Her yaz aynisi deniyor
Ustat vurup devirecek duruma geldik ama sanki biz fb yiz onlar Gs. Ben anlamıyorum bi bize mi var bu yabancı kısıtı, bu harcama limiti. Geçen senelerde bu muhabbet döndü mü hatırlamıyorum. Haziranda Sane çektik geçen sene.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Juventus, Brahim Diaz'a büyük ilgi duyuyor. Ancak bu oldukça zorlu bir transfer gibi göründüğü için kulüp alternatifleri de değerlendiriyor. Nicolo Zaniolo, gelecek sezon için potansiyel bir takviye olarak öne çıktı. Yakın zamanda Udinese ile görüşmelere başlamaları bekleniyor. (Tuttosport)

Hadi ne sen ne ekibin transferden gram anlamıyorsunuz alın işte erden timuru ekibinize transfer nedir nasıl yapılır göstersin size.Hem taraftarada po,itif bir sinerji verirsiniz

Real Madrid,Chelsea,City,Liverpool da dünya kadar satılacak oyuncular. Ne bekliyorlar.? C.Jones,Camavinga,Mastantounu,Lavia,Nwaneri vs.

Ne oluyor arkadaşlar?!

Sabahtan beri twitterda kiralık opsiyon taştaşı görüyorum

Real Madrid,Chelsea,City,Liverpool da dünya kadar satılacak oyuncular. Ne bekliyorlar.? C.Jones,Camavinga,Mastantounu,Lavia,Nwaneri vs.

BvMKSG5IAAAyLdh.jpg

Kanat rotasyonuna aralı niye almadık acaba? Bu kontenjan sıkıntısında daha iyisini alamayacağımız bariz ortada

Geri
Üst Alt