- 4 Ağustos 2009
- 90.157
- 71.100
- 5.188
Yarin çalışmalar basliyor daha icardiyle vedalaşıp duranı bitiremediler. Beceriksizlik, korkaklık, gevşeklik hepsi bir arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarlar Kemerburgaz'a gidip istifa, paralar nerede diye bağırırlarsa ciddi anlamda işler hızlanabilir.
Djanininy nickine sahip birinin yazdığı saçma sapan bir şeye neden bu kadar dert edindin Melih üstat? Senin kulübün adamların kulübünden bin kat falan daha büyük.
Yeni sozlesme yapmislar yillik 5 milyon eurodan 2029 yilina kadar. Yakinda resmi duyurusu gelir.Bu arada Torreira satılmalı bence devrim sevgili yapmış bu adam bu sene full sıçışta olur
Bunlar akillanmazYeni sozlesme yapmislar yillik 5 milyon eurodan 2029 yilina kadar. Yakinda resmi duyurusu gelir.
Para yok diye birsey yok zaten, isinize geliyor tarzi yorumda bulunmayin surekli baska yerlere imada bulunarak.. Ondan sonra niye ceza aldim diyorsun..Kim ne derse desin yönetim olarak su an 4 büyüklerde en iyisi lazyo ,en kötüsü acik ara biz ,4 sene sampiyon oluyorsun maddi gelirler tavan yapiyor ama para yok sonra hırsız var deyince suçlu taraftar oluyor
Kenan'ı zaten saymıyorum da bizim takımdan Barış ve Yunus'a bir şey mi oldu? Aral nasıl en iyi yerli kanat?mevcut en iyi yerli kanat
15 milyona kacmaz
Barış'ı satıp Can Uzun'la Aral Şimşir'i almak lazım.
Can Uzun > Barış. Nasıl güçlenmiş olmuyorsun? Kalite ve yaş olarak Can daha önde. Ayrıca forvet ve 10 numara da oynayabiliyor. Aral da iyi bir back-up olur.güçlenmiş olmayız ki me gerek var bu aksiyona