Gercekten bu işin bu noktaya gelmeyecegini, hatta gecen yıl oldugu gibi agustos sonuna kalmayacagını dusunen var mıydı?
Daha mayısta burada herkes yazdı.
Icardi ye kontrat önerilerek başlanan, gelmesi imkansız Camavingha, Thuram, B. Fernandes konusulan bir transfer dönemi size tanıdık gelmedi.
Gecen sezon, ondan onceki sezonun kopyası. Ortada yönetemezlik var, ego var, korkaklık var, beceriksizlik var.
Araya Gardi vs gibi bir menejer sokmadan hic kimse ile görüşemiyorlar bile ancak TR den bir tanıdık ile transfer yapıyorlar.
Aslantepe vs benim umrumda degil, yapılacaksa yapılsın da Futbolda basarı olmadıktan sonra dunyanın en iyi gurescisine, en iyi voleybol takımana sahip olsan neye yarayacak.
Bes kurus gelir gelmeyecek amator branşlar icin futbolu salarsan gelirin tamamen biter.
Örnek olarak benim yıllık 80 -100 k kombine vs harcamam var, basarı olmazsa bu 30 a 40 a duser.

Djanininy nickine sahip birinin yazdığı saçma sapan bir şeye neden bu kadar dert edindin Melih üstat? Senin kulübün adamların kulübünden bin kat falan daha büyük.

esaslı bi ders vermek lazım da muallim yok kulübümüzde

kulübümüzün,capsiz heriflerin agzina meze olmasini kabul edemiyorum ağbi

yine sancılı sıkıntılı transfer dönemi araştıran işi bağlayan adamlar yok millet adam alıyorbizdaha Icardi gidecek mi kalacak mı Duran gelecek mi gelmeyecekmi

taraftardan, sponsordan gelen gelirle taraftara 500 milyon euromuz var diye hava atıp sonra da paramız yok diye haber salıyorlar. batmış fb lokman, greenwood transferi kovalar bizimkiler nasılsa osimhen var diyor.

Kim ne derse desin yönetim olarak su an 4 büyüklerde en iyisi lazyo ,en kötüsü acik ara biz ,4 sene sampiyon oluyorsun maddi gelirler tavan yapiyor ama para yok sonra hırsız var deyince suçlu taraftar oluyor

Bu da gel gel haberi resmen. 40+ bonus+pay ile gelen kulübe sorun çıkarmadan satacaklarını düşünüyorum.

Ben cidden bıktım bu adamlardan. Vasatlıklarından gına geldi. 12 senedir şampiyon olamayan taraftar yarın Greenwood, üstüne Rashford, yok bilmem Watkins falan konuşabiliyorken. Bizimkiler muhabirlere GS kiralık alacak haberi yaptırıyor. Ne halta yarıyorsunuz da koltuk işgal ediyorsunuz. Bu işte bir saçmalık var.

Kim ne derse desin yönetim olarak su an 4 büyüklerde en iyisi lazyo ,en kötüsü acik ara biz ,4 sene sampiyon oluyorsun maddi gelirler tavan yapiyor ama para yok sonra hırsız var deyince suçlu taraftar oluyor
Para yok diye birsey yok zaten, isinize geliyor tarzi yorumda bulunmayin surekli baska yerlere imada bulunarak.. Ondan sonra niye ceza aldim diyorsun..

Para var ama para ne icin kullanilmak istiyor, asil dogru soruyu sormak lazim. Bu kulubun parasi yoksa digerlerinin nasil olsun?

Dune kadar Real Madrid'de para pek harcamiyordu transferde, simdi parayi Perez baskan cebine mi atmis oluyor?

Barış'ı satıp Can Uzun'la Aral Şimşir'i almak lazım.

Aral'a 15 milyon euro ve 2.5 milyon maaş vermem ben. Bize çok uygun olduğunu da düşünmüyorum. Başar Önal veya Eren Dinkçi'yi daha düşük maliyetlere isterdim asıl. Bize bence daha fazla katkı verirlerdi. Hatta ikisi Aral'ın maliyetine eşit olurdu sanırım Kutucu'yu falan gönderip Başar ve Eren'i birlikte almak çok güzel olurdu

Geri
Üst Alt