Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.920
- 13.829
- 1.398
sıkılıyorum sabri bunalıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok basit bir şart olsa bile bu formül ötelenmiş ödemeler demektir ki yine çoğu kulüp kabul etmez çünkü paranın önemli kısmını hemen peşin isterTolgahan şarta bağlı diyor şu an en güvenilir haberleri veren o. Şarta bağlı için 5 maç gibi basit bir şey değilse kulüpler kabul etmeyecektir.
Dursun Özbek: "2 m euro kiralama + 48 m euro opsiyon verin."

Alper ,dogru olayi eksik söylemişin yada bende eksik söyledimPara yok diye birsey yok zaten, isinize geliyor tarzi yorumda bulunmayin surekli baska yerlere imada bulunarak.. Ondan sonra niye ceza aldim diyorsun..
Para var ama para ne icin kullanilmak istiyor, asil dogru soruyu sormak lazim. Bu kulubun parasi yoksa digerlerinin nasil olsun?
Dune kadar Real Madrid'de para pek harcamiyordu transferde, simdi parayi Perez baskan cebine mi atmis oluyor?
Saydığın isimlerden tek osimhen bu yönetim döneminde alındı, onu da yine Erden'in kulübe kazandırdığı gardi getirdi yalnız.yav reis hani yönetime kızalım edelim şöyle şeyler yazınca şunu sorasım geliyor burada sürekli ağalayan arkadaşlara
yahu hayatınızda kaç kere osimhenli, saneli, icardili, torreiralı, davinsonlu filan kadro gördünüz
kaç kere böyle bir takım kuruldu
bu yönetime galatasarayın gururunu ayaklar altına alıyor filan denir mi biraz durup düşünün allah aşkına
ha yanlışa yanlış deyin de bu nedir yav
serdar adalı bjksi övülüyor forumda
Aral çoktan ts yaptı bileUgochukwu- Aral - Can - Duran bu 4 isim gelecek kaynak sormayin kalbinizi kirarim
Dört sene üst üste şampiyon oluyorsun ama taraftar seni hiç sevmiyor, otur düşün Dursun efendi, tabi umrundaysa. Senin koltuğunda Erden Timur gibi biri olsaydı ve Ağustos sonuna kadar transfer yapmasaydı bile taraftar sesini çıkarmazdı. Muhtemelen Galatasaray’ın menfaatleri için yapmıyor diye düşünülürdü, ama söz konusu sen olduğun zaman asla Galatasaray’ın menfaatlerini düşündüğüne inanmıyor taraftar.
Yıllardır, özellikle de sen başkanken bu takımın masada hiçbir ağırlığı olmuyor ve çatır çatır doğranıyor. Galatasaray sana rağmen şampiyon oluyor Dursun Özbek. Bu takımın nasıl doğrandığını unutmadım. Rakibin ittirilirken, sen her maç hakemleri de yenmek zorundasın. Icardi’yi bile yollayamayacak kadar korkaksın. Derhal istifa et senin gibi başkanı olacağına boş koltukla bile daha güçlü olur bu takım
Kaynak tier kac peki?Ugochukwu- Aral - Can - Duran bu 4 isim gelecek kaynak sormayin kalbinizi kirarim