1783351738940.webp

Kılı kırk yarıp beklediklerinde de aldıkları oyuncuların maliyetlerini görüyoruz. Hem kanat hem Mertens gibi kullanabileceğin ve bize ilaç olabilecek bir topçuydu. Alamadıkları Can için 40 üstü bonservis konuşacağımıza Trossard'ı alsaydık da maliyetini konuşsaydık keşke burada.
32 yasindaki adama 18-20m bonservis, ustune yillik 8-9m Euro mu verelim? Icardi diyeceksin. Icardi daha genc geldi. Trossard kac senelik sozlesme yapacak bir de? 36 yasina kadar yapar sanirim.

açıkçası bu sene yönetimdekilerin teknik heyetle girdiği çekişme yüzünden saçma sapan bir süreç yaşıyoruz transferde

çok bariz bir şekilde yönetimin biz ne dersek o olur, biz her şeyi biliriz tavrı ve dursun'a divan'da 1 tane bile rakibin çıkmaması bu işleri buraya getirdi.

32 yasindaki adama 18-20m bonservis, ustune yillik 8-9m Euro mu verelim? Icardi diyeceksin. Icardi daha genc geldi. Trossard kac senelik sozlesme yapacak bir de? 36 yasina kadar yapar sanirim.
31 yaşında, 32 değil. Maliyeti az veya uygun demedim zaten. Bu yönetimin bekleyip işi uzattığında aldıklarını düşününce keşke Trossard'ı alsalardı da onun maliyetini tartışsaydık burada diyorum, en azından direkt katkı alacağın isimdi.

İcardi'den açılan kontenjana Trossard gayet olabilirdi.

31 yaşında, 32 değil. Maliyeti az veya uygun demedim zaten. Bu yönetimin bekleyip işi uzattığında aldıklarını düşününce keşke Trossard'ı alsalardı da onun maliyetini tartışsaydık burada diyorum, en azından direkt katkı alacağın isimdi.

İcardi'den açılan kontenjana Trossard gayet olabilirdi.
bu sene 32 girecek cengiz sun

Şahan etkileşim köpeği olmuş demek ki o salladığı gazeteciden bir farkı yok kendisinin de. Zira kendisinin yaptığı eleştiri değil etkileşim kaşarlığı için hakaret etmek.
Simitci de nasil bir hakaret var anlatabilirmisin? Rtaş rica ediyorum

Geri
Üst Alt