Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.067
- 13.443
- 1.998
İzlediğim sürelerde hiçbir iyi özelliğinin olmaması. Galatasaray seviyesi oyuncu değilNhaga nın berbat bir topçu olduğunu düşündüren nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlediğim sürelerde hiçbir iyi özelliğinin olmaması. Galatasaray seviyesi oyuncu değilNhaga nın berbat bir topçu olduğunu düşündüren nedir?
şu sürede mi anladın?İzlediğim sürelerde hiçbir iyi özelliğinin olmaması. Galatasaray seviyesi oyuncu değil
Evet direkt anlaşılıyor, gençler maçını aç izle bir futbolcu hiçbir şey yapamaz mı?şu sürede mi anladın?
Ekli dosyayı görüntüle 327609
Aral Şimşir kaçtığına göre Başar Önal nasıl olur?
sen de alanya maçını aç bir izle döktürdü o maç. ölüp bitilen oluai den daha dertli toplu topsuz alanda.Evet direkt anlaşılıyor, gençler maçını aç izle bir futbolcu hiçbir şey yapamaz mı?
En az 2-3 sene kiralanmalı, sürekli oynamalı belki kendini geliştirir
O yüzden oulai bu sene en az 35m euro transfer yapacak.sen de alanya maçını aç bir izle döktürdü o maç. ölüp bitilen oluai den daha dertli toplu topsuz alanda.
doğru oulai bu sezon 3000+ dakika süre buldu. Nhaga bizde 200-300 arası bir şey. Oulai ye 35m veren dangalak takım varsa hatta 30m veren varsa koşa koşa satsınlarO yüzden oulai bu sene en az 35m euro transfer yapacak.
Nhagada ya bedelsiz kiralık gidecek ya bizde sezon boyu yedek olacak.
Oulai ile nhaga kıyaslanmaz bile
Can uzun kız arkadaşını aldatmış Amerika’da olay patlamis yenge bizim oğlanı rezil ediyor şu an
Oulai ile juve, leipzig bir dünya takım ilgileniyor bunları ben uydurmuyorumdoğru oulai bu sezon 3000+ dakika süre buldu. Nhaga bizde 200-300 arası bir şey. Oulai ye 35m veren dangalak takım varsa hatta 30m veren varsa koşa koşa satsınlar
Bu arada transfere en çok para harcayan başkan Dursun Özbek olabilir.Her transfer dönemi 30 milyon Gsli, 1 adamı transfer için para harcamaya ikna etmeye çalışıyoruz
Oulai ile juve, leipzig bir dünya takım ilgileniyor bunları ben uydurmuyorum
Oulai ile juve, leipzig bir dünya takım ilgileniyor bunları ben uydurmuyorum