Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.500
- 11.960
- 773
offf adamlarr gredwudd dan daha ıyısnı almıs offf malcolm offff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roket insa etmiyoruz. Kilo aldigi cok belli.Atletin üstünden Full Body Index analizi yapabilen tek milletiz
Lig bitti para harcamaya gerek yokofff adamlarr gredwudd dan daha ıyısnı almıs offf malcolm offff
Digerleri gibi 10 kilo yag eklememis. 100 dakika bile alamaz. Kiraya verirler.Niyaga hulk gibi olmus. Hocam ins bu sene 100dkdan fazla sure verir.
Niyefenerliler isyanda twiterda
Herif pis boğaz her röportajda en çok yiyen sara diyorlar bir halt veremez ayrıca mesele buda degilsporcu bunlar 20 günde verir o kiloları hemen karalar bağlamamak lazım
mastantu 10 nodan ziyada sağdan içeri bindiren kanat değil mi ?
Bunlara bir sürü test yapıyorlar hayvan gibi fiziksel antreman yapacaklar sporcu adam o kiloları verirHerif pis boğaz her röportajda en çok yiyen sara diyorlar bir halt veremez ayrıca mesele buda degil
Kilo alması yanlış aldığı paraya kulübe saygısı olur insanin
Ödem varmaaşşallah aston villa kapıda yatıyordu dimi
![]()
Kulüp kulüp değil çiftlik anasını satayım!maaşşallah aston villa kapıda yatıyordu dimi
![]()
Nah ince beliBeli ince geldi bana yav önemli olan bel.
Bu adam zaten bize gelmeden önce üst vücudu olan bir herifti.
Bacaklarda ve belde genişleme yoksa sorun değil.
valla bi kere izledim sadece o da river plate'deydi öyle değildi orada kanatta poz alıp içeri merkeze gelerek oyun kuruyordu ama rmde ne oynadı fikrim yok ismi çıktı diye onu yazim dedim ,mastantu 10 nodan ziyada sağdan içeri bindiren kanat değil mi ?
Böyle mi beslendin ulan :maaşşallah aston villa kapıda yatıyordu dimi
![]()