Bana gelen bilgi transferi kapattığımız yönünde

Transfer resmileşince ben topçudan anlamıyorum diyecek misin onu merak ediyorum 🤣
ahaha çok komik. 35m a satılmazsa buraya gelip ben '' boş konuşuyorum beni ciddiye alıp konuşanlardan özür diliyorum'' diyecek misin?
Yahu sen rakiplerin aldığı topçulara yönetimimiz serbest kalma bedeli koydurmalı diyen adamsın.

ahaha çok komik. 35m a satılmazsa buraya gelip ben '' boş konuşuyorum beni ciddiye alıp konuşanlardan özür diliyorum'' diyecek misin?
Yahu sen rakiplerin aldığı topçulara yönetimimiz serbest kalma bedeli koydurmalı diyen adamsın.
Evet diyeceğim. Bu cocuk en geç 1 yıl için en iyi takımlardan birine transfer yapmazsa demekki benim futbolcu gözüm o kadar iyi değil derim.

Benim gördüğüm Galatasaray Türkiyenin en iyi takımı, her sene şampiyonlar liginde oynuyor her sene şampiyon oluyor. Şu dakika arala teklif yapsan tsye değil sana gelir. Menejeri ile anlaşsan 25m serbest kalma bedeli de yazın sözleşmeye desen, seneye iyi oynarsa alabiliriz diye düşünüyorum. Türkiyeye gelen her potensiyelli oyuncunun menejeri ile bağlantın olacak

Artik tier listesi disinda atilan tweetlere yasak koyma zamani geliyor yavas yavas, her boku buraya tasiyorsunuz ben daha nedim size?

Ali Naci ye göre Limana 2 yillik sözlesme 3.5 milyon maas, resmen akil tutulmasi yasiyorum, yav adam oynadigini oynamis, sakatlik sorunlari yasiyor, tesekkür et gönder, en az 6 ay öncede bu adamin yerine elinde bonservisi olacak bir oyuncu ile anlasmak cok mu zordu? Ona 3.5 milyon versen kosa kosa gelmiyecekmiydi? Bu nasil tembelik vurdum duymazlik? Ne ise yari bu Scout ekibi?

Evet diyeceğim. Bu cocuk en geç 1 yıl için en iyi takımlardan birine transfer yapmazsa demekki benim futbolcu gözüm o kadar iyi değil derim.

Benim gördüğüm Galatasaray Türkiyenin en iyi takımı, her sene şampiyonlar liginde oynuyor her sene şampiyon oluyor. Şu dakika arala teklif yapsan tsye değil sana gelir. Menejeri ile anlaşsan 25m serbest kalma bedeli de yazın sözleşmeye desen, seneye iyi oynarsa alabiliriz diye düşünüyorum. Türkiyeye gelen her potensiyelli oyuncunun menejeri ile bağlantın olacak
Bu dediğin Bayern, Psg bile yapamaz ne saçmalıyorsun sen? menajer ile bağlantın olacakmış bak hele.
Menajeri demez mi sana '' Kardeş sen andaval mısın? sıçramaya yaparsa avrupaya daha yüksek fiyata götürür daha fazla komisyon alırım'' diye? ya da ''Bu zeka ile kulüp yönetme git sims oyna'' diye

Fener son dakikada yediği mucize goler yemese Şampiyonluğu veriyorduk. Bizim takım doymuş ve maç seçen bir takım Kocaeli, Konya ve Samsun maçlarında ki rezil oyun hala akıllarda Bizim yönetimin aklını başına toplaması gerekiyor. Bizim takım doymuş arkadaş doymuş tazelenme ve yenilenme gerekiyor.

Galatasarayın zaten eksigi yok, hatta transfer yapmasa bile olur diye rakiplerin medya trolleri taraftarı uyutuyor. Galatasaraylı olmasına ragmen sadece sonucu üstünden yorum yapan bazı taraftarlar da ki burada da cok fazla var bunu destekliyor.

Öncelik son 4 senede gelen sampiyonluk var fakat burada bir kac önemli kırılma noktası var.
* İlk sene mertens ve torreira nın Erden Timur tarafından ikna edilmesi, daha da önemlisi forvet seferovic dusunulurken hic yoktan menejer önerisi ile İcardinin gelmesi.
* Hic ortada yokken Osimhen nin gelmesi, orta saha da eksik degiliz diye gezerkern Leminanın kendini aldırması
* Son gün alınan sallainin sağ beke donusmesi,
* Kalecisiz kalınmışken son gün varı yoku ugurcana verip onun da karsılıgını vermesi

Yönetim buradaki transferlerin hiç birinde planlı olarak yok, tamamen tesadufen olmuş şeyler.

Bu sene rakipler gecen yıldan daha güçlü olacak,
Biz geçen yılın sonunu zor getirdik. Samsuna ve Trabzona ezilerek yenildikten sonra güç bela Antalyayı yenmesek tarihi bir rezillik olabilirdi.
Buna ragmen as takım kadrosundan 4 oyuncu eksildi. Bunlardan Lang ve Boey ciddi süreler de alan oyunculardı.

Su an takımın Lemina yok sayarsak stoperin tek yedegi Kaan Ayhan ki Ptt 1. lig de bile oynayabilir mi emin degilim
Ortasaha da Torreira, İlkay, Sara nın tek yedegi Nhaga ki ilkay gecen sene bile bitmişti, Torreira da hala deli aşık gibi geziyor ortalarda
10 numarada Yunus 2 mac var 3 mac yok yani burada kimse yok
Sol kanat sadece Barış var, sağ kanatta Sane dışında Yunus u sayarsın ama o zaman da 10 numara yok.
Yedek forvet 2 tane olması gerekirken hiç yok.
Su durumda Galatasaray'ın aceleye ihtiyacı yok agustosu bekleyecek demek komplodur.
Zaten gecen yıllarda bekledigimizde ne oldugunu gördük.
O gün geldiginde de kimse kurulmuş takımını bozman istemiyor cok pahalı denilecek.
Muhtemelen belki zorla belki bir tesvikle Galatasaray'ın biraz yavaşlaması istenmiş. Bu sene sampiyonluk hedefi oldugu sanmıyorum. Yarısabilir bir takım gibi göstermek yeterli diye düşünüyorlardır.
Agustos sonu gibi sagda solda ıskartaya cıkmıs Aspirilla, Ndombele tarzı sadece yapmıs olmak icin transfer yapılır.

Ali Naci ye göre Limana 2 yillik sözlesme 3.5 milyon maas, resmen akil tutulmasi yasiyorum, yav adam oynadigini oynamis, sakatlik sorunlari yasiyor, tesekkür et gönder, en az 6 ay öncede bu adamin yerine elinde bonservisi olacak bir oyuncu ile anlasmak cok mu zordu? Ona 3.5 milyon versen kosa kosa gelmiyecekmiydi? Bu nasil tembelik vurdum duymazlik? Ne ise yari bu Scout ekibi?
Sözde scout ekibini komple kovmak gerekiyor

Bunu kaptirin Juventus'a sonra ebenize kadar sovelim @yonetim

zaten piyasada alabilecegin nadir 10 numaralardan biri

Bu dediğin Bayern, Psg bile yapamaz ne saçmalıyorsun sen? menajer ile bağlantın olacakmış bak hele.
Menajeri demez mi sana '' Kardeş sen andaval mısın? sıçramaya yaparsa avrupaya daha yüksek fiyata götürür daha fazla komisyon alırım'' diye? ya da ''Bu zeka ile kulüp yönetme git sims oyna'' diye
Bayernin stratejisi tamamen bunun üzerine kurulu almanyada potensiyel kimi görürse alır. En yakın rakibi dortmundun her yerini parçaladı ayrı ayrı aldı. Nasıl oluyor sanıyorsun. Yapamazmış paran gücün varsa her türlü yapıyorsun

tesis valeybol basket fln ugrasin 4 sene yeter dedi heralde d.sun

ugurcan ı alinca kendini ordinaryüs zannetti rezil herif

Sanki dün takip etmeye başlamışçasına bu yangın boşa. DK bitene kadar belki 1 oyuncu alırız diyordum hala aynı noktadayım.
Eylül'de son gün yine burada adam beklenecek ve muhtemelen o gün oyuncu gelecek.
Önemli olan doğru oyuncuyu doğru meblağlara alabilmekte.
Ve bizim alacağımız oyuncular CL için olacaktır zira ligde bizim misyonumuz doldu. Mevcut kadronun kalitesine arttırmadan hatta çok az düşürerek ama 4-5 farklı yeni isim ile yine şampiyon oluruz zira olayın kalite ile vs alakası yok. Tüm olay korelasyonda.
Fener şimdi 2 stoperine 15 maaş verecek ama Apo-Davinson korelasyonunu yakayabilmeleri imkansız. (örnek)

Geri
Üst Alt