böyle yönetimin allah belasını versin

adam tek adaylı girdiği seçimde bile doğru düzgün liste kuramıyor, kimin ne yapacağı belli değil, birbirinin altını oyanlarla dolu bir liste
Bela okumak bize yakışmaz. Herhalde 40 gün olmuştur şampiyon olalı. Bu süre de berbatlar. Görülüyor ki hiç bir plan,program yapılmamış. Okan Buruk’ta bu zamanlar da berbat. Yerinde Mancini veya Fatih Terim olsa şimdiye Yeniçeri ağaları gibi kazan kaldırmışlardı. Daha önce de yazmıştım yönetimin ısrarla anlamadığı birşey var oda bizim taraftarımızın diğerlerine göre farklı olması. 4 senelik şampiyonluk gözlerini boyuyor ama yanlış yapıyorlar.

Lille, NEC Nijmegen forması giyen Başar Önal'ı 9.5M€ + bonuslar karşılığında kadrosuna katmak üzere. (L'Equipe)

Bela okumak bize yakışmaz. Herhalde 40 gün olmuştur şampiyon olalı. Bu süre de berbatlar. Görülüyor ki hiç bir plan,program yapılmamış. Okan Buruk’ta bu zamanlar da berbat. Yerinde Mancini veya Fatih Terim olsa şimdiye Yeniçeri ağaları gibi kazan kaldırmışlardı. Daha önce de yazmıştım yönetimin ısrarla anlamadığı birşey var oda bizim taraftarımızın diğerlerine göre farklı olması. 4 senelik şampiyonluk gözlerini boyuyor ama yanlış yapıyorlar.

burada atlanan tek şey imparator'un yönetimle ters düşüp kazan kaldırdığı ve bize faydası olan tek bir dönem yok

imparator'un kariyerinin hiçbir zaman world class seviyelere çıkmamasının nedeni yönetimler için çalışılması çok zor bir insan olması oldu hep

Biraz vizyonlu ve planli bir adam olsa, suan Marcus Rashford'u coktan almistik

United 27-30m euro bandinda kabul ediyor, adam daha 28 yasinda ve ligin icinden silindir gibi gecer.

Ama ona dusunecek kapasite yok

Biraz vizyonlu ve planli bir adam olsa, suan Marcus Rashford'u coktan almistik

United 27-30m euro bandinda kabul ediyor, adam daha 28 yasinda ve ligin icinden silindir gibi gecer.

Ama ona dusunecek kapasite yok
Rasford'u alıp napcan o bölgede elinde baris Alper yok mu 30 bonservis 15 yıllığı yedeğe mi vereceksin?

açıkçası bu sene yönetimdekilerin teknik heyetle girdiği çekişme yüzünden saçma sapan bir süreç yaşıyoruz transferde

çok bariz bir şekilde yönetimin biz ne dersek o olur, biz her şeyi biliriz tavrı ve dursun'a divan'da 1 tane bile rakibin çıkmaması bu işleri buraya getirdi.
Aynı durumu yaşadığımız son sene Belh anda fesh edilip 1 golle şampiyonluk kaçırmıştık üstüne 1 sene de belmas ile vakit kaybettik. Akıllı olsunlar.

Yönetim istifaaa yönetim istifa yönetim istifaaaa yönetim istifaaaaaa !

Başka çaresi yok dursun yine batırdı yeter artık bu sabır

Bizim en az 5-6 transfere ihtiyacımız var 1-2 dokunuşla geçiştirilecek durumumuz yok

Evet geç kalındı her zamanki gibi yine rehavet

Sonumuz 96-2000 sonrası florquin perez falan mı olacak ? Bu sefer Avrupa’da başarı elde edecek diri kemik kadromuz da yok değişim şart

Beni alın diye yalvaran adamı bile alamayan beceriksiz bir yönetim

işte böyle böyle takıma oyuncu alamıyoz admir, sen sarı'yı beğenmiyon, öbürü aral'ı beğenmiyo, başkan kalkıyo gueye'yi beğenmiyo...

YETER BE!!!!!!!!

Ezgi Mola Goz GIF by TRT

Ali Naci'nin bir kaç video kesitine denk geldim fb başkanlarının yancıları gibi dili yara kapmış yalamaktan öyle böyle yalamıyor.

Geri
Üst Alt