- 4 Ağustos 2009
- 90.095
- 70.982
- 5.188
Beyni olan biri şunu söylemezYav yavv yavvvvvv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyni olan biri şunu söylemezYav yavv yavvvvvv
Yav yavv yavvvvvv
1 sene fb şampiyonluğu hepsine iyi gelecek.Ne kadar ağlıyorsunuz diyen taraf daha irrite edici olmaya başladı.
ondan sonra biz istedik ama vermediler olur
Yav yavv yavvvvvv
"banane adamın özel hayatındanGreenwood buraya düşmez umarım direk etki eder tek başına tabelayı değiştirir
Bizim 45 50 verecek gücümüz var ise niye gitmiyoruz banane adamın özel hayatından
Tecavüzcü olmasından ben top oynamasına para veriyorum ahlak masası degilim
Adam karısı zaten şikayeti geri çekmiş, 2 cocukları var olay bitmiş kapanmış. Gelip burada ciddi fark yaratınca burada ahlak polisliği yapanlar ne diyecek acabaGreenwood buraya düşmez umarım direk etki eder tek başına tabelayı değiştirir
Bizim 45 50 verecek gücümüz var ise niye gitmiyoruz banane adamın özel hayatından
Tecavüzcü olmasından ben top oynamasına para veriyorum ahlak masası degilim
Ses kaydini bilmiyor olsak inanacagiz.Adam karısı zaten şikayeti geri çekmiş, 2 cocukları var olay bitmiş kapanmış. Gelip burada ciddi fark yaratınca burada ahlak polisliği yapanlar ne diyecek acaba
Bu nasil soru? Zor degil ImkansizÇok mu zor şöyle bi kadro yapmak
Uğurcan
Singo - Van Dijk - Abdülkerim - Ferdi
Thuram - Mctominay
Barış - Fernandes - Tzolis
Osimhen
Sanane kim kiminle ne ses kaydı var. İcardi çok mu ahlaklı biri? Ben takımın performansına menfaatine bakıyorum.Ses kaydini bilmiyor olsak inanacagiz.