2 hafta daha sürse samplugu veriyodu bu takım

beyin idrak fln yok bunlarda

İyi bir kadromuz var ust duzey bir kadromuz var aynen en son devre arasinda Galatasaray asil parayi yazin harcayacak taraftar duysa bu isimleri felan diye Serhan ufuruyordu.Gecistirme donemi baslamis.Ayrica hep siyahi futbolculara bakilmasi da ayri bir problem bence.Guney Amerika pazari komple gormezden geliniyor.

1-) dünya kupası
2-) yabancı sınırı
3-) icardi durumu

Şehir şehir ülke ülke gezip şampiyonluk kutlanacak tatiller yapılacak tabi. Kim uğraşacak transferle şu dönemde ? hazır bahaneler var nasılsa gittiği yere kadar bu saydığım üç durum kullanılacak. Süreç içinde de kolpadan camavinga, thuram, leao gibi imkansız haberler sıktırılıp suyu bulandırdım mı tamam işte.

Dursun başkan uyanıklığını öteden beri iyi biliriz.

ya yeter sittin senedir aynı muhabbeti yapıyosunuz, fenerin borcu bu kadar, bjk parasız nerden parayı buluyo, yok uefa cezası, yok ebesinin cezası

abi siz yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden bu kadar mi uzaksınız anlamıyorum, hayır ingiltere'de falan da yaşamıyoruz

ya futbol dediğiniz şey bu ülkede politikanın ekmeği suyu, he aynen BJK kapanacak kardeşim, Fener'in de limiti yok o yüzden 3. ligden beleş oyuncu kovalayacak
Biz niye yıllarca kovaladık.
Bu ülkenin politikasında yerimiz yok mu sarece fener ve beşiktaş mı belirliyor.

geçmiş olsun bu sezondan bir şey olmaz, gelecek yaz revizyona gideriz şampiyonluk kaçınca

Transfer yangını yapmak için 1 dk.bile beklemek büyük bir faciadır. Aslında transfer sezonun başladığı ilk dakikalardan itibaren yangını başlatmak gerekiyormuş. Yoksa çok geç olacak renktaşlar.

Biz niye yıllarca kovaladık.
Bu ülkenin politikasında yerimiz yok mu sarece fener ve beşiktaş mı belirliyor.

hayır hepimiz için geçerli, 2000'lerde değiliz artık, devlet desteği her şekilde her türlü veriliyor kulüplere, hem de ne gerekirse

Biraz daha beklemekte fayda var ama bence bu sene icin treni kaçırdık biz cunku takimin hocasi ve yoneticileri bu takimin miadini doldurduğunu ve yenilenmesi gerektiğini göremedi bu yuzden sezon başlayınca doymus oyunculara küfürler havada ucusacak, erden tarzi ileriyi gören bir yonetici eminim görürdü tehlikeyi ,bu sene bizim kadro revizyonuna ihtiyacimiz vardı muhtemelen bunu acı şekilde yasayacaz

vadi projesi başlamış he

ben yabancı tuğla istiyorum

Doğruysa almayarak hata yapmışız. Haberlere göre Dursun Özbek hocanın isteklerini yerine getirmiyor gibi. Okan hocanın yerinde olsam başkana madem benim isteklerim kabul görülmüyor. Demek ki benden memnun değilsiniz. O zaman ben bırakıyorum derdim.

Gayet iyi olmuş.
Arabistan mı abi buradı danimarkada 200 bine oynayan adamın, bir sonraki herhangi bir takıma gttiğinde 700 bin euro brütü geçemeyecek admın ağzındaki net maaşa bak.
Biraz parlayınca da maaş iyileştirmesi ister.
Degolsun gitsin.

Bunun total malyetine afrikalı getirir yıldız yaparsın.

lig fikstürü haftaya mı çekiliyor? tff bir şey yazmadı daha.

Suc isledigi kayittan belli olan Greenwood'un tek kurtulusu kizin sikayetini geri cekmesiydi. Onu da ne karsiliginda cekti bilmiyoruz artik. Boyle birine takimimizin ihtiyaci yok. Suc islemediyse Ingiliz takimlari niye almiyor veya Ingiltere Milli Takimi'nda niye oynamiyor?
Suç işlemişse banane yahu Burasi mahkeme mi
Banane İngilizlerden adam Fransa'da oynuyor mozambikte degil İtalyanlar ve İspanyollar istiyor
Suçlu olması mahkemeyi ve kızı bağlar biz kızın ailesi değiliz biz futbol takimiyiz adamın topçu yeteneklerine para ödüyoruz

Aral, ligde 5-6 maçı tamamlamış hepsinde oyundan almışlar çoğu da 45'te flop çıkabilir.

Geri
Üst Alt