Kıvırıp kolpalamaya hiç gerek yok Aral ı tsye kaptırmamızın tek açıklaması yönetim henüz sezona başlamadı fellik fellik gezip tozuyorlar beyefendilerin tatili henüz bitmediği için çalışmalara başlayamadılar

Bizim yönetim çok yorucu. Her gs taraftarı için bu yönetimin saçmalıklarına tepki gösterecek yapay zeka asistanı falan lazım. Taraftar tepki göstermekten yoruldu, adamların her işi falso

Bide oyle bir yonetimimiz var ki hem agirdan aliyorlar hemde transferde rakiplere oyuncu hediye ediyoruz.

Centilmenlik transfer etmişiz

Zaten 23 yaş altı yabancı getirecek kabiliyetinizi yok da piyasadaki eli yüzü düzgün 2-3 Türk oyuncuyu da uyuşukluğunuzdan sağa sola kaptırmayın bari

Valla bu baskı işi iyi niyetten mi yoksa menajerler vasıtasıyla topçu çakma girişimi mi iyi ayırt etmek lazım. Sosyal medya farelerinin hiçbirine guvenmiyorum özellikle mavi tiklilere

Bizim bukadar güçlü ve başarıya zorlayan bir taraftar kitlemiz olmasa bu kulüp 15-20 sene falan şampiyon olamaz. her sezon adamları taraftar zorla hizaya sokmak için ciddi mesai harcıyor bildiğin. Osimhen bile yangın sonrası geldi, lemina da aynı şekilde. Zorla transfer yaptırıyoruz adamlara şaka gibi

Şu teklifi yapmak için salak olmak lazım cidden adamlar sana önemli potansiyel olarak gördükleri oyuncusunu niye kiralasın bu nasıl bir salaklıktır

Şu teklifi yapmak için salak olmak lazım cidden adamlar sana önemli potansiyel olarak gördükleri oyuncusunu niye kiralasın bu nasıl bir salaklıktır

Şunu kolpacının teki Tv de 85 milyonun önünde söyledi utanmaz arlanmazlar

Oyuncunun bonservisine 100 milyon değer biçtiklerini duyunca zorunlu olmayan satın alma ile kiralayalım demişiz :asd:

Güzel özetlemiş. Mevcut kural yerel ligde bize avantaj, FB ye dert. 2 futbolcunun 23 +/- olmasının da UCL de gündüz/gece performans farkı yaratmayacağı çok açık değil mi? Başta hoca olmak üzere bu bahaneyi öne sürenler ağır ayıp ediyor, yemezler. Ha, yemeye hazır 'yıldız' fetişistlerine afiyet olsun; başka ne diyeyim?!..

Yarın bi kuyumcuya gidip 10 bin tl verip 100 gram altın alayım. Seneye belki öderim, beğenmezsem seneye 100 gram altınını veririm

Dursunun yaptığı şu barış Alper'e ya da osimhen'e ingiltereden teklif gelecek ve sadece kiralık satın alma opsiyonlu bir teklif bu teklif kabul edilir mi edilmez peki bizim teklif yaptıklarımız niye kabul etsin

Geri
Üst Alt