Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yol haritası çizemiyoruz İcardi'den dolayı
Madem Ali Dursun ile çalışıyor bizimkiler bu sezon yeni kendisine geçen bu arkadaşı 10 numaraya ayarlasın bari kendisi. Yine Duran yerine yedek santrafor için Ilyas Ansah bu iki arkadaşı rahatlıkla çakabilir bize. İsterse u23 orta saha için ayarlayabiliyorsa Hugo Larsson'u çakmasına da hayır demeyiz.
yol haritası çizemiyoruz İcardi'den dolayı
Sonra 12+2 olsun diyorlar. Sen 1 tane boşa bu icardi için boşa harcayacaksin. Bunlarda vizyon yok5 temmuz itibariyle, icardiyi kapının önüne koymayan transfer organizasyonu hiç transfer yapmasa da olur
Madem Ali Dursun ile çalışıyor bizimkiler bu sezon yeni kendisine geçen bu arkadaşı 10 numaraya ayarlasın bari kendisi. Yine Duran yerine yedek santrafor için Ilyas Ansah bu iki arkadaşı rahatlıkla çakabilir bize. İsterse u23 orta saha için ayarlayabiliyorsa Hugo Larsson'u çakmasına da hayır demeyiz.
veda videosu yok belli olduysa veda edersin2 Haziran'ın haberini neden paylaştın ki? İcardi'nin kalmayacağı belli az çok belli oldu işte.
bilgi yanlış 3m kiralama olacakBrahim dizaı açıklamadık mı daha 6 m kiralama + 87 m opsiyona
Yarında thuram 2 milyon Euro kiralık 40 milyon Euro seneye haberi gelirBrahim dizaı açıklamadık mı daha 6 m kiralama + 87 m opsiyona
Çök çök çökkkkkEderson manu iptal olmuş
Hocam takımın acil ihtiyacı var mı? Ön libero ve 10 numaraya acele biri almaktansa nokta atışı yapılacaksa bekleyip görmek lazım. Gerisi de hallolurmesele gidişat 15 ağustosta yangın yapsak ne olacak önlem almak lazım
iyi niyetli gördüm ben sanmıyorum becerebilecekleriniHocam takımın acil ihtiyacı var mı? Ön libero ve 10 numaraya acele biri almaktansa nokta atışı yapılacaksa bekleyip görmek lazım. Gerisi de hallolur
İcardi'nin cevabı gelmeden kiralama teklifi yapamayızEdersona 500 bin euro kiralama + 4.7m euro opsiyonlu teklif yapıldı cevap bekleniyor
bu şekilde de pesimist oluyor yahu, bekleyelim olmazsa zaten hep beraber linç ediyoruz sert şekilde eleştiriyoruz.iyi niyetli gördüm ben sanmıyorum becerebileceklerini