4 sene arka arkaya şampiyon olup, osimhen gibi bir yıldızı transfer edip, 5. seneye en güçlü aday olarak girip, taraftarı transfer döneminde bu kadar illallah ettirmek de ayrı bir meziyet olsa gerek.

yav şu adamı bile her sene haklı çıkartıyorsunuz paylaşmak zorunda kalıyoruz utanıyorum sizden be yönetim

Sürekli söylüyorum gs devlet dairesi gibi yönetiliyor. İnanılmaz hantal bir kulüp, her iş çok çok yavaş. Böyle kulüp yönetilmez hızlı ve akıllı hareket etmek zorundasın

Takımın eksiğinin neler olduğu ta geçen sene devre arasından beri belli

Orta sahaya fizikli atletik dribling yapabilen merkez orta saha, kreatif etrafını oynatan bir 10 numara, Osimhen’e alternatif bir santrafor, kanat ve stoper eksikliği bu kadar uzun zamandır ortada iken hiçbir planlama yapılmaması inanılır gibi değil

Şu anda yönettikleri kulübün Avrupa’da dünyada sayılı kulüplerden biri olduğunun farkında değiller

Bu vurdumduymazlık bu plansızlık ve vizyonsuzluk karşısında hayret etmemek elde değil

''Geçen yaz Osimhen ve Singo için 110 üstü bonservis ödedik diye orası burası yamalı şekilde devam ediyorsak, keşke o ikisi gelmeseymiş de standart bir santrfor, orijinal birer sağbek ve stoper, üstüne de adam akıllı birer defansif ve ofansif orta saha oyuncusu ile yola devam etseymişiz; kontenjan da müsaitti'' noktasına gelmiş bulunuyorum artık. Yine ve daha rahat şampiyon olur, UCL de de daha iyi performans gösterirdik muhtemelen. İş ''Ayranı yok içmeye...'' şeklinde başlayan özdeyişe doğru gidiyor maalesef...

Eksikleri Okan hocam inşallah raporlamıştır
Sol stoper
6 numara
10 numara
Forvet
Bunlar kesin alınması gerekenler
Gönderilmesi gerekenler var
Parayı 10 numaraya ve 6 numaraya gömmek lazım

2001'de o kadro dağıldığı zaman da kiralık topçularla doldurmuşuz takımı.

Neyse ya bir şey demiyorum.

Abi niyetiniz ve fikriniz neyse çıkın o halde söyleyin, 1 hafta 2 hafta söylenir söveriz sonra kabulleniriz.

İnsanlara Bernardo Silva'dan kapıyı açtırtıp kiralık göztepe'den Dannis'le kapatamazsınız.

Sırf şöyle aptal saptal huylarınız yüzünden ne size güveniyoruz ne de seviyoruz ya ki bunca şampiyonluğa rağmen.

Geri
Üst Alt