- 6 Eylül 2014
- 93.237
- 64.172
- 4.608
.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5 ay sonra sen de yangin yapacan. Ne bu cool hareketler rts?Adam haklı bu sefer
Planlı, hızlı ve becerikli bir yönetimimiz olsa yangın gerekmez ama bizim yönetime malesef hep gerekli. Tepki göstermezsen stadın çimini bile salabiliyorlar çünkü amatörce spontane kulüp yönetiyorlarBu tarihte kimse 5 tane transfer bitmesini beklemiyor (ki Trabzonspor yaptı), ama yönetimin de ne olduğunu önceki dönemlerden gayet iyi biliyoruz.
Velhasıl, yangın iyidir
Hakkaten dik durup taraftarın yangınına kulak asmadan bildikleri işi yapacaklarını bilsem, beklemelerine hak vereceğim.Planlı, hızlı ve becerikli bir yönetimimiz olsa yangın gerekmez ama bizim yönetime malesef hep gerekli. Tepki göstermezsen stadın çimini bile salabiliyorlar çünkü amatörce spontane kulüp yönetiyorlar
siri ile yazinca facebooktaki 55 lik dayilara benziyorumBiz centilmenlik yapıp aralığı trabzon’a bıraktık diyelim olay İstediğimizde bunlar tekrar dalga geçip size oyuncu satmıyoruz derler hatta televizyona çıkıp Galatasaray’a aşağılarlar bunlar böyle bir cami ya
İnanki taraftar da bu yangınlardan tepki gösterme zorunluluğundan bıktı. Taraftarın tek istediği becerikli, planlı bir yönetimin aksiyonlarını rahatça izlemekHakkaten dik durup taraftarın yangınına kulak asmadan bildikleri işi yapacaklarını bilsem, beklemelerine hak vereceğim.
Daha önce 50 kere yaşanan ve 50 sinde de bir sonraki transfer döneminde gönderilmek için yer aranan, panik transferiyle biten süreci 51. ye yaşatmak istiyor adamlar göz göre göre ya
Güçlenmiş iso tokadı basar bu seneBu beceriksizler kimseyi alamaz, eldeki kadronun da dibini sıyırdık. Bu sene cacik olmaz.
Geçen senenin son haftalarındaki uyarıları gormeyenlere her sey müstahak. Kerameti kendilerinde sanıyorlar ama biz hep kadromuzun diğerlerinden cok daha iyi olmasıyla yürüdük. Artık o fark yok.Güçlenmiş iso tokadı basar bu sene
Alsa bile nasıl alır. Yine herzamanki gibi yangın kaos zirveye çıkar gardi bi yerlerden birini bulup getirir belki. Bu dediklerim olmadan bunlar asla düzgün topçu almıyorBu beceriksizler kimseyi alamaz, eldeki kadronun da dibini sıyırdık. Bu sene cacik olmaz.
Keske Erden Timur gelse.. bu yonetim guclu degil.Alsa bile nasıl alır. Yine herzamanki gibi yangın kaos zirveye çıkar gardi bi yerlerden birini bulup getirir belki. Bu dediklerim olmadan bunlar asla düzgün topçu almıyor
Bu yönetim zaten erden timurun attığı sağlam temel üstüne başarı inşa etti. Fırtına üstüne fırtına çıktıkça da hep derme çatma şekilde yapıyı ayakta tuttu ama bu fırtınalarla er yada geç yıkılırlar bu kafayla.Keske Erden Timur gelse.. bu yonetim guclu degil.
Yangına su dökün mesajı gitti herhalde yönetimden![]()
Peki Emre Kaplan Galatasaray bu sezon basarili olamazsa hem ligde hem Avrupada o zaman basarisizligin sorumlulugunu aliyormusun?Yonetimi korumak size bi dustu sen muhabirsin verdigin bir tane verdigin dogru haber yok cikip yonetim korumaciligi yapiyosun.Taraftar salak degil Galatasarayin kadrosunun ne oldugunu biliyor eksikleri de biliyor.