- 30 Ağustos 2009
- 30.119
- 19.973
- 2.393
Bana gelen bilgi transferi kapattığımız yönünde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİBana gelen bilgi transferi kapattığımız yönünde
ahaha çok komik. 35m a satılmazsa buraya gelip ben '' boş konuşuyorum beni ciddiye alıp konuşanlardan özür diliyorum'' diyecek misin?Transfer resmileşince ben topçudan anlamıyorum diyecek misin onu merak ediyorum![]()
Evet diyeceğim. Bu cocuk en geç 1 yıl için en iyi takımlardan birine transfer yapmazsa demekki benim futbolcu gözüm o kadar iyi değil derim.ahaha çok komik. 35m a satılmazsa buraya gelip ben '' boş konuşuyorum beni ciddiye alıp konuşanlardan özür diliyorum'' diyecek misin?
Yahu sen rakiplerin aldığı topçulara yönetimimiz serbest kalma bedeli koydurmalı diyen adamsın.
Bu dediğin Bayern, Psg bile yapamaz ne saçmalıyorsun sen? menajer ile bağlantın olacakmış bak hele.Evet diyeceğim. Bu cocuk en geç 1 yıl için en iyi takımlardan birine transfer yapmazsa demekki benim futbolcu gözüm o kadar iyi değil derim.
Benim gördüğüm Galatasaray Türkiyenin en iyi takımı, her sene şampiyonlar liginde oynuyor her sene şampiyon oluyor. Şu dakika arala teklif yapsan tsye değil sana gelir. Menejeri ile anlaşsan 25m serbest kalma bedeli de yazın sözleşmeye desen, seneye iyi oynarsa alabiliriz diye düşünüyorum. Türkiyeye gelen her potensiyelli oyuncunun menejeri ile bağlantın olacak
Sözde scout ekibini komple kovmak gerekiyorAli Naci ye göre Limana 2 yillik sözlesme 3.5 milyon maas, resmen akil tutulmasi yasiyorum, yav adam oynadigini oynamis, sakatlik sorunlari yasiyor, tesekkür et gönder, en az 6 ay öncede bu adamin yerine elinde bonservisi olacak bir oyuncu ile anlasmak cok mu zordu? Ona 3.5 milyon versen kosa kosa gelmiyecekmiydi? Bu nasil tembelik vurdum duymazlik? Ne ise yari bu Scout ekibi?
Kolon haberim taşındıArtik tier listesi disinda atilan tweetlere yasak koyma zamani geliyor yavas yavas, her boku buraya tasiyorsunuz ben daha nedim size?
Bayernin stratejisi tamamen bunun üzerine kurulu almanyada potensiyel kimi görürse alır. En yakın rakibi dortmundun her yerini parçaladı ayrı ayrı aldı. Nasıl oluyor sanıyorsun. Yapamazmış paran gücün varsa her türlü yapıyorsunBu dediğin Bayern, Psg bile yapamaz ne saçmalıyorsun sen? menajer ile bağlantın olacakmış bak hele.
Menajeri demez mi sana '' Kardeş sen andaval mısın? sıçramaya yaparsa avrupaya daha yüksek fiyata götürür daha fazla komisyon alırım'' diye? ya da ''Bu zeka ile kulüp yönetme git sims oyna'' diye