Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.611
- 109.450
- 4.878
Hayat bittiPSG, Maghnes Akliouche ile 5 yıllık anlaşma sağladı ve transferin son detayları için Monaco ile görüşüyor. (via RMC)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayat bittiPSG, Maghnes Akliouche ile 5 yıllık anlaşma sağladı ve transferin son detayları için Monaco ile görüşüyor. (via RMC)
Boş ver U23 uymuyordu zatenHayat bitti
Sane simit ver amk deyince birsey yok. Sahan simitci deyince auuuvSimitci de nasil bir hakaret var anlatabilirmisin? Rtaş rica ediyorum
tembeller, yönetiminden antrenörüne herkes tembel kulüpteBuruk beyin kadroda ve transferlde rezalet olduguna, hala kimse anlamiyormu?
Adamda kadro planlamasi diye birsey yok, hatta transfer listesine yaptigina bile inanmiyorum ben.
Menajerler, bunu istiyormusunuz diyor, kavuk hocaya soruyor, hoca evet diyor, baskandan onay cikiyor, sonra gorusmelere baslaniyor.
Komedi
Ligin ilk yarisi bitmeden 32 olacak zaten.31 yaşında, 32 değil. Maliyeti az veya uygun demedim zaten. Bu yönetimin bekleyip işi uzattığında aldıklarını düşününce keşke Trossard'ı alsalardı da onun maliyetini tartışsaydık burada diyorum, en azından direkt katkı alacağın isimdi.
İcardi'den açılan kontenjana Trossard gayet olabilirdi.
Belki alacagiz? Daha bilemeyiz ki.Mesele trossard değil ki onu almayalım o maliyete tamam ama daha iyisini alacak mıyız? Mesele bu yani benim için bu en azindan forumun genelini bilmiyorum. Eğer daha iyisini de almazsak neden ortada iyi olabilecek biri varken almadık demek makul bir soru bence.
böyle yönetimin allah belasını versinKolpacıları ayrı bir yere koyuyorum ama Serhan Türk filan yönetimin altını oyuyor. Yanlış bilmiyorsam ilk O söyledi kiralık oyuncu muhabbetini.
Ben arfa regentransfer sezonunun gülü de hoşgeldi![]()
Ben arfa regen