Ben rahatım bilmiyorum. En azından şuan için çok sorun yok. Kadroyu korumak önemliydi, şimdi ise güçlendirecek hamleler gerekiyor.

Bakalım, isabetli isimler olması acele olmasından daha iyi ancak tabii ne kadar güven veriyor transfer işi muamma

Transferde her sene olduğu gibi bu yıl da işkence çekeceğiz bu belli çoğunun dediği gibi. Bir de şu var tıpkı transferde olduğu gibi iletişimde de yine aynı işkence olacak. En azından şu iletişim sorununu çözselerdi. Ama tepkilerden korktukları için net bir açıklama da yapamıyorlar transfer döneminde. Öncesinde şu kadar bütçemiz var, orta sahanın Osimenini alacağız falan diyorlardı.

Transfer şampiyonuna kupa verilmiyor... sonunda açıkladı kapatacak transferler olsun adı sanı umurumda değil. Sahada performans versin...

Önümüzdeki 2 sene şampiyonlar liginde son 16ya kalırsak, kulupler dünya kupasına katılıyoruz. Bugün harcayacağımız tüm paralar o turnuvadan çıkabilir çok ciddi bir gelir kapısı var ama ne kulup ne hoca kimse farkında değil. Bir muhabir okuyorsa hocaya sorsa bari

UEFA ve Castaki dava bizim namusumuzdur deyip aslan namusumuzdan vazgecmeyip açıklaması yaptıktan sonra davayı geri çekmek gibi nöbet

Geri
Üst Alt