Para harcamak istemeyen takım İcardi’ye hala senede 5M saçmak istiyor.

Bu tarihte kimse 5 tane transfer bitmesini beklemiyor (ki Trabzonspor yaptı), ama yönetimin de ne olduğunu önceki dönemlerden gayet iyi biliyoruz.

Velhasıl, yangın iyidir
Planlı, hızlı ve becerikli bir yönetimimiz olsa yangın gerekmez ama bizim yönetime malesef hep gerekli. Tepki göstermezsen stadın çimini bile salabiliyorlar çünkü amatörce spontane kulüp yönetiyorlar

Planlı, hızlı ve becerikli bir yönetimimiz olsa yangın gerekmez ama bizim yönetime malesef hep gerekli. Tepki göstermezsen stadın çimini bile salabiliyorlar çünkü amatörce spontane kulüp yönetiyorlar
Hakkaten dik durup taraftarın yangınına kulak asmadan bildikleri işi yapacaklarını bilsem, beklemelerine hak vereceğim.

Daha önce 50 kere yaşanan ve 50 sinde de bir sonraki transfer döneminde gönderilmek için yer aranan, panik transferiyle biten süreci 51. ye yaşatmak istiyor adamlar göz göre göre ya

Net dediğim gibi olacak ya ağustos 15 sonrası birileri gelir o kadar. Hatta 10 no ve 6 no 31 ağustosa kalır

Biz centilmenlik yapıp aralığı trabzon’a bıraktık diyelim olay İstediğimizde bunlar tekrar dalga geçip size oyuncu satmıyoruz derler hatta televizyona çıkıp Galatasaray’a aşağılarlar bunlar böyle bir cami ya
siri ile yazinca facebooktaki 55 lik dayilara benziyorum

Hakkaten dik durup taraftarın yangınına kulak asmadan bildikleri işi yapacaklarını bilsem, beklemelerine hak vereceğim.

Daha önce 50 kere yaşanan ve 50 sinde de bir sonraki transfer döneminde gönderilmek için yer aranan, panik transferiyle biten süreci 51. ye yaşatmak istiyor adamlar göz göre göre ya
İnanki taraftar da bu yangınlardan tepki gösterme zorunluluğundan bıktı. Taraftarın tek istediği becerikli, planlı bir yönetimin aksiyonlarını rahatça izlemek

Taraftar bunlarin tepesine cökmezse bunlar sezonu satacak

Yok kadromuz iyi yok acelemiz yok boṣ laf sadece

Bu kadro basariya doymuṣ ve dahada yaṣlanmiṣtir. Degiṣim olmazsa herkes gider. Ama gel de bunu yönetim ve hoca beye anlat

En komik yanı.Artık avrupanın belkide ilk 10 15 takımı seviyesi para harcayıp futbol aklında bu kadar plansız veya kötü planı olan nadir klüplerden biriyizdir.4 yıl şampiyon olmuş takımın futbol aklına güvenilmiyorsa sorunu kendinizde bulun.Eleştirmek için eleştirmiyorum.

buraya giriyorum yıllardır insanların fikirlerini okuyorum yazmayı çok sevmiyorum ama bazen de dayanamıyo insan:)25 senedir bu takımı izliyorum destekliyorum bi çok insan da benim gibi dünya futbolunuda izliyoruz takip ediyoruz,görüyoruz bu takım geçen sene deplasmanlarda aşırı zorlandı derbilerde aşırı zorlandı cl de içerdeki maçlar dışında aşırı zorlandı bazılarında rezil olduk;hala şampiyon kadro,hazır kadro diyo bazı kesimler ben kafayı yiyorum!!!başkanın mantelite ''u 23 alıcaz kötü çıkıcak bişey olucak çoluk çocuk bunlar kiralayalım iyi çıkarsa alalım'' hocamız ''ben çocukla uğraşamam bana olmuş adam lazım zaten taktik sistem çok gerekmiyo bi şekilde yıldızla alırız maçı'' kafasında taraftar baskın tempolu istekli futbol derdinde;yıllardır yönetimde aynı plansızlık ısrarla devam ediyor zorla kızdırıyolar insanı....

Keske Erden Timur gelse.. bu yonetim guclu degil.
Bu yönetim zaten erden timurun attığı sağlam temel üstüne başarı inşa etti. Fırtına üstüne fırtına çıktıkça da hep derme çatma şekilde yapıyı ayakta tuttu ama bu fırtınalarla er yada geç yıkılırlar bu kafayla.

Yangına su dökün mesajı gitti herhalde yönetimden 😂

Peki Emre Kaplan Galatasaray bu sezon basarili olamazsa hem ligde hem Avrupada o zaman basarisizligin sorumlulugunu aliyormusun?Yonetimi korumak size bi dustu sen muhabirsin verdigin bir tane verdigin dogru haber yok cikip yonetim korumaciligi yapiyosun.Taraftar salak degil Galatasarayin kadrosunun ne oldugunu biliyor eksikleri de biliyor.

Peki Emre Kaplan Galatasaray bu sezon basarili olamazsa hem ligde hem Avrupada o zaman basarisizligin sorumlulugunu aliyormusun?Yonetimi korumak size bi dustu sen muhabirsin verdigin bir tane verdigin dogru haber yok cikip yonetim korumaciligi yapiyosun.Taraftar salak degil Galatasarayin kadrosunun ne oldugunu biliyor eksikleri de biliyor.
1783286039069.webp

Bence alır :)

Geri
Üst Alt