Problem transferden daha buyuk bence. Galatasarayın yeni yonetimi secildi ama degisen bir sey yok.
Basın sozcun kim belli degil,
Transferden kim sorumlu belli degil
Futbolun yonetici kim o da belli degil
Dogru duzgun acıklama yok, net bir strateji yok.
Arada Okan Buruk konusursa bilgi geliyor, bir de yonetim yalakası gazeteciler arada taraftarı azarlıyor.
Bu ortamda iş cıkmaz zaten dogru duzgun transfer yapıldıgı tek donemde bir sorumlu yonetici vardı o da Erden Timurdu. Sonraki donemde surekli rezillikler yasandı.
Bu ortamda planlı bir transfer yapılması zaten beklenemez. Begen begenme alt yapında para harcayıp yetistirdigin adamları bile Fenerbahceye kaptırıyorsun.
İcardi rezilligi bile durumu gormek icin yeterli. Hoca istemiyorum diyor ona ragmen teklif yapıyorsun ona ragmen adam cevap vermiyor hala bekliyoruz diyorsun.
Saçma bir genel kurul yapısı oldugu icin simdi arasan baskan adayı bile yok. Cıkan adam Eşref Hamamcıoglu, Suheyl Batum falan
Federsayon ne isterse yapıyor sacma sapan x acıklaması dısında akisyonun yok.
Aslan Tepe iyidir kotudur bilmem ama kemerburgaza bakınca 100 sene bitmez orası zaten.
Durum sıkıntılı ve transfer onun sadece gorunen yuzu

Berkan salih özcan dan iyi topçu maaşı da daha azdı. Bizim arkadaşlar niye salih özcan muhabbeti yapıyor 2-3 gündür. Yangın dediysek de kontrollü yangın kuru otları temizlemek için orman yakmaya da gerek yok. Yine de yangına devam:
Başkan transferler nerede?
Biraz da hevesi dinmiştir.
Uefada yabancı sayılıyor diye bizimkiler istemiyor da kaanın da varlığı yok.

Bu sene oynadığı ilk maçtan beri sıçışlarda olan günay da avrupada yabancı sayılıyor. Beşiktaş doğanı alıyor yerli olarak yürütüyor da sen niye bunu yapmıyorsun.
Kafadan en az 5 maçı var, güven verirse daha çok şans alır.

tamam tepki verelim de insan takımını da bi tanır. sanki bugüne kadar hep haziranda ve temmuz başında kadromuzu hazır etmişiz de..

genelin aksine bu takımın öyle 10 tane falan oyuncuya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

ilk 11'e girecek net çok sağlam 2 orta saha ile bu takımın problemlerinin %80'i falan çözülür.

Kalan problemler de geçen sene yedek kulübesinde yaşadığımız sıkıntıydı özellikle ligin ilk yarısı. u23 için yapılacak doğru 1-2 hamle ve alınacak 1 veya 2 yerli oyuncu ile rotasyonu da sağlama almış oluruz.
Soğukkanlı, doğru, bilinçli, olması gereken bakış açısı.
Bravo.

Ucu ucuna zorundan şampiyon olmuşuz herkes patır patır dökülmüş sezon boyu iyi diyebileceğimiz maç sayısı %20 geçmiyor %30-35 vasat altı ve kötü kalmışsın bu durumda transfer şart değilse kadroda ciddi revizyon değilse yarın City'nin yaşadığı gibi doymuşluğu yaşar, tükenmişliği yaşar tekrardan duraklama dönemine geçeriz.

Rakibin ne yaptığından çok kendimize bakmamız lazımdı 4 senenin en kötü futbolunu oynadık, CL özelinde başarılı mıyız kağıt üzerinde evet ama iç saha - deplasman oynanan futbola baktığımızda deplasmanlarda hiçbir varlık gösterilmemeside sorgulanmalı.

-Uğurcan - Osimhen omurgası varken iyi bir stoper, iyi bir 6 numara ve iyi bir 10 numara alıp omurgayı komple yenilemek

-Eldeki Singo, Jakobs gibi sakatlık sorunu arşa çıkmış istikrarsız futbolculardan çıkıp yerine daha istikrarlı adamlar yerleştirmek

-Rotasyonda yerli gücümüzü dahada arttırmamız lazım.

İyiyken daha iyi olmaya çalışırsın ama biz geçen sene iyi değildik öyle 2-3 transferle bu iş çözülmez + futbolcular bile maç seçtiğini söylüyor bunu engellemek için daha geniş ve hakkaniyetli bir kadro oluşturman lazım.

Yapılmazsada sorun değil şampiyon olursak oluruz olmazsak olmayız dünyanın sonu olmayacak ilk kez şampiyonluk kaybetmemiş ya da ilk kez kazanmış olmuyoruz.

Ben yine sinbo patlayınca görecem yönetim ve okanın yüzündeki telaşı.
Adam 2 tane ortalama maç oynadı 15 gündür arazi.

Daha bu başlangıç yani. Ş.ligi derbi derken 3. maç iptal bu adam. Ekim sonu kasım ortasına kadar sol arka adele yazdım kendisine

En istikbal vadeden takımın tek avrup galibiyeti yok kadrolarında şampiyonluk gören topçu kalmadı geçen sene fırsat yakalar gibi oldular elleri ayaklarına dolaştı.Kolay değil 3 5 senede sürekli kafaya oynayıp avrupada azda olsa başarı elde etmek
Zaten kısa vade demedim ama bu şekilde devam ederlerse gelecekleri parlak görünüyor. Şuan elde edilmiş bişey yok bunu konuşmaya da gerek yok.

Problem transferden daha buyuk bence. Galatasarayın yeni yonetimi secildi ama degisen bir sey yok.
Basın sozcun kim belli degil,
Transferden kim sorumlu belli degil
Futbolun yonetici kim o da belli degil
Dogru duzgun acıklama yok, net bir strateji yok.
Arada Okan Buruk konusursa bilgi geliyor, bir de yonetim yalakası gazeteciler arada taraftarı azarlıyor.
Bu ortamda iş cıkmaz zaten dogru duzgun transfer yapıldıgı tek donemde bir sorumlu yonetici vardı o da Erden Timurdu. Sonraki donemde surekli rezillikler yasandı.
Bu ortamda planlı bir transfer yapılması zaten beklenemez. Begen begenme alt yapında para harcayıp yetistirdigin adamları bile Fenerbahceye kaptırıyorsun.
İcardi rezilligi bile durumu gormek icin yeterli. Hoca istemiyorum diyor ona ragmen teklif yapıyorsun ona ragmen adam cevap vermiyor hala bekliyoruz diyorsun.
Saçma bir genel kurul yapısı oldugu icin simdi arasan baskan adayı bile yok. Cıkan adam Eşref Hamamcıoglu, Suheyl Batum falan
Federsayon ne isterse yapıyor sacma sapan x acıklaması dısında akisyonun yok.
Aslan Tepe iyidir kotudur bilmem ama kemerburgaza bakınca 100 sene bitmez orası zaten.
Durum sıkıntılı ve transfer onun sadece gorunen yuzu
Başkan profili önemli mesela Süheyl hoca anayasa hukuku profesörü yeni anayasa yapma görevi bize verilmedikçe anlamı yok. Ancak duygun hoca gibi farklı meziyetleri olsa durum değişirdi. Şu an koca camiada başkan bıraksa daha iyi profilde olan adaylarınsa kazanma şansı yok. Eskiden gelecek dönem başkanları yönetim kurulunda yetiştirilirdi. Şimdi yönetimde başkana bir şey olsa vekalet edebilecek tecrübe ve nitelikte kimse yok.

Transfer kiralık olayına ben inanmıyorum illaki yapılacaktır aksi takdirde zanioloyu satmanın bir anlamı yok osimheni yedekler hatta osimhenle birlikte oynardıda

Elimizdeki kadroyu güncellemeden sezona girersek bu maaş bütçesiyle çok büyük rezillik çıkar Aralık'ta havlu atarız.

Bu yazı burada dursun günü geldiğince hatırlatırız. Herkes unuttu ama Antalya gibi takıma bile içerde üstünlük kuramayıp +80lerde zor şer şampiyon olduk.

Kasımpaşa maçına kalsaydı ne olacağını hepimiz az çok biliyoruz.

Takım bitik vaziyette alabileceğimiz max. performansı aldık çoğu oyuncudan. Bu oyuncuların acil değişmesi lazım.

Şu an göndersen 3-5 para gelir ama başarısız olup seneye bırakırsan hepsi elinde kalacak ve üstüne onlardan kurtulmak için fahiş seviyede gelecek maaşlarını ödemek zorunda kalacaksın.

Neyse ya vallahi çok yıldım. Bu takım 4 yıl üst üstte 2. kez başarılı oluyor ama yine kopup gidemeyecek. 2000'de de böyle olmuş yine öyle olacak.

Yani ister başarılı olsun ister başarısız bu takımın yönetimsel anlamda ciddi vizyonsuzlukları devam ediyor. 2. kez gelen fırsatı yine tepiyoruz.

Hiçbir zaman hayal ettiğimiz seviyeye bu takım ulaşamayacak ama bu direkt yönetimsel bir faciadan kaynaklı. Yoksa çok ciddi potansiyelimiz var.

Umarım birisi bunu görüp parayı basıp alır şu takımı da gerçek futbol yöneticilerinin çalıştığı bir kulüp oluruz.

Öyle iş adamı kisvesiyle takılan futbolu çocukluk oyuncağı gören heriflerden umarım kurtuluruz.

Ucu ucuna zorundan şampiyon olmuşuz herkes patır patır dökülmüş sezon boyu iyi diyebileceğimiz maç sayısı %20 geçmiyor %30-35 vasat altı ve kötü kalmışsın bu durumda transfer şart değilse kadroda ciddi revizyon değilse yarın City'nin yaşadığı gibi doymuşluğu yaşar, tükenmişliği yaşar tekrardan duraklama dönemine geçeriz.

Rakibin ne yaptığından çok kendimize bakmamız lazımdı 4 senenin en kötü futbolunu oynadık, CL özelinde başarılı mıyız kağıt üzerinde evet ama iç saha - deplasman oynanan futbola baktığımızda deplasmanlarda hiçbir varlık gösterilmemeside sorgulanmalı.

-Uğurcan - Osimhen omurgası varken iyi bir stoper, iyi bir 6 numara ve iyi bir 10 numara alıp omurgayı komple yenilemek

-Eldeki Singo, Jakobs gibi sakatlık sorunu arşa çıkmış istikrarsız futbolculardan çıkıp yerine daha istikrarlı adamlar yerleştirmek

-Rotasyonda yerli gücümüzü dahada arttırmamız lazım.

İyiyken daha iyi olmaya çalışırsın ama biz geçen sene iyi değildik öyle 2-3 transferle bu iş çözülmez + futbolcular bile maç seçtiğini söylüyor bunu engellemek için daha geniş ve hakkaniyetli bir kadro oluşturman lazım.

Yapılmazsada sorun değil şampiyon olursak oluruz olmazsak olmayız dünyanın sonu olmayacak ilk kez şampiyonluk kaybetmemiş ya da ilk kez kazanmış olmuyoruz.
Yönetimin artık şampiyonlar ligi takımı olduğumuzu fark etmesi lazım. Cl takımı plansız programsız iş yapmaz tüm transferleri son güne bırakmaz. Sırf yeni bir heyecan camiada motivasyon olsun diye bile şimdiye kadar en az 1 transfer yapmalıydı.

Yönetimin artık şampiyonlar ligi takımı olduğumuzu fark etmesi lazım. Cl takımı plansız programsız iş yapmaz tüm transferleri son güne bırakmaz. Sırf yeni bir heyecan camiada motivasyon olsun diye bile şimdiye kadar en az 1 transfer yapmalıydı.
Heyecana bile gerek yok planlı olduklarını gösterseler insanlar yine bir şeylerin değiştiğini görüp sabrederdi en azından şimdiye kadar yapman gereken rotasyonda düşündüğün adamları almaktı onları Ağustos ya da Eylül'e bırakmanın hiçbir anlamı yoktu.

Allah’ın izniyle şampiyonuz gene kadromuz doğru yönetilirse bu haliyle bile süperligin üstünde halen
Mesele şampiyon olmak değil biz cl takımıyız milli görevimiz var. En az Clde çeyrek final oynamış takımlarla rekabet edecek takım olmalıyız. O yüzden sosyal medyayı istila eden Galatasaray'ın kadrosu yeterli acelesi yok muhabbeti benim için spor alanında vatana ihanet hükmünde.

kadro yeterli falan değil bu arada, sadece bazılarımız balık hafızalı. 3-5 maçta rezillikler başlayınca hatırlarsınız. geçen sene ittire kaktıra giden takım 1 sene daha yaşlandı ve bazı topçular koşmayı bile beceremiyor artık.

Geri
Üst Alt