Basketbol,voleybol izleyen 10 bin kişi için saçma sapan şeyler yapıp transfer yapmayacaklarsa taraftar da o zaman tepki koyacak almayacak hiçbir şey.Adam nasıl olsa enayiler var ben oranın parasını yatırırım bu saçma sapan sporlara diyor yani , almayacaksın hiçbir şey gitsin burayı izleyen 10 bin kişiyle gecindirsinler kulübü

İzlediğim sürelerde hiçbir iyi özelliğinin olmaması. Galatasaray seviyesi oyuncu değil
şu sürede mi anladın?
1783240109116.webp

Aral Şimşir kaçtığına göre Başar Önal nasıl olur?

Geçen konunun birinde kapıştım aral başar konusuyla ilgili. Aral bundan daha iyi ama bu hem genç hemde bizim okanın oyununa göre herif.
Yine de aralı tercih ederim oyunu yayarak oynuyor. Bu arkadaş sane gibi dikine yardırırken bir anda teknik denemelere başladı. Topu tutup çekiyor falan.

Eğer dikine yardırıp oynatacaksan kaçırmamak lazım.
Ama burada en büyük çekinge yusuf denen şabanın bize yaşattıkları.
o kadar para verdik herifin durumu da ortada gelir gelmez saldı.
Burada bence konfor alanı yaratmayacak sözleşme olmalı.

Evet direkt anlaşılıyor, gençler maçını aç izle bir futbolcu hiçbir şey yapamaz mı?
En az 2-3 sene kiralanmalı, sürekli oynamalı belki kendini geliştirir
sen de alanya maçını aç bir izle döktürdü o maç. ölüp bitilen oluai den daha dertli toplu topsuz alanda.

sen de alanya maçını aç bir izle döktürdü o maç. ölüp bitilen oluai den daha dertli toplu topsuz alanda.
O yüzden oulai bu sene en az 35m euro transfer yapacak.
Nhagada ya bedelsiz kiralık gidecek ya bizde sezon boyu yedek olacak.
Oulai ile nhaga kıyaslanmaz bile

Ligin 2. yarısı yerleree süründürülen oulai real madridlik topçu, totalde 1 maç anca oynatılan nhaga bizlik değil.

Devre arası trabzon alıp 10 maç oynatsaydı yangın yapacaktınız. Biraz da teknik ekibi boklayın oyuncuları değil.

O yüzden oulai bu sene en az 35m euro transfer yapacak.
Nhagada ya bedelsiz kiralık gidecek ya bizde sezon boyu yedek olacak.
Oulai ile nhaga kıyaslanmaz bile
doğru oulai bu sezon 3000+ dakika süre buldu. Nhaga bizde 200-300 arası bir şey. Oulai ye 35m veren dangalak takım varsa hatta 30m veren varsa koşa koşa satsınlar

Tanrı holigan 1 Galatasaraylı olmalı

Her transfer dönemi 30 milyon Gsli, 1 adamı transfer için para harcamaya ikna etmeye çalışıyoruz

Can Uzun'a taraftarımızın tutkusu ve sevgisi yeter alın gelin

doğru oulai bu sezon 3000+ dakika süre buldu. Nhaga bizde 200-300 arası bir şey. Oulai ye 35m veren dangalak takım varsa hatta 30m veren varsa koşa koşa satsınlar
Oulai ile juve, leipzig bir dünya takım ilgileniyor bunları ben uydurmuyorum

Oulai ile juve, leipzig bir dünya takım ilgileniyor bunları ben uydurmuyorum

evet baya ilgililer 35m veriyorlar. Leipzig kaynağı tr juve kaynağı italyanlar için taharet kağıdı olan bir gazete. sonra sabahspor var baya muazzam bir kaynak
yabancı kaynaklardan biri bu
1783241596758.webp

belki pedulla yı biraz eli ayağı düzgün kaynak sayarım

Paraguay kalecisi iyi bir transfer yapar gibi bu yaz

Geri
Üst Alt