kac tane adam alcak yahu bunlar

10 oldu heralde su zmna dek

GS kalibresindeki topçularımız; Osimhen, Bay, Yunus, Sane, Torreira, Lemina, Jakobs, Sanchez, Apo, Uğurcan, Singo, Sallai

bunlar harici adamlarla cidden zaman kaybetmememiz lazım. ilkay icardi falan acil yollanmalı yani, herkes icardi diyor ama ilkay ne yapıyor bilen var mı? okan listeye bakıp kadroyu kalabalık görünce kendinden geçiyor, adam sadece niceliğe bakıyor, nitelik hiç önemli değil adam için

yerli kalitemiz hoşafa dönmüş durumda. apo her sene geri gidiyor, kaan bitti, yunusta saçma sapan bi kondisyon sorunu var, bi barışla upurcan var elde kaliteli yerli

bu sene gerçekten saçma sapan bi sezon geçirecek gibi duruyoruz, sezon sonu çift haneli puan farkı yemeyi bekliyorum

Buruk beyin kadroda ve transferlde rezalet olduguna, hala kimse anlamiyormu?

Adamda kadro planlamasi diye birsey yok, hatta transfer listesine yaptigina bile inanmiyorum ben.

Menajerler, bunu istiyormusunuz diyor, kavuk hocaya soruyor, hoca evet diyor, baskandan onay cikiyor, sonra gorusmelere baslaniyor.

Komedi

Buruk beyin kadroda ve transferlde rezalet olduguna, hala kimse anlamiyormu?

Adamda kadro planlamasi diye birsey yok, hatta transfer listesine yaptigina bile inanmiyorum ben.

Menajerler, bunu istiyormusunuz diyor, kavuk hocaya soruyor, hoca evet diyor, baskandan onay cikiyor, sonra gorusmelere baslaniyor.

Komedi
tembeller, yönetiminden antrenörüne herkes tembel kulüpte

millet ne topçular bulup alıyor, ts gitti yeşil burunlu cabralı aldı dkda izledik taş gibi topçu, bizimkiler yıldız olsun sevdasına düşmüş durumda 30 bonservis 5-6 m maaştan az topçuya topçu demiyorlar

31 yaşında, 32 değil. Maliyeti az veya uygun demedim zaten. Bu yönetimin bekleyip işi uzattığında aldıklarını düşününce keşke Trossard'ı alsalardı da onun maliyetini tartışsaydık burada diyorum, en azından direkt katkı alacağın isimdi.

İcardi'den açılan kontenjana Trossard gayet olabilirdi.
Ligin ilk yarisi bitmeden 32 olacak zaten.

Mesele trossard değil ki onu almayalım o maliyete tamam ama daha iyisini alacak mıyız? Mesele bu yani benim için bu en azindan forumun genelini bilmiyorum. Eğer daha iyisini de almazsak neden ortada iyi olabilecek biri varken almadık demek makul bir soru bence.
Belki alacagiz? Daha bilemeyiz ki.

Kolpacıları ayrı bir yere koyuyorum ama Serhan Türk filan yönetimin altını oyuyor. Yanlış bilmiyorsam ilk O söyledi kiralık oyuncu muhabbetini.

Kolpacıları ayrı bir yere koyuyorum ama Serhan Türk filan yönetimin altını oyuyor. Yanlış bilmiyorsam ilk O söyledi kiralık oyuncu muhabbetini.
böyle yönetimin allah belasını versin

adam tek adaylı girdiği seçimde bile doğru düzgün liste kuramıyor, kimin ne yapacağı belli değil, birbirinin altını oyanlarla dolu bir liste

Hoca'da biraz özgüvenli olup masaya vurmali. 4 kere sampiyon yaptin sonucta ve her transfer dönemi ayni boku yapiyorlar ve seni zor duruma sokuyorlar. Insan bunu 1-2-3 kere kabul edebilir, ama belirli zaman sonra sitem edip medya üzeri, röportajlar ile falan yönetime gönderme ve baski yapmaya baslamaliydi. FT 4 kere sampiyon olsa bunu bence hayatta kabul etmezdi. Ilk antrenmana bir yedek forvet ve ilk 11 icin 10 No yetismesi sart olmaliydi bence. U23 sol stoper ve U23 sol kanat 3-4 hafta sonra da alinirdi. Baska transferler gidene göre bakilirdi.

Geleneksel Onyedika transfer sezonu da açılmıştır

1 ayda bununla yatar kalkarız

Ohh mis gibi iş bea

Yok abi taraftar artık sesini çıkarmalı

Bunlar başka dilden anlamıyor çünkü

Geri
Üst Alt