doğan alemdar,
emin bayram,
aral şimşir...

bu oyuncular bjk, başak, ts yapabiliyorsa, gs da yapabilirdi. hele ki bir tanesi altyapı oyuncumuz. yerli rotasyonunu son derece rahatlatacak hamleler olurdu. yedek kaleci diyip geçmeyelim. bugün günay yabancı statusunda sayılıyor uefa listesinde ve geçen sene gördük ki son derece geriye gitmiş durumdaydı. doğan'ı biz alıp, uğurcan-doğan-jankat şeklinde bir kaleci rotasyonu yapabilirdik. keza emin'i stoper rotasyonuna sokup, aral'ı da barış'ın yedeği yapabilirdik. oldukça da süre bulurdu aral. özellikle cl dönüşleri ligde vs. barış'ı da dinlendirirdik.

bu tarz konularla ilgili hiçbir planımızın olmadığı gerçeği çok yoruyor ya.
Hersey olacagina varir rts. Bukadar takmaya degmez. Baris ve apo 50 mac oynayacak yapacak birsey yok

kadro yeterli falan değil bu arada, sadece bazılarımız balık hafızalı. 3-5 maçta rezillikler başlayınca hatırlarsınız. geçen sene ittire kaktıra giden takım 1 sene daha yaşlandı ve bazı topçular koşmayı bile beceremiyor artık.
Kesinlikle katılıyorum. Yine de Benim eleştirim süper ligdeki rekabet durumuna göre yorumlar yapılması. Kadro süper ligi kesin kazanacak seviyede bile olsaydı şampiyonlar ligindeki rakipleri esas alan plan yapılmalıydı. Biz de bu yüzden geç kalmamak için kontrollü yangın çıkardık. Aynen devam etmeliyiz kadro planlaması şampiyonlar ligine göre yapılmalı.

Mesele şampiyon olmak değil biz cl takımıyız milli görevimiz var. En az Clde çeyrek final oynamış takımlarla rekabet edecek takım olmalıyız. O yüzden sosyal medyayı istila eden Galatasaray'ın kadrosu yeterli acelesi yok muhabbeti benim için spor alanında vatana ihanet hükmünde.
Cl için katılıyorum ama bence bu olay birazda ruhla ilgili geçen seneki Bodo örneği var mesela herşey çok üst düzey transfer değil bence bizim yönetime kızdığım konulardan biri bu sahaya karakter koyacak adamlar lazım bize 30 lar 50ler havada uçuşmasına gerek yok

Ünlü keltos diyor ki kadronu üc yilda bir yenilemezsen kadron seni yeniler. Şanslıyız ki dorduncu yilda bala gte sampiyon olduk. Lakin bu surecte bir sürü uyarı fişeği ardimizda patladi. Sen bunları görüp ders almıyorsan sana zurna versek bile nafile. He gordun de yapmıyorsan o halde hainoglu hainsin.

Muhabirler zaten güven vermiyor bir de onların söylediklerini paylaşan otuz tane falan sayfanın twitlerini atiyonuz buraya. Yorulduk kardeşim

Tabiki yapilacak. Bakma sen parali kalemlerin yazdiklarina. Yönetime guvenelim
Yaşayıp göreceğiz ama yönetime güvenip güvenmemek değilde her sezon başı bir fiil f5 şampiyon ediliyor sonrası malum geç kaldık ama karamsar olunmamalı mesela Singo eleştiriliyor ama alındığında burada bayram havası vardı adamların 20nin üstünde sözleşmeli futbolcusu var daha alıyorlar burada bir çok kişinin anlamadığı şu biz bu ülkenin üvey çocuğu muamelesi görüyoruz diğer herkez kollanıyor biz o şartlarda transfer yapsak bize yapmadıklarını bırakmazlar

Şampiyonluğu satan yönetim 3 ay kalamaz.

Elmas dönemi çalışan menajerler falan cirit atıyor.

Yapılan tek hamle yok.

Temmuz ortası oldu geçen sene rakipler sayesinde şampiyon olmuşuz. Galatasaray’ı rakipleri yakalaması lazım tarzı ilerleyiş ki bu söylendi.

Siz orada icraat için varsınız. İnşaat değil.

Cl için katılıyorum ama bence bu olay birazda ruhla ilgili geçen seneki Bodo örneği var mesela herşey çok üst düzey transfer değil bence bizim yönetime kızdığım konulardan biri bu sahaya karakter koyacak adamlar lazım bize 30 lar 50ler havada uçuşmasına gerek yok
Transferin düzeyi değil verimi önemli elbette ama bizde zamanlama ve planlama sorunu var. Ayrıca biz Bodo ile farklı nitelikte takımız onların altyapısı işliyor biz ŞL'de altyapıdan 4 oyuncu yazıp 25 kişilik kadro yapabilecek durumda değiliz. Bunu da başka şekilde telafi etmeliyiz

Ya adam hala icardiyle vedalaşamadı. Bu kadar çapsız ne yaptığını bilmeyen korkak bir baskan olur mu.

Tabiki yapilacak. Bakma sen parali kalemlerin yazdiklarina. Yönetime guv
Bizim muhabirler de öyle diğer muhabir lere kıyasla daha ahlaklı. Haklarını yememek lazım. mesela benim dün çok kızdığım ank bile üslubu ifade tarzı ortalamadan düzgün biri. Dün eleştirileri bastırmak için Şahan gökbakara cevap vermesine kızdım. O muhabirin görevi değil. Basının değil basın sözcüsünün görevi. Basının görevi taraftarın tepkisine karşılık vermek değil.

Eminin Başak a gitmesine izin verdiysek Bertug u bize çaktılar gibi

Ağustosu beklemekte faide görüyorum

Her sezonun bir zorlugu vardi. Ilk sene 13 bitirmistik, Avrupa yoktu. Sonraki seneler avrupa ve sampiyonluk vardi, para yoktu. Su anda repütasyon, para vs her sey var iken halen aksiyon alinamamasi oldukca buyuk sacmalik. Iki sebebin arkasina siginiliyor:
1. WC deniliyor. Millet takir takir oyuncu aliyor.
2. Yabanci siniri deniliyor. Seni sevmeyen yapi varken neden degistirsinler.

Bunlari one surerek gecikme yasaniyor. En azindan 6/10 dan birini tak diye bitirmeliydik. Sonra yavaslayabilirdin. Acikcasi total resimde su ana kadar basarisizlik var.

Onana ACL koparmis
Muhtemelen sezonu kapadi

Aston Villa orta saha alabilirmis ama maddi sikintilari varmis
Morgan Rogers'i satip Sara icin kapimizi calabilirler bence

Geri
Üst Alt