Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.786
- 90.452
- 5.003
Sağduyu içeren postlardan kaçınalım. Vakit yangın vaktidir. Saygılar...Tek gayemiz Galatasaray.. Aslinda burada transfer konusunda dursuna guvenmedigimi belirttim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağduyu içeren postlardan kaçınalım. Vakit yangın vaktidir. Saygılar...Tek gayemiz Galatasaray.. Aslinda burada transfer konusunda dursuna guvenmedigimi belirttim
Ustat vurup devirecek duruma geldik ama sanki biz fb yiz onlar Gs. Ben anlamıyorum bi bize mi var bu yabancı kısıtı, bu harcama limiti. Geçen senelerde bu muhabbet döndü mü hatırlamıyorum. Haziranda Sane çektik geçen sene.Her yaz aynisi deniyor
bu yangın üfleyerek sönmez seskom enciso ugucuku aynı anda indirilmelidir derhal!Sağduyu içeren postlardan kaçınalım. Vakit yangın vaktidir. Saygılar...
Beklemiyorlar değil bence ya beceremiyorlar yada ciddi ciddi şampiyonlugu sattilarReal Madrid,Chelsea,City,Liverpool da dünya kadar satılacak oyuncular. Ne bekliyorlar.? C.Jones,Camavinga,Mastantounu,Lavia,Nwaneri vs.
Bravo Mr. V.Duranbu yangın üfleyerek sönmez seskom enciso ugucuku aynı anda indirilmelidir derhal!
son zamanlarımda tutturduğum maç tahminlerim nedeniyle adımın nedim t.duran olarak değiştirilmesini arz ederimBravo Mr. V.Duran
Real Madrid,Chelsea,City,Liverpool da dünya kadar satılacak oyuncular. Ne bekliyorlar.? C.Jones,Camavinga,Mastantounu,Lavia,Nwaneri vs.
@Keramettin TANRIVERDİson zamanlarımda tutturduğum maç tahminlerim nedeniyle adımın nedim t.duran olarak değiştirilmesini arz ederim
Sözde 50 milyonu 8 taksitle hemde.greenwood'u alıyor muymuş Fener ?