Kulüp 1 milyon euro transfer butcesi varken bu kadar kiralik adam aramiyor onune gelene opsiyonlu kiralik teklifi sunmuyordu yav. Şu rezalete bak

Dursun başkan işi sağlama almış Beşiktaş ve Trabzon güçlendiği dönemde Aslantepe projesine başlıyor.

2-3 seneyi feda edip olimpiyatlara sporcu yetiştirecek hem de fener şampiyon olamayacak.

Son gün 30 milyona ugurcan , 30 bons 5 milyona singo , 20 kusure listenin bilmem kacinci adami oldugu soylenen sara , 8 e frankovski, 11 e jelert tum devre stoper arayip 8 e cuesta vs aynen çok başariliyiz transfer de de millet bos yangin yapiyor valla daha da sayarimda sıkıldım bu arada.

Aynı filmi 50 kere izledik hala bu sefer farkli diyorsunuz yav geçen yaz 3 ay kaleci arayıp son gün ertuğrulun kapisina giderken de farklıydı , ondan once kışın 1,5 ay stoper arayıp cuestaya 8 verirkende. :asd:

Tr kupası derbi maçı globale yüklenmiş yorumlar fena

Beşiktaş, Salih Özcan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı! Oyuncunun perşembe günü İstanbul’da olması bekleniyor. (HT Spor)

transfere para harcanmamali
ekonomik acidan sikintili gunler geliyor
bu postu iki ay once de atmistim
biz binalari dikelim imkan varken

transfer ucar bina kalir

Paraguayin sag beki Caceres cok iyi topcu ..Savunmasini cok begendim izledigim 3 macta .. dinamo moskova topcusuymus P.D. 5 milyon ligde de 7 asist yapmis ona cok sasirdim..
2 yabanci sag bek var zaten Singoyu soyle 25-30a okutup su herifi alsak super is olur..

Hangi gerizekalı kulüp iyi oyuncularını kiralık ve satınalma maddesi ile verir ki.? Birisi gelse dese Osimhen kiralık ve satınalma ile bize verin dese biz evet der miyiz.?

Geri
Üst Alt