme: 17
Geri
Üst Alt