Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.016
- 39.808
- 2.953
Tabiki de sampiyon olmak icin savasacagiz. Ama olamazsak da dunyanin sonu degilYine biz şampiyon olacağız. Her sene olamayız ama olmak için etik olan herşeyi yaparız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabiki de sampiyon olmak icin savasacagiz. Ama olamazsak da dunyanin sonu degilYine biz şampiyon olacağız. Her sene olamayız ama olmak için etik olan herşeyi yaparız.
Hersey olacagina varir rts. Bukadar takmaya degmez. Baris ve apo 50 mac oynayacak yapacak birsey yokdoğan alemdar,
emin bayram,
aral şimşir...
bu oyuncular bjk, başak, ts yapabiliyorsa, gs da yapabilirdi. hele ki bir tanesi altyapı oyuncumuz. yerli rotasyonunu son derece rahatlatacak hamleler olurdu. yedek kaleci diyip geçmeyelim. bugün günay yabancı statusunda sayılıyor uefa listesinde ve geçen sene gördük ki son derece geriye gitmiş durumdaydı. doğan'ı biz alıp, uğurcan-doğan-jankat şeklinde bir kaleci rotasyonu yapabilirdik. keza emin'i stoper rotasyonuna sokup, aral'ı da barış'ın yedeği yapabilirdik. oldukça da süre bulurdu aral. özellikle cl dönüşleri ligde vs. barış'ı da dinlendirirdik.
bu tarz konularla ilgili hiçbir planımızın olmadığı gerçeği çok yoruyor ya.
Kesinlikle katılıyorum. Yine de Benim eleştirim süper ligdeki rekabet durumuna göre yorumlar yapılması. Kadro süper ligi kesin kazanacak seviyede bile olsaydı şampiyonlar ligindeki rakipleri esas alan plan yapılmalıydı. Biz de bu yüzden geç kalmamak için kontrollü yangın çıkardık. Aynen devam etmeliyiz kadro planlaması şampiyonlar ligine göre yapılmalı.kadro yeterli falan değil bu arada, sadece bazılarımız balık hafızalı. 3-5 maçta rezillikler başlayınca hatırlarsınız. geçen sene ittire kaktıra giden takım 1 sene daha yaşlandı ve bazı topçular koşmayı bile beceremiyor artık.
Ilkay, kaan ve nhaga var rts yetmez mi? Önce eldekilerini oynatalim derimBerkan diye bir oyuncu buldum kulüpsüz osta saha.
Galatasaray taraftarı aynı anda.
Cl için katılıyorum ama bence bu olay birazda ruhla ilgili geçen seneki Bodo örneği var mesela herşey çok üst düzey transfer değil bence bizim yönetime kızdığım konulardan biri bu sahaya karakter koyacak adamlar lazım bize 30 lar 50ler havada uçuşmasına gerek yokMesele şampiyon olmak değil biz cl takımıyız milli görevimiz var. En az Clde çeyrek final oynamış takımlarla rekabet edecek takım olmalıyız. O yüzden sosyal medyayı istila eden Galatasaray'ın kadrosu yeterli acelesi yok muhabbeti benim için spor alanında vatana ihanet hükmünde.
Tabiki yapilacak. Bakma sen parali kalemlerin yazdiklarina. Yönetime guvenelimTransfer kiralık olayına ben inanmıyorum illaki yapılacaktır aksi takdirde zanioloyu satmanın bir anlamı yok osimheni yedekler hatta osimhenle birlikte oynardıda
Önumuzdeki sali bombalar patlayacaktir rts. Musterih olalimHaydi Dursun başkan patlat artık transfer bombalarını
Yaşayıp göreceğiz ama yönetime güvenip güvenmemek değilde her sezon başı bir fiil f5 şampiyon ediliyor sonrası malum geç kaldık ama karamsar olunmamalı mesela Singo eleştiriliyor ama alındığında burada bayram havası vardı adamların 20nin üstünde sözleşmeli futbolcusu var daha alıyorlar burada bir çok kişinin anlamadığı şu biz bu ülkenin üvey çocuğu muamelesi görüyoruz diğer herkez kollanıyor biz o şartlarda transfer yapsak bize yapmadıklarını bırakmazlarTabiki yapilacak. Bakma sen parali kalemlerin yazdiklarina. Yönetime guvenelim
Bunlar tatli yorgunluklar. Sezon sonu gulerek hatirlariz bu gunler insMuhabirler zaten güven vermiyor bir de onların söylediklerini paylaşan otuz tane falan sayfanın twitlerini atiyonuz buraya. Yorulduk kardeşim
Transferin düzeyi değil verimi önemli elbette ama bizde zamanlama ve planlama sorunu var. Ayrıca biz Bodo ile farklı nitelikte takımız onların altyapısı işliyor biz ŞL'de altyapıdan 4 oyuncu yazıp 25 kişilik kadro yapabilecek durumda değiliz. Bunu da başka şekilde telafi etmeliyizCl için katılıyorum ama bence bu olay birazda ruhla ilgili geçen seneki Bodo örneği var mesela herşey çok üst düzey transfer değil bence bizim yönetime kızdığım konulardan biri bu sahaya karakter koyacak adamlar lazım bize 30 lar 50ler havada uçuşmasına gerek yok
Bizim muhabirler de öyle diğer muhabir lere kıyasla daha ahlaklı. Haklarını yememek lazım. mesela benim dün çok kızdığım ank bile üslubu ifade tarzı ortalamadan düzgün biri. Dün eleştirileri bastırmak için Şahan gökbakara cevap vermesine kızdım. O muhabirin görevi değil. Basının değil basın sözcüsünün görevi. Basının görevi taraftarın tepkisine karşılık vermek değil.Tabiki yapilacak. Bakma sen parali kalemlerin yazdiklarina. Yönetime guv
Ağustosu beklemekte faide görüyorum