valla bi kere izledim o da river plate'deydi öyle değildi orada kanatta poz alıp içeri merkeze gelerek oyun kuruyordu ama rmde ne oynadı fikrim yok ismi çıktı diye onu yazim dedim
çok yetenekli büyük beklenti ile aldılar bunu endrick gibi ama buda beklenenei veremedi şimdikik kiralık yoklanabilir bence

Olm futbolcu tabi ki yaz tatilinde 4-5 hafta izinliyken kilo alabilir, bu Almanya'da da oluyor Fransa'da da oluyor. Gidip abartili sekilde 10 kilo falan almadiysa 4-5 kiloluk durumlar normal. Zaten kamp ne icin var? Gidecek 4-5 haftada o kilolari verecek, veremezse ceza verirsin.

Sezona Osimhenin yedeği Halil Dervişoğluyla gireriz artık. Oh mis!

1783449406455.webp

Fotoğrafla bakınca saç kesimiyle fıçı gibi duruyor burada da.
Ha ağzını tutamayan herifin teki evet o nedenle iyi paraya saplayıp geçmek gerekiyor mu evet

Abi adamların koca sezonda 1.5 ay tatili var.. Başka ülkelerde de futbolcular tatilden kilo alarak dönebiliyorlar, 1 ayda 20 kilo alamazsın alacağın olsa olsa 7-8 kilo olur ki bunun yarısı da ödemdir. Kampta da bunlar verilir.

He bazıları çalışmaya devam eder yazın kilo almaz vs o ayrı tamam tebrik edelim ama 1 aylık tatilde kilo alıp kampta vermeyene lafı etmek lazım İcardi misali.

çok yetenekli büyük beklenti ile aldılar bunu endrick gibi ama buda beklenenei veremedi şimdikik kiralık yoklanabilir bence
Yine bir yoklama çekilir de potansiyelden dolayı bence rm bizim lige salmak istemez büyük ihtimalle italaya falan verirler oyuncu da istemeyebilir ama yani bir teklif yapıp sormak lazım bilmiyorum

Saranin gotu gobegi argumanindan daha ciddi problemimiz var transferler hususunda acikcasi

Abi adamların koca sezonda 1.5 ay tatili var.. Başka ülkelerde de futbolcular tatilden kilo alarak dönebiliyorlar, 1 ayda 20 kilo alamazsın alacağın olsa olsa 7-8 kilo olur ki bunun yarısı da ödemdir. Kampta da bunlar verilir.

He bazıları çalışmaya devam eder yazın kilo almaz vs o ayrı tamam tebrik edelim ama 1 aylık tatilde kilo alıp kampta vermeyene lafı etmek lazım İcardi misali.
Keltos yarim kilo alip geleni idmana almam diyordu. Siz daha iyi bilirsiniz gerci.

6 8 10 yedek santrafor ve yedek stoper olursa kanat için alternatif yani maks 6 transfer lazım bize bence

He iki hafta sınırı var yani ok
valla hiçbir şeyi beğenmemezlik yapmayı huy edinmişsin

o zaman niye tatil yapıyorlar ki bunlar

tatilin amacı zaten 10 ay boyunca yapamadıkları şeyleri yapabilmeleri, fiziksel ve zihnen resetlenmeleri

adam kilo almıyor ama tatilde sigara - puro içiyor mesela, nasıl karışacaksın? içersen seni kadroya almam diyeni görmedim, köpek gibi sigara alkol & puro içen oyuncu dolu ingiltere'de bile.

valla hiçbir şeyi beğenmemezlik yapmayı huy edinmişsin

o zaman niye tatil yapıyorlar ki bunlar

tatilin amacı zaten 10 ay boyunca yapamadıkları şeyleri yapabilmeleri, fiziksel ve zihnen resetlenmeleri

adam kilo almıyor ama tatilde sigara - puro içiyor mesela, nasıl karışacaksın? içersen seni kadroya almam diyeni görmedim, köpek gibi sigara alkol & puro içen oyuncu dolu ingiltere'de bile.

Duba gibi olan futbolcuyu eleştirdik diye suçlu olduk. Vay arkadas.

Yani Malcom'un gelmesi Greenwood defterinin kapanması anlamına geldiği için rahatlattı belki ama Zenit ve Barcelona'dan bildiğimiz Malcom da bizim lig için fark yaratır. Tabi Arabistan'daki form durumu neydi bilemem.
En son dünya kulüpler şampiyonasında izledim b.k gibiydi Araplar kaç kere ıslıkladılar.

Tottenham, Bournemouth forveti Eli Junior Kroupi için 85 milyon sterlinlik teklif hazırlıyor. (Kaynak: @talkSPORT)

Ujfalusi reyes forlanlı transfer sezonu sayfaya yetişemiyorduk meloda geldiydi şuraya bak dutluk olmuş buralar

Geri
Üst Alt