Tolgahan şarta bağlı diyor şu an en güvenilir haberleri veren o. Şarta bağlı için 5 maç gibi basit bir şey değilse kulüpler kabul etmeyecektir.
Çok basit bir şart olsa bile bu formül ötelenmiş ödemeler demektir ki yine çoğu kulüp kabul etmez çünkü paranın önemli kısmını hemen peşin ister

bu saatten sonra can'a 60a da okeyim , taraftarın parası o sizin değil yaptığınız bir halt yok taraftarın rekor alışveriş geliriyle kime şov yaptığınız belli değil o parayı harcayacaksınız , taraftar o kadar harcamayı güzel transfer için yapıyor sanki cebinizdeki para onlar

Para yok diye birsey yok zaten, isinize geliyor tarzi yorumda bulunmayin surekli baska yerlere imada bulunarak.. Ondan sonra niye ceza aldim diyorsun..

Para var ama para ne icin kullanilmak istiyor, asil dogru soruyu sormak lazim. Bu kulubun parasi yoksa digerlerinin nasil olsun?

Dune kadar Real Madrid'de para pek harcamiyordu transferde, simdi parayi Perez baskan cebine mi atmis oluyor?
Alper ,dogru olayi eksik söylemişin yada bende eksik söyledim
Para var transfere harcamazsın yada minimal harcarsın ama ben parayı misal tesis yapımına harcadım dersin bizde 4 senedir para var somut ne yaptılar peki ,kemerburgaz demesin kimse orayı sponsorlar yapti zaten
Onun disinda elle tutulur tek birsey yok
E ozaman nerde paralar diye taraftardan once uyeler sormalı zaten ,4 senedir surekli cümle su inşaata başladık yapıyoruz vs somut kemerburgaz disi tek şey yok
Ben dursun ve kardesinu asla masum bulmuyorum para konularında bonservis harcamayın kiralık oyuncu bakin diyen birisi o paraların cent cent nereye gittiğini göstermeli ve somut şeyler göstermeli
Real dediğin dönemde barnebeuyu başta. Aşağıya yeniledi adeta yeni stad yapti
Özetle bu adam ve kardeşi güvenilmez, güvenilmez olduğunun aksini kanıtlamak yerine surekli geçiştirici cümleler kuruyorlar ,bunlara oy veren gs üyelerine yazıklar olsun diyorum
Dursun icin cümle kurmamaya gayret ediyorum zaten

yav reis hani yönetime kızalım edelim şöyle şeyler yazınca şunu sorasım geliyor burada sürekli ağalayan arkadaşlara

yahu hayatınızda kaç kere osimhenli, saneli, icardili, torreiralı, davinsonlu filan kadro gördünüz

kaç kere böyle bir takım kuruldu

bu yönetime galatasarayın gururunu ayaklar altına alıyor filan denir mi biraz durup düşünün allah aşkına

ha yanlışa yanlış deyin de bu nedir yav

serdar adalı bjksi övülüyor forumda
Saydığın isimlerden tek osimhen bu yönetim döneminde alındı, onu da yine Erden'in kulübe kazandırdığı gardi getirdi yalnız.

Kışın orta saha alamadık diye az kalsın fenere şampiyonluğu veriyorduk kaç kez fırsat geçti ellerine ama değerlendiremedi mallar yoksa bu sene şampiyon olamazdık. Hatalardan ders almak yerine hala aynı hataları yapmak yemin ederim kulüp binasına girip cam çerçeve indiresim geliyor.

Zamanımızın olduğu ve transfer noktasında sabırsız davrandigimiz doğru.

Fakat yönetimin yine iletisimsizlikte çığır actigi da aşikar.

Dört sene üst üste şampiyon oluyorsun ama taraftar seni hiç sevmiyor, otur düşün Dursun efendi, tabi umrundaysa. Senin koltuğunda Erden Timur gibi biri olsaydı ve Ağustos sonuna kadar transfer yapmasaydı bile taraftar sesini çıkarmazdı. Muhtemelen Galatasaray’ın menfaatleri için yapmıyor diye düşünülürdü, ama söz konusu sen olduğun zaman asla Galatasaray’ın menfaatlerini düşündüğüne inanmıyor taraftar.

Yıllardır, özellikle de sen başkanken bu takımın masada hiçbir ağırlığı olmuyor ve çatır çatır doğranıyor. Galatasaray sana rağmen şampiyon oluyor Dursun Özbek. Bu takımın nasıl doğrandığını unutmadım. Rakibin ittirilirken, sen her maç hakemleri de yenmek zorundasın. Icardi’yi bile yollayamayacak kadar korkaksın. Derhal istifa et senin gibi başkanı olacağına boş koltukla bile daha güçlü olur bu takım

Dört sene üst üste şampiyon oluyorsun ama taraftar seni hiç sevmiyor, otur düşün Dursun efendi, tabi umrundaysa. Senin koltuğunda Erden Timur gibi biri olsaydı ve Ağustos sonuna kadar transfer yapmasaydı bile taraftar sesini çıkarmazdı. Muhtemelen Galatasaray’ın menfaatleri için yapmıyor diye düşünülürdü, ama söz konusu sen olduğun zaman asla Galatasaray’ın menfaatlerini düşündüğüne inanmıyor taraftar.

Yıllardır, özellikle de sen başkanken bu takımın masada hiçbir ağırlığı olmuyor ve çatır çatır doğranıyor. Galatasaray sana rağmen şampiyon oluyor Dursun Özbek. Bu takımın nasıl doğrandığını unutmadım. Rakibin ittirilirken, sen her maç hakemleri de yenmek zorundasın. Icardi’yi bile yollayamayacak kadar korkaksın. Derhal istifa et senin gibi başkanı olacağına boş koltukla bile daha güçlü olur bu takım

üzülerek bu mesaja katılıyorum ya

şimdi ben tesisleşme vs bu işlerden hiç anlamam, belki yönetim buralarda iyi iş yapıyordur bunu bilemem yani değerlendiremem, ama az buçuk futboldan anlıyorsam yaptıkları 3 doğru varsa 10 tane de hata var.

her şeyden öte maalesef iletişim olarak çok çok kötüler. şu dönemlerde çıkıp bizi rahatlatacak, heh bari bi plan yapmışlar dedirtecek bir tane açıklama bile yapmıyorlar.

daha önce de yazmıştım artık okan hoca mı allahın sevgili kulu yoksa yönetimden başka biri mi bilmiyorum ama 4 senedir kuş taşa çarptı denilecek 2 transfer yaptık. önce henüz sakatlanmamış formda olan kiralık İcardi, ardından da yüz yılın mucizesi Osimhen.

bakalım bu sene ne olacak? allah yürü ya kulum diyor hocaya muhtemelen ama görecez.

Diaz'ı alacaksak 70 lazım. Onun dışında bütçe bu iki mevki için bütçe 50 milyon euro ise +bonuslar+ pay da olur her türlü. Bence isteklerimize yakın kalitede oyuncu alınabilecek bir bütçe bu. Mukau , Magassa, Atangana(kulübü göndermek yada oyuncu ayrılmak istiyorsa)+ Enciso yada Tillman gibi 10 alabiliriz diye düşünüyorum. Bana kalsa Bilal El Khannouss'da olabilir her ne kadar kulübü 60 istiyor dense de 35'ten fazla veren takım bulamazlar. Şu an PL yüzünden çok yüksek piyasa ama PL takımları büyük ölçüde işini bitirince piyasa da biraz normale döner diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt